Elmentek otthonról: Játssz és nyerj páros belépőt az év egyik legjobb vígjátékára

Szeretnétek látni Elmentek otthonról című filmet premier előtt? A Mafab.hu és a Big Bang Media közös játékának keretein belül 5 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a film budapesti premier előtti vetítésére, melyre 2015. december 14-én 19:00 órakor kerül sor a budapesti Lurdy moziban.

Hamarosan a mozikban a hazánkban is nagy sikerrel futó Babysitting - A felvigyázó folytatása, az Elmentek otthonról , melynek premier előtti díszbemutatójára most 5 szerencsés páros belépőt nyerhet. Nincs más teendőtök, mint az [email protected] címre megírni, melyik évben került bemutatása a film első része, a Babysitting.

A: 2012

B: 2013

C: 2014

A helyes megfejtéseket péntek (december 11.) délután 5 óráig várjuk a megadott email címre. A nyerteseket a játék lezárását követően emailben értesítjük, így minden játékosnak azt tanácsoljuk, hogy figyelje a postafiókját. Aki biztosra szeretne menni, a megfejtés mellé mellékelje telefonszámát, és SMS-ben is értesítjük, ha a sorsoláson ő bizonyult szerencsésnek.

Ami a film történetét illeti, a szerelmespár Sonia és Franck meghívja barátait Sonia öntelt apjának luxusszállodájába, Braziliába. És ha már a paradicsomban vannak, Franck szeretné megkérni Sonia kezét, de ehhez meg kell szereznie az apa jóváhagyását is – de ilyen barátokkal… kinek kell ellenség? Egy csapásra vad parti hangulat kavarja fel az előkelő, békés üdülőhely csendes állóvízét. Amikor a csapat férfi tagjai könnyű kalandok reményében kirándulást terveznek az esőerdő mélyére, Sonia apja váratlanul a fiatalokra sózza öreg, ám nagyszájú anyját útitársnak, elvégre mi baj történhetne?

A fergetegesnek ígérkező vígjáték előzetesét idelent találjátok, de ha még többre vagytok kíváncsiak, látogassatok el az Elmentek otthonról adatlapjára, ahol számos további információval várunk.