Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Valami Amerika 3 (2018)

Valami Amerika 3
Filmadatlap
 
24
Szereplők
53
Vélemények
14
Képek
6
Videók

Vélemények: Valami Amerika 3 (2018)

 
diumiu   2020. 02. 23.

legújabb vélemény

0

Rettenetesen nagy Valami Amerika fan vagyok ezt le kell szögeznem és épp ezért rossz leírni azt, hogy sajnos ez a rész nem úgy sikerült mint például az első kettő. Pedig a második rész óriási nagy siker volt - megkockáztatom, hogy nagyobb siker volt,... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2020. 02. 03.

a nap véleménye

1
Láttunk „valamit”, de ez (már) nem Amerika

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nemrégiben elgondolkodtam azon, hogy annak idején (2002-ben egész pontosan) milyen sokan szerették az első Valami Amerika filmet, ezt a tényt pedig, ha más nem is, de a több mint félmilliós (mozi)nézőszám bizonyítja. Az emberek szerették a karaktere... teljes kritika»


 
HETEDIK   2018. 02. 18.

1

Nem szeretem a magyar filmeket, a Miniszter félrelép és a Papírkutyákon kívül. Ennek se láttam az előző két részét, de az előzetes bíztató volt, hát tettem vele egy próbát. Magyar vígjáték létére megdöbbentően jó, mint ha csak egy amcsi vígjátékot né... több»

 
indingo   2018. 10. 05.

a nap véleménye

0
Egy nagy várományos bukása

Őszintén szólva az előző két rész sem volt a kedvencem, pár poént leszámítva nem túl erős filmek, de érdekeltek mert magyar filmről van szó. A harmadik részt úgy harangozták be, hogy ez mindent elsöprő rész lett. Rám túl nagy benyomást nem tett. Az... teljes kritika»

 
Norbi   2018. 07. 30.

0

Sikeres lezárása egy sikerszériának. Ez a rész is tele volt poénnak, szinte minden jelenetre jutott egy-kettő. Imádtam minden percét, és örültem hogy a magyar filmipar bizonyított.

 
VvV   2018. 11. 01.

0

Én csak azt állapítottam meg, hogy mindenki jól megöregedett az előző rész óta. A története kicsit fárasztó és a humort sem sikerült becsempészniük.

 
Bazzzsi   2019. 01. 05.

0

Nagyon izzadság szaga volt az egésznek. Sajnálom azt, aki moziban nézte meg és pénzt adott érte.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

0

Az első két rész nagyon tetszett, de ezt szerintem már kár volt összeerőltetni. A színészek is nagyon erőlködtek, hogy az a pár poén is egyáltalán eladható legyen, ami van a filmben. Senkinek nem ajánlom, csak ha unatkozni akar sajnos.

 
VFTS   2019. 01. 30.

0

Az előző két rész sem volt a kedvencem, de megnéztem mivel magyar filmről volt szó. Hát ez sem lett a kedvencem, semmi extrát nem nyújt a film. Egyszer azért nézhető.

 
MMcFly2015   2018. 02. 28.

0

A kritikai visszajelzések kicsit aggodalomra adtak okot, és a film első akciójelenetét követve bizony el is kezdtem érezni azt a szenvedést, amiről olvastam. Érezhetően túltolták, többet akartak mutatni a második résznél, és itt-ott inkább szánalmas ... több»

 
Timcsi   2019. 01. 26.

0

Nagyon béna volt a története. Én azok közé tartozom akik még szeretik is a magyar filmeket, de ez nagyon gyenge volt.

 
Bizsu82   2018. 02. 22.

0

Összességében kellemes kikapcsolódást nyújtott a film. Vannak benne fordulatok és jó poénok, pörögnek az események. Azon kívül hogy a humora néhol erőltetett egy jól összerakott filmnek, színvonalas magyar vígjátéknak tartom. A „régi”, korábbi részek... több»

 
Milanman   2018. 10. 11.

0

Manapság, amikor úton-útfélen gagyi vígjátékba fut bele az ember, jól esik kikapcsolni az agyunkat és megnézni egy csak elemeiben gagyi, de teljesen vállalható, szórakoztató magyar filmet. Sztárparádé. Szinte alig van a mai, magyar színész mainstream... több»

 
SzFa   2018. 02. 22.

0

Nem hazudtolja meg magát ez egy igazi Magyar film. Meg látszik rajta, hogy Herendi Gábor filmje. Egészen szórakoztató filmre sikerült, van benne néhány ütős poén és van kevésbé számomra vicces. A színészi választással van némi gondom, akik szerintem ... több»

 
Attila G. Nézhetetlen  2019. 06. 21.

0
Ezt így nagyon nem kellett volna

Őszintén szólva az első 2 részt tulajdonképpen szerettem; ráadásul mindkettőt különleges körülmények között láttam, természetesen moziban. Az elsőt a VOX Mozimagazin jóvoltából premier előtt, a másodikat Szilveszter napján. Az más kérdés, hogy tévébe... teljes kritika»

 
Ghotik   2018. 02. 22.

0

Láttam az első két részt is, így mindenképpen ahhoz tudok viszonyítani. Az első részhez képest jobb, pörgősebb, eredetibb a film, a második rész viszont nálam a kedvenc. Összességében szórakoztató, aktív, pörgős film, de vannak benne erőltetett poé... több»

 
sptt   2018. 11. 04.

0

Nem tartozom azok közé, akik egy film harmadik része kapcsán kapásból azt mondják, hogy felesleges, egy több évados sorozat is lehet nagyon érdekes. Ebben az esetben viszont óriási különbség van az első két rész és a harmadik színvonala között. Nem k... több»

 
Dorkateo   2018. 12. 14.

0
Ráveszel, mindenre ráveszel ..... akármilyen [email protected]

Hát, hogy is fogalmazzak finoman... Időnként jóízűt nevettem. Na, nem a poénokon, inkább a nevetséges erőlködésen. Mintha egy műkedvelő előadást néztem volna egy amatőr színpadon... ja, hogy az is volt,...tényleg ... Ahogy az utolsó dal is mondja: mindenre ráveszel...erre is csak az első rész miatt voltam hajlandó...

 
Eniq   2018. 02. 25.

0

Nekem nagy kedvencem a Valami Amerika filmek az első két részt többször megnéztem már ezért nem volt kérdés, hogy elmegyek megnézni a 3. részét is. Szerintem nagyon jól sikerült nekem nem volt gondom a színészekkel egyszerűen zseniálisak voltak és annyit nevettem rajta, kicsit se volt unalmas hozta az elvárt szintet.

 
stomachh   2018. 09. 23.

0

Szerintem meg gyenge volt. Eltelt az este, de hogy mivel? Abszolut felejtheto alkotas.

 
Vitya   2018. 02. 27.

0

Véleményem szerint kissé túl van dimenzionálva a film, annyira azért nem nagy durranás. Nézhető, élvezhető, szórakoztató filmvígjáték, de sok újdonságot nem hozott. Vannak benne jó poénok és pörgős a film, de semmi extra. Vannak visszautalások az el... több»

 
[email protected]   2018. 02. 26.

0

A három rész közül nekem ez a 2.helyen van. A második rész stílusában, humorában engem jobban megfogott, nálam az a favorit. Viszont ez is élvezhető, szórakoztató vígjáték. Magyar vígjáték kategóriában szerintem átlagosnál jobb. Akcióban dús, végig p... több»

 
penzesisti   2018. 02. 27.

0

Nagyon tetszett a VA 3. része. Sherer Péter egyszerűen szenzációsan alakít, utánozhatatlan karakter!! Tipikus börtönvígjáték az elmaradhatatlan magyar jegyekkel. Teljesen a filmhez illik a fülbemászó zene. Maximálisan meg vagyok elégedve az eredménn... több»

 
edessszilvia   2018. 02. 26.

0

Ha röviden kellene jellemezni a filmet, három dolog jut eszembe: elcsépelt poénok, középszerű rendezés, felszínes történet. Aki látta a korábbi részeket, az azért ne nézze meg mert semmi újdonságot nem fog tapasztalni, ugyanazok a sablonos poénok tér... több»

 
veresszsoltika   2018. 02. 26.

0

Haverom unszolására ültem be a moziba megnézni a Valami Amerika legújabb részét. Azt gondoltam hogy a korábbi részeket már nem lehet fokozni de kellemes csalódás ért. A poénok és a jelenetek még ütősebbek, a karakterek igazán kiforrották magukat. Her... több»

 
schvarz   2018. 06. 15.

0

Az első két részhez képest sokkal gyengébb, nekem csalódás volt. Erőltetett részek, mesterkélt humor, színészi alakításban is gyengébb. Csalódás volt.

 
deneslau   2018. 02. 26.

0

Nagyon tetszett ez a laza és pörgős magyar vígjáték. Simán hozta az előző részek színvonalát, mind humorban, mind a jeleneteket és a beszólásokat tekintve...a színészek játéka kiváló. A filmtől száz százalékban azt kaptam amit elvártam. A magyar film... több»

 
varkonyiildi   2018. 07. 26.

0

Ha valami amerika sorozatra kivételesen jellemző az hogy a 3. része sem lesz hosszabb elődeinél. Klassz humorú, ízig vérig magyar film, sok jó színésszel.

 
kisssjanka   2018. 02. 25.

0

Ha nem láttam volna az első két részt -legfőképpen az elsőt- akkor azt mondanám hogy ez egy jó film de ismervén a korábbi részeket nekem csalódás volt. A poénok lrmaradtak az előző részekhez képest. Mondjuk az azért tetszett benne hogy Stohl András g... több»

 
fagitta   2018. 02. 28.

0

A Valami Amerika harmadik része nálam erős középkategóriát ért. A színészek az előző részekhez hasonlóan ebben is magyar viszonylatban remekeltek, színvonalas vígjáték kerekedett ki klassz humorral, frappáns befejezéssel és a már jól megszokott, szer... több»