Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

Rossz anyák karácsonya

(A Bad Moms Christmas)
 
luba323  2017. 11. 05.

Az előző rész szerintem egészen jó volt, tudtam rajta nevetni, szórakoztatónak is találtam, de valahogy ezeknél a mai kiemelkedőbb vígjátékoknál a folytatások nem túl szerencsések (lásd: Másnaposok). Érezhetően erőltetve van ez a karácsonyi koncepció, szinte csak belehelyezték ebbe a hangulatba az egész ötletet.

 
danda115  2017. 11. 02.

Szerintem nagyon ötletes film, imádtam az elejétől a végégig, Mila Kunis karaktere volt a kedvencem, szerintem miatta is néztem meg igazából.

 
ArpiHajdu és Réci  2017. 11. 20.

A film első része olyan átlagosnak mondható vígjáték volt, aminek legalább azt sikerült elérnie, hogy nem rohantam ki nyomban a világból tőle. Azon azonban meglepődtem, hogy folytatást kap a történet, azon meg még jobban elgondolkoztam, hogy mit tudhat ez a film, ha (annak ellenére, hogy a karácsonyról szól) novemberben is ennyi embert be tud csalogatni a mozikba. Persze jól időzítették a megjelenést, decemberben ugyanis karácsony ide vagy oda, semmi esélye nem lett volna a Star wars meg az egyéb év végi premierek mellett. Így azonban minden esélye megvan, hogy nagyot kaszáljon. Bár nem vagyok még anya, de alapvetően nem értem miért kell ennyire túlmisztifikálni a karácsonyi készülődést, mostanában mondjuk folyamatosan az folyik a médiából is, hogy ez egy olyan időszak, amire már novemberben rá kell görcsölnie az embernek. Nekem például már kezd herótom lenni attól, hogy november elején már minden reklámújság tele van karácsonyfadíszekkel…nem értem miért kell ez. Így tényleg azt érik el, hogy az emberek megutálják ezt az ünnepet és csak felesleges nyűgnek fogják érezni azt. Ahogyan a film főhősei is teszik. Az új Rossz anyák film is erőteljesen egyensúlyozik azon a szinten, hogy már az alpáriság felé vigye el a humort, talán nem annyira tenyérbe mászóan, mint a Melissa McCarthy vagy éppen az Amy Schumer-féle gagyiságok, de amit Kathryn Hahn nyom (na és az anyja szerepében nem is kisebb név, mint Susan Sarandon) az azért néha túlzás. Mondjuk alpáriság ide vagy oda jót nevettem azon, ahogy Carla próbál bepasizni, az intimgyantás jelenet pedig helyzetkomikum volt a javából. Mila Kunist a kezdetektől fogva (már az Azok a 70-es évek show idején is) kedveltem, de ebben a filmben nagyon halvány volt, nekem legalábbis túl egysíkú volt az, ahogyan az anyjával vetélkedik, aztán egyszer csak jön az addig teljesen háttérbe szoruló figura, Peter Gallagher és megmondja a tutit, s máris volt, nincs vita anya és lánya között. Ami pedig a trió harmadik tagját illeti: Kristen Bell kontra túlzottan ragaszkodó édesanyja közti viszály az elején még elment, aztán, ahogy mondani szokták: túltolták a biciklit (nem is kicsit). A Rossz anyák karácsonya nem lett feltétlenül rossz, nagyjából egy hasonló szintet hoz, mint az elődje, az alpáribb humort jobban erőltetve (ennek fényében mondjuk valóban bravúrosnak mondható, hogy néhány viccesebb jelenetet össze tudtak hozni a készítők). Titkon azért remélem, hogy nem hoznak be még egy generációt egy esetleges folytatásba (rossz dédanyák?).

 
Deku  2017. 11. 19.

Meglepően tetszetős volt a film. Egyértelműen nem lett kiemelkedő alkotás de egynek mindenképpen megtette. Kissé érződött, hogy erőltetett mégis volt olyan poén benne ami elég jól tudott működni és ez adott egy egész pofás kis hangulatot. A karácsonyi téma is megfelelő volt ehhez a részhez. A karakterek továbbra is egész hatásosak tudtak maradni. Szerintem mindenképpen szórakoztató kikapcsolódást biztosító lett ez a rész is. Nem ez fog beugrani ha egy igazán mókás vígjátékot akarunk megnézni de érdemes egyszer legalább látni.

 
RókaÚr  2017. 11. 10.

Hát ez sajnos nem jött össze. Az első rész még rendben volt, de itt azt éreztem, hogy már nagyon erőltetett a dolog, és nem tudtam igazán önfeledten szórakozni. Akad benne pár jó poén, de ez most nem nyert meg.

Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Kathryn Hahn
Kristen Bell
Mila Kunis
Kristen Bell
Susan Sarandon
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Mila Kunis
Christine Baranski
Susan Sarandon
Christine Baranski
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Cheryl Hines
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Susan Sarandon
Mila Kunis
Kathryn Hahn
Susan Sarandon
Mila Kunis
Christine Baranski
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Susan Sarandon
Peter Gallagher
Kristen Bell
Mila Kunis
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Susan Sarandon
Mila Kunis
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Susan Sarandon
Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Filmsomnia.hu - Rossz anyák karácsonya
A Rossz anyák karácsonya összeségében egy klasszik egyszer nézős popcorn mozi lett, amire mindenképp társaságban érdemes időt szánni, mert ha máson nem is, majd legalább azon tudsz jókat derülni, hogy a többiek hogyan tudnak ilyeneken nevetni. 55/100
Popcorn Project - Rossz anyák karácsonya
Közepes film, jó színészekkel, de kevés lélekkel előadva. Szaloncukorral elmegy. 5/10

Smoking Barrels: Rossz anyák karácsonya
... feel-good movie-ként is megállja a helyét, és nemcsak az életkedvünket hozza meg, de az ünnepekre is ráhangol kicsit miközben újfent emlékeztet, hogy nem kell tökéletesnek lennünk.

8/10
 

Kathryn Hahn írt egy személyes levelet Susan Sarandonnak, amiben felkérte, hogy ő alakítsa a filmben az édesanyját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Cheryl Hines csupán 15 évvel idősebb, mint a filmbéli lányát alakító Kristen Bell.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Rossz anyák karácsonya Kristen Bell és Cheryl Hines második közös filmje. Az első a 2009-es a Rabulejtő szerelem volt.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.