Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
66
Filmadatlap
 
28
Szereplők
23
Vélemények
26
Képek
6
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 20.

A film első része olyan átlagosnak mondható vígjáték volt, aminek legalább azt sikerült elérnie, hogy nem rohantam ki nyomban a világból tőle. Azon azonban meglepődtem, hogy folytatást kap a történet, azon meg még jobban elgondolkoztam, hogy mit tudhat ez a film, ha (annak ellenére, hogy a karácsonyról szól) novemberben is ennyi embert be tud csalogatni a mozikba. Persze jól időzítették a megjelenést, decemberben ugyanis karácsony ide vagy oda, semmi esélye nem lett volna a Star wars meg az egyéb év végi premierek mellett. Így azonban minden esélye megvan, hogy nagyot kaszáljon. Bár nem vagyok még anya, de alapvetően nem értem miért kell ennyire túlmisztifikálni a karácsonyi készülődést, mostanában mondjuk folyamatosan az folyik a médiából is, hogy ez egy olyan időszak, amire már novemberben rá kell görcsölnie az embernek. Nekem például már kezd herótom lenni attól, hogy november elején már minden reklámújság tele van karácsonyfadíszekkel…nem értem miért kell ez. Így tényleg azt érik el, hogy az emberek megutálják ezt az ünnepet és csak felesleges nyűgnek fogják érezni azt. Ahogyan a film főhősei is teszik. Az új Rossz anyák film is erőteljesen egyensúlyozik azon a szinten, hogy már az alpáriság felé vigye el a humort, talán nem annyira tenyérbe mászóan, mint a Melissa McCarthy vagy éppen az Amy Schumer-féle gagyiságok, de amit Kathryn Hahn nyom (na és az anyja szerepében nem is kisebb név, mint Susan Sarandon) az azért néha túlzás. Mondjuk alpáriság ide vagy oda jót nevettem azon, ahogy Carla próbál bepasizni, az intimgyantás jelenet pedig helyzetkomikum volt a javából. Mila Kunist a kezdetektől fogva (már az Azok a 70-es évek show idején is) kedveltem, de ebben a filmben nagyon halvány volt, nekem legalábbis túl egysíkú volt az, ahogyan az anyjával vetélkedik, aztán egyszer csak jön az addig teljesen háttérbe szoruló figura, Peter Gallagher és megmondja a tutit, s máris volt, nincs vita anya és lánya között. Ami pedig a trió harmadik tagját illeti: Kristen Bell kontra túlzottan ragaszkodó édesanyja közti viszály az elején még elment, aztán, ahogy mondani szokták: túltolták a biciklit (nem is kicsit). A Rossz anyák karácsonya nem lett feltétlenül rossz, nagyjából egy hasonló szintet hoz, mint az elődje, az alpáribb humort jobban erőltetve (ennek fényében mondjuk valóban bravúrosnak mondható, hogy néhány viccesebb jelenetet össze tudtak hozni a készítők). Titkon azért remélem, hogy nem hoznak be még egy generációt egy esetleges folytatásba (rossz dédanyák?).

 
Deku   2017. 11. 19.

Meglepően tetszetős volt a film. Egyértelműen nem lett kiemelkedő alkotás de egynek mindenképpen megtette. Kissé érződött, hogy erőltetett mégis volt olyan poén benne ami elég jól tudott működni és ez adott egy egész pofás kis hangulatot. A karácsonyi téma is megfelelő volt ehhez a részhez. A karakterek továbbra is egész hatásosak tudtak maradni. Szerintem mindenképpen szórakoztató kikapcsolódást biztosító lett ez a rész is. Nem ez fog beugrani ha egy igazán mókás vígjátékot akarunk megnézni de érdemes egyszer legalább látni.


 
Norbi   2018. 07. 09.

Az első része sokkal jobban tetszett, itt úgy éreztem már kifogytak a témából és csak hasznot akartak még valahogy kihozni a folytatásból.Mindenesetre egy karácsonyi filmnek elment.

 
gondi94   2018. 03. 24.

Igazi popcorn mozi leülsz elé és elvagy. Aki oszkár díjas rendezést vagy igazi eredeti történetet keres az távolról kerülje el, de viszont aki csak röhögni szeretne a film közönséges humorán az ne hagyja ki. Igaz a film eléggé hullámzó tele kínos, illetve üres jelenetekkel. Egyszer a nevetést nem hagytam abba, máskor csak néztem miez a baromság, nagy elönye a jó, híres színész gárda. A történetet már vagy ezerszer láttuk, a kivitelezés felemás, mint ahogy a hangulat is, de legalább a végén nem bántam meg, hogy megnéztem.

 
SzFa   2018. 05. 28.

Nekem nagyon tetszett, szórakoztató, könnyed és jó humorú film. A szereplők kiválóak, a karakterek egyediek. Az előző film stílusát és színvonalát hozta. Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet.

Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Kathryn Hahn
Kristen Bell
Mila Kunis
Kristen Bell
Susan Sarandon
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Mila Kunis
Christine Baranski
Susan Sarandon
Christine Baranski
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Cheryl Hines
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Susan Sarandon
Mila Kunis
Kathryn Hahn
Susan Sarandon
Mila Kunis
Christine Baranski
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Susan Sarandon
Peter Gallagher
Kristen Bell
Mila Kunis
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Susan Sarandon
Mila Kunis
Kathryn Hahn
Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
Susan Sarandon
Mila Kunis
Kristen Bell
Kathryn Hahn
 
A Rossz anyák karácsonya összeségében egy klasszik egyszer nézős popcorn mozi lett, amire mindenképp társaságban érdemes időt szánni, mert ha máson nem is, majd legalább azon tudsz jókat derülni, hogy a többiek hogyan tudnak ilyeneken nevetni. 55/100 több»
 
Közepes film, jó színészekkel, de kevés lélekkel előadva. Szaloncukorral elmegy. 5/10 több»
 
... feel-good movie-ként is megállja a helyét, és nemcsak az életkedvünket hozza meg, de az ünnepekre is ráhangol kicsit miközben újfent emlékeztet, hogy nem kell tökéletesnek lennünk.

8/10 több»
 

A film két rendezője: Jon Lucas és Scott Moore állandó alkotótársak, ugyanis dolgoztak már együtt a Másnaposok, a Testcsere, valamint a Rossz anyák első részén is.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Kathryn Hahn írt egy személyes levelet Susan Sarandonnak, amiben felkérte, hogy ő alakítsa a filmben az édesanyját.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Cheryl Hines csupán 15 évvel idősebb, mint a filmbéli lányát alakító Kristen Bell.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.