A napokban számoltunk be arról, hogy elhalasztották az Elk*rtuk televíziós premierjét, most pedig arra is fény derült, mi áll a döntés hátterében.

Az eredeti tervek szerint a TV2 január 23-án mutatta volna be a Keith English rendezésében készült produkciót, “promgraming okokra” hivatkozva azonban március 5-re halasztották a bemutatót. Az Elk*rtuk helyett a Valami Amerika 3 kerül sugárzásra.

A legfrissebb értesülések szerint maga film producerének, Kálomista Gábor kérésére kerestek másik időpontot a csatornánál, mivel a filmet Romániában is bemutatják a mozik, ahol a célközönség az ott élő magyarok, a TV2 ugyanakkor elérhető műholdas közvetítésen keresztül. Számolt be minderről a Média1.

Az Elk*rtuk tavaly októberben került bemutatásra, a Filmforgalmazók Egyesülete szerint a produkció 2021 legnézettebb filmjének bizonyult, amely közel 187 891 542 forint bevételt termelt.

35 Elk*rtuk  (2021)

dráma | krimi

Egy ambíciózus, de munkáltatója által elnyomott közvéleménykutató elhatározza, hogy fényt derít az igazságra, miután rájön, hogy főnöke egy roppant kényes hangfelvétel... több»