Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
28
Szereplők
16
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Ki nevel a végén?
Jack Nicholson
Woody Harrelson
Jack Nicholson
Jack Nicholson
Adam Sandler
Marisa Tomei
Adam Sandler
Adam Sandler
John Turturro
Luis Guzmán
Marisa Tomei
Jack Nicholson
 
indingo   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

Adam Sandlartől megszoktuk, hogy filmjei többségében vígjátékok, amik néha nagyon együgyűek, közönségesek, de mindegyikben van valami tanulság, ez is egy ilyen darab és erről sem mondható el, hogy egynél többször megszeretnénk nézni, legfeljebb nekem egyszer is sok volt. Jack Nicholsonban egyre inkább csalódom, mert ilyen gagyi filmekben szerepel, de hát a pénz nagy úr.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

Nem tudok ezzel a filmmel mit kezdeni, szeretem is meg nem is. Adam Sandler style, viszont Nicolsontól egy kicsit kevés. A mellékszereplők egy kicsit többet érnek ebben a filmben, mint Sandler.


 
hszpp   2017. 02. 03.

Nem mondanám tipikus Adam sandler filmnek,mert viszonylag könnyen felejthető. Tipikus háttérfilm takarításhoz,főzéshez,vagy alváshoz. Első körben izgalmas,szórakoztató,de másodszor már abszolút kiszámítható sajnos. Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz!

 
Norbi   2018. 07. 30.

Az első része a filmnek sokkal szórakoztatóbb lett, mint a második fele. Nem tudom talán a film közepe felé kifogytak a szuszból a szereplők is, meg a forgatókönyvíró.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Zseniális vígjáték. Adam Sandler hozta a megszokott formáját. Durva volt ahogy elhitették vele, hogy a terápia közben barátnője otthagyta őt az idősebb terapeutájáért. Tanulságos, poénos és érzelmes film. Kellemes kikapcsolódást nyújt mindig.

A film összbevétele 195 745 823 dollár volt (imdb.com).

 

A jelenetben, mikor Buddy betöri a kocsi szélvédőjét, válogat egy baseball ütő és egy golfütő között. 1994-ben Jack Nicholson ténylegesen betörte egy kocsi ablakát egy golfütővel.

(kázsé)
 

A bemutató után Adam Sandler több példányt is adományozott a filmből az Irakban harcoló amerikai katonáknak. Ezek elején van egy öt perces rész, melyben Sandler személyesen mond köszönetet a katonáknak.

(kázsé)
 

Ez volt a bírónőt alakító Lynne Thigpen utolsó filmje. Egy hónappal a bemutató előtt hunyt el. A filmet az ő emlékének ajánlották.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.