2018.10.05 22:28 indingo Olvasottság: 203x
0

Egy nagy várományos bukása

Őszintén szólva az előző két rész sem volt a kedvencem, pár poént leszámítva nem túl erős filmek, de érdekeltek mert magyar filmről van szó. A harmadik részt úgy harangozták be, hogy ez mindent elsöprő rész lett. Rám túl nagy benyomást nem tett. Azt el kell ismerni, hogy hatalmas sztárparádé a film.

A hazai színészélet színe-java szerephez jutott. Stohl, Nagy Ervin, Tompos Kátya, Oroszlán Szonja, Pindroch Csaba, Ónodi Eszter, a nagy öregek Csuja Imre és Szervét Tibor és a személyes kedvencem Thuróczy Szabolcs. Már csak Csányi és Shell Judit hiányzott. És még egy Ganxta Zolit is megnyertek maguknak.

Egy nagy várományos bukása

Karakterekben nem volt annyira meggyőző a film. Engem Oroszlán Szonja karakterének butasága inkább idegesített, mint szórakoztatott. Az előző részekben sem volt ez máshogy de valahogy itt már sok(k) volt. Nagy Ervinnek jól állt a szerepe, bár nem tudom, hogy ez dicséret-e. Stohlt nem kedvelem, de ettől függetlenül az egyik legjobb magyar szinkronhangnak találom és a filmben is övé az egyik leghitelesebb alakítás. Csuja és fiú tesók is hozták a kötelezőt. A története elég gyenge lábakon állt a filmnek, ez a bélyeg körüli herce-hurca nem volt valami izgalmas. A börtön mint helyszínből is többet ki lehetett volna hozni. A tömeg pucérjelenet elég erőltetett volt a szappanos dologgal és talán a homoszexuális közösség számára is sértő dolog. Pokorny Lia, mint az álruhás Szervét Tibor az annyira gagyi volt, hogy elmondhatatlan. Egy férfi alkatra, hangra csinálhat bármit, akkor se lesz nőies és persze Lia karaktere mindig alakkiemelő ruciban nyomta. Az Igazából szerelemből lopott ötlet, a papírra írt feliratokkal olyan igazi magyaros volt. A szőke cica baba üzen a palijának a börtönbe. Sajnos nálam ezentúl az amerikai filmnél is ez fog beugrani. A legfőbb baj a filmmel, hogy nem volt humoros. Sokszor kínos volt és csak bámultam magam elé. Annak örültem, hogy több magyar dal is felcsendült a filmben, de többször meg angol sláger lett bedobva. Egy magyar filmben legyenek magyar dalok. Nálam már kipukkadt a Valami Amerika lufi.

vígjáték | zenés

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A... több»

0