2017.12.04   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Coco továbbra is hasít a mozikban, zsinórban második hete vezeti toronymagasan az amerikai bevételi toplistát.

A Pixarnak ezen a hétvégén sem volt ellenfele

Azon ritka hétvégén vagyunk túl, amikor nem mutattak be országos premiert Észak-Amerikában, ami nagyban megkönnyítette a Pixar dolgát. A Coco a bemutatását követő második hétvégén is a bevételi toplista élén zárt 26,1 millió dolláros bevétellel, mellyel együtt világszerte már 280 millió dollárt kaszált.

A dobogó második fokát Az Igazság Ligája szerezte meg, melyre 16,5 millió értékben váltottak jegyet a tengerentúli mozizók. Ez a bevétel annak ellenére sem számít erősnek, hogy a DC szuperhősfilmje három hete debütált a mozikban, azonban a nemzetközi piac ismét kihúzza a Warnert a bajból. Az 567 milliós összbevételből mintegy 370 millió folyt be az Államokon kívülről.

A harmadik helyet Julia Roberts és  Julia RobertsJoseph Gordon-LevittOwen Wilson és Jacob Tremblay kritikuskedvenc drámája, a hamarosan hazánkban is debütáló Az igazi csoda szerezte meg, mely nem kis meglepetésre három hete őrzi dobogós helyét, az újabb 12,5 milliós bevétellel pedig már 100 millió felett jár, ami több mint négyszerese a becsült gyártási költségeknek.

Országos premier híján a mezőny többi részében sem történt jelentős változás. A negyedik helyen a Thor: Ragnarök, míg az ötödiken a Megjött apuci 2végzett, de befért a legjobbak közé a Gyilkosság az Orient expresszen, a Három óriásplakát Ebbing határában és a Rossz anyák karácsonya is.

A top10-es listát idelent találjátok. 

#10

akció | kaland | vígjáték

Amynek, Carlának és Kikinek komoly hívásokkal kell szembenéznie, miután anyukáik úgy döntenek, meglátogatják őket a karácsonyi ünnepek idején.  több»

$3,480,000    
#9

NA A csillag  (2017)

animáció | családi | fantasy

A film története szerint egy apró, ám bátor szamár és kedves kis barátai a Karácsony első hőseivé válnak. több»

$4,000,000    
#8

dráma | krimi | vígjáték

Hónapok teltek el a gyilkosság óta, és még mindig nem sikerült vád alá helyezni senkit. Az áldozat egy lány volt, akinek édesapja, Mildred Hayes merész tettre határozza el... több»

$4,530,000    
#7

75 Lady Bird  (2017)

vígjáték

Egy fiatal lány egy évig élt Észak-Karolinában, ez idő alatt pedig rengeteg kalandot élt át. több»

$4,543,990    
#6

dráma | krimi | misztikus

Tizenhárom egymásnak teljesen idegen utazó, a fényűző Orient Expressen, összezárva. Köztük pedig egy gyilkos bujkál. Vajon sikerül-e megtalálni őt, mielőtt teljesen elszabadul?

$6,700,000
#5

vígjáték

A 2015-ös nagysikerű vígjáték, a Megjött apuci folytatása.  több»

$7,500,000    
#4

akció | kaland | sci-fi

Beköszönt a Ragnarok vagyis a Viking Világvége. Thornak be kell utaznia a kozmoszt ,hogy megtalálja azt a fegyvert, amivel meg tudja akadályozni a Világvégét. Közben Asgardban Loki... több»

$9,659,000    
#3

dráma

Egy torz arccal született kisfiúnak be kell illeszkednie az új iskolájába. Valahogyan meg kell értetnie iskolatársaival, hogy ő is csak egy átlagos srác, és hogy az igazi... több»

$12,500,000    
#2

akció | fantasy | kaland

Superman önfeláldozó cselekedete után Bruce Wayne hite visszaállt az emberiségben, azonban újdonsült szövetségesével, Diana Price-szal újabb és nagyobb fenyegetéssel kell... több»

$16,580,000    
#1

88 Coco  (2017)

animáció | családi | fantasy

A film egy tizenkét éves fiú, Miguel életét követi nyomon, miként a fiú olyan események láncolatát indítja el, melyek évszázados rejtélyekhez kapcsolódnak, és egy... több»

$26,114,000