Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
78%

Elmentek otthonról (2015)

Babysitting 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Elmentek otthonról

Galéria (9)

Julien Arruti
Philippe Lacheau
Christian Clavier
Vincent Desagnat
Tarek Boudali
Philippe Lacheau
Philippe Lacheau
Tarek Boudali
Christian Clavier
Vincent Desagnat
Philippe Lacheau
Julien Arruti
Philippe Lacheau
Tarek Boudali
Tarek Boudali
Philippe Lacheau
Charlotte Gabris
Philippe Lacheau
Tarek Boudali

Videók (2)

 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

0
Az ötletgazdának tényleg elmentek otthonról

Annyira agyament vígjáték, hogy nagyon. Moziban láttam és rég röhögtem ilyen jót. Az elmaszkírozott nagyi kicsit fura volt, de amúgy nagy hibát nem tudok mondani, mert engem szórakoztatott és pont elég volt.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Kifejezetten idegesítő karakterek voltak a filmben, amitől már eleve kedve sincs nézni az embernek. A történet kicsit bugyuta, de egy-két jelentet jól megfogtak és még vicces is volt.

 
Deku   2017. 12. 09.

0

Kár volt belevágni, vontatott, unalmas és egy színű az egész sztorija. Nagyon nem szeretem az efféle filmeket, tettem vele mégis egy próbát ám feleslegesen.

 
SzFa   2017. 10. 03.

2

Nagyon vicces film, egész idő alatt nevettem. Sokkal jobb mint az első rész. Itt egy remek példa a francia humorra. "Az első részt (A felvigyázó) annyiból ajánlott ez előtt megnézni, hogy jobban megismerjük a karaktereket, mert itt a folytatásban nem... több»

 
felicity   2017. 08. 05.

1

Ezt a filmet már kétszer láttam. Egyszer a családommal és egyszer a barátokkal. Mind a kétszer végig röhögtem. :)

 
HercegPeter   2019. 07. 16.

0
Üdítő szórakozás a dzsungelben

A legfontosabb: ha nem láttad azt első részt, akkor is nyugodtan megnézheted. A szereplők minimálisan be vannak mutatva, de egyébként is mindenki azonnal levágja, hogy ki kicsoda és milyen személyiség. Én is féltem eleinte mert az első részt már nagyon régen láttam és alig rémlett valami, de szerencsére szinte alig van egy-két kisebb visszautalás. A helyzet most annyiban változik, hogy gyerek helyett egy idős asszonyra kell vigyázni és nem egy francia nagyvárosban, hanem Braziliában, az Amazonas vidékén. Az új környezet mindig új poénokra ad lehetőséget, így volt ez a Fák jú, Tanár úr 2-vel is. A karakterek bár sablonosak, mégis viccesek. Kivéve talán a kopasz csávó, akinek már túlzásba viszik a kreténségét. Örülök, hogy Christian Clavier személyében egy igazi nagyágyút is sikerült megszerezni, aki hozza a rá jellemző nehéz természetű lányos apát. Ritkán fordul elő, hogy egy folytatásfilm jobban sikerül, mint az első rész, de itt erről van szó. Egyáltalán nem lepődnék meg, ha hamarosan újabb rész készülne, ahol Philippe Lacheau már a saját gyerekére vigyázna több-kevesebb sikerrel. Egyértelműen pozitív csalódás, mert az első film alapján csak egy újabb egyszer nézhető francia komédiát vártam.

 
MMcFly2015   2017. 01. 04.

0

A merészebb poénoknak és a helyszínnek hála, jobban sikerült az első részénél. Látszik rajta a bátrabb költségvetés, még a színészválasztás terén is. Megkaptuk Christian Claviért, akinek - hab a tortán, hogy - még utoljára a nagyszerű Józsa Imre kölc... több»