Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Ki nevel a végén?
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Zseniális vígjáték. Adam Sandler hozta a megszokott formáját. Durva volt ahogy elhitették vele, hogy a terápia közben barátnője otthagyta őt az idősebb terapeutájáért. Tanulságos, poénos és érzelmes film. Kellemes kikapcsolódást nyújt mindig.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

Nem tudok ezzel a filmmel mit kezdeni, szeretem is meg nem is. Adam Sandler style, viszont Nicolsontól egy kicsit kevés. A mellékszereplők egy kicsit többet érnek ebben a filmben, mint Sandler.


 
hszpp   2017. 02. 03.

Nem mondanám tipikus Adam sandler filmnek,mert viszonylag könnyen felejthető. Tipikus háttérfilm takarításhoz,főzéshez,vagy alváshoz. Első körben izgalmas,szórakoztató,de másodszor már abszolút kiszámítható sajnos. Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz!

 
Norbi   2018. 07. 30.

Az első része a filmnek sokkal szórakoztatóbb lett, mint a második fele. Nem tudom talán a film közepe felé kifogytak a szuszból a szereplők is, meg a forgatókönyvíró.

 
Norbert93   2018. 08. 12.

Nem azt mondom, hogy az Arany Málna-díjak királyának ez a legviccesebb filmje, de mégis szórakoztató és minőségi vígjáték. Nicholson mester pedig mindig zseniális, ahogy ebben a filmben is.

Jack Nicholson
Woody Harrelson
Jack Nicholson
Jack Nicholson
Adam Sandler
Marisa Tomei
Adam Sandler
Adam Sandler
John Turturro
Luis Guzmán
Marisa Tomei
Jack Nicholson

A film összbevétele 195 745 823 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenetben, mikor Buddy betöri a kocsi szélvédőjét, válogat egy baseball ütő és egy golfütő között. 1994-ben Jack Nicholson ténylegesen betörte egy kocsi ablakát egy golfütővel.

(kázsé)
 

A bemutató után Adam Sandler több példányt is adományozott a filmből az Irakban harcoló amerikai katonáknak. Ezek elején van egy öt perces rész, melyben Sandler személyesen mond köszönetet a katonáknak.

(kázsé)
 

Ez volt a bírónőt alakító Lynne Thigpen utolsó filmje. Egy hónappal a bemutató előtt hunyt el. A filmet az ő emlékének ajánlották.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.