Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Ki nevel a végén? (2003)

Anger Management
Filmadatlap
 
28
Szereplők
18
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Ki nevel a végén?

Galéria (7)

Jack Nicholson
Woody Harrelson
Jack Nicholson
Jack Nicholson
Adam Sandler
Marisa Tomei
Adam Sandler
Adam Sandler
John Turturro
Luis Guzmán
Marisa Tomei
Jack Nicholson

Videók (2)

 
dandelion1983   2021. 10. 31.

legújabb vélemény

0

Sajnos elég gyenge film a szereplők ellenére is. Ha a romantikus szál nem lenne benne, még kevesebb pontot adnék rá. Próbált vicces lenni, sajnos nem sikerült.

 
indingo   2020. 03. 06.

0

Adam Sandlartől megszoktuk, hogy filmjei többségében vígjátékok, amik néha nagyon együgyűek, közönségesek, de mindegyikben van valami tanulság. Ez is egy ilyen darab, és erről sem mondható el, hogy egynél többször meg szeretnénk nézni, legfeljebb nek... több»

 
rbernadett   2015. 09. 12.

0

Nem tudok ezzel a filmmel mit kezdeni, szeretem is meg nem is. Adam Sandler style, viszont Nicolsontól egy kicsit kevés. A mellékszereplők egy kicsit többet érnek ebben a filmben, mint Sandler.

 
7ETEDIK   2021. 01. 06.

0

Nicholson kisujjába több színészet szorult, mint a komikusnak is gyenge Sandlerbe, ettől függetlenül nagyon irritáló a jelenléte, ami a filmről is elmondható. Vannak vicces részek és fájdalmasan túltolt jelenetek, egyszer végig lehet szenvedni, ha épp nincs más a tv-ben.

 
hszpp   2017. 02. 03.

0

Nem mondanám tipikus Adam sandler filmnek,mert viszonylag könnyen felejthető. Tipikus háttérfilm takarításhoz,főzéshez,vagy alváshoz. Első körben izgalmas,szórakoztató,de másodszor már abszolút kiszámítható sajnos. Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz!

 
Norbert93   2018. 08. 12.

0

Nem azt mondom, hogy az Arany Málna-díjak királyának ez a legviccesebb filmje, de mégis szórakoztató és minőségi vígjáték. Nicholson mester pedig mindig zseniális, ahogy ebben a filmben is.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

0

Zseniális vígjáték. Adam Sandler hozta a megszokott formáját. Durva volt ahogy elhitették vele, hogy a terápia közben barátnője otthagyta őt az idősebb terapeutájáért. Tanulságos, poénos és érzelmes film. Kellemes kikapcsolódást nyújt mindig.

A film összbevétele 195 745 823 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenetben, mikor Buddy betöri a kocsi szélvédőjét, válogat egy baseball ütő és egy golfütő között. 1994-ben Jack Nicholson ténylegesen betörte egy kocsi ablakát egy golfütővel.

(kázsé)
 

A bemutató után Adam Sandler több példányt is adományozott a filmből az Irakban harcoló amerikai katonáknak. Ezek elején van egy öt perces rész, melyben Sandler személyesen mond köszönetet a katonáknak.

(kázsé)
 

Ez volt a bírónőt alakító Lynne Thigpen utolsó filmje. Egy hónappal a bemutató előtt hunyt el. A filmet az ő emlékének ajánlották.

(kázsé)
 

A tárgyaláson a vak embert Jack Nicholson legjobb barátja, Harry Dean Stanton játssza, akit Nicholson javaslatára vettek be a filmbe.

(kázsé)
 

Mikor a bárban Chuck (John Turturro) arról panaszkodik, hogy kirúgták a fagylaltos állásából, a zenegépből Van Halen "Ice Cream Man" című száma szól.

(kázsé)