2017.12.04   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Coco továbbra is hasít a mozikban, zsinórban második hete vezeti toronymagasan az amerikai bevételi toplistát.

A Pixarnak ezen a hétvégén sem volt ellenfele

Azon ritka hétvégén vagyunk túl, amikor nem mutattak be országos premiert Észak-Amerikában, ami nagyban megkönnyítette a Pixar dolgát. A Coco a bemutatását követő második hétvégén is a bevételi toplista élén zárt 26,1 millió dolláros bevétellel, mellyel együtt világszerte már 280 millió dollárt kaszált.

A dobogó második fokát Az Igazság Ligája szerezte meg, melyre 16,5 millió értékben váltottak jegyet a tengerentúli mozizók. Ez a bevétel annak ellenére sem számít erősnek, hogy a DC szuperhősfilmje három hete debütált a mozikban, azonban a nemzetközi piac ismét kihúzza a Warnert a bajból. Az 567 milliós összbevételből mintegy 370 millió folyt be az Államokon kívülről.

A harmadik helyet Julia Roberts és  Julia RobertsJoseph Gordon-LevittOwen Wilson és Jacob Tremblay kritikuskedvenc drámája, a hamarosan hazánkban is debütáló Az igazi csoda szerezte meg, mely nem kis meglepetésre három hete őrzi dobogós helyét, az újabb 12,5 milliós bevétellel pedig már 100 millió felett jár, ami több mint négyszerese a becsült gyártási költségeknek.

Országos premier híján a mezőny többi részében sem történt jelentős változás. A negyedik helyen a Thor: Ragnarök, míg az ötödiken a Megjött apuci 2végzett, de befért a legjobbak közé a Gyilkosság az Orient expresszen, a Három óriásplakát Ebbing határában és a Rossz anyák karácsonya is.

A top10-es listát idelent találjátok. 

#10

vígjáték

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az... több»

$3,480,000    
#9

80 A csillag  (2017)

animáció | családi | fantasy

Bo, a kicsi, de bátor szamár meg van róla győződve, hogy többre hivatott, mint hogy egy kis názáreti malomban robotoljon egész életében, ezért egy nap minden bátorságát... több»

$4,000,000    
#8

dráma | krimi

Több hónapja már annak, hogy Mildred Hayes lányát brutálisan meggyilkolták, a rendőrség mégsem haladt előrébb a nyomozással. Megelégelve mindezt, az asszony merész... több»

$4,530,000    
#7

76 Lady Bird  (2017)

dráma | vígjáték

Christine „Lady Bird” McPherson teljesen olyan, mint az édesanyja, Marion, aki szeretettel teljes, makacs és egyben határozott is, és akivel állandóan nézetkülönbségeik... több»

$4,543,990    
#6

dráma | krimi | misztikus

Az Európát átszelő vonatút rejtélyes gyilkosság színterévé válik. Tizenhárom idegen reked összezárva a vonaton, s mindegyikük gyanúsított. Mindenkinek van múltja,... több»

$6,700,000
#5

74 Megjött apuci 2  (2017)

vígjáték

Brad (Will Ferrell) és Dusty (Merk Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és... több»

$7,500,000    
#4

81 Thor: Ragnarök  (2017)

akció | fantasy | kaland

A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a... több»

$9,659,000    
#3

87 Az igazi csoda  (2017)

családi | dráma

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás – de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman (Jacob Tremblay) jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most... több»

$12,500,000    
#2

akció | fantasy | kaland

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot... több»

$16,580,000    
#1

89 Coco  (2017)

animáció | családi | fantasy

A Coco történetének főhőse egy fiatal fiú, Miguel, aki annak ellenére, hogy családja több generációval ezelőtt rejtélyes okokból elhagyta a zenészi hivatás tradícióját,... több»

$26,114,000