Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

Példátlan példaképek (2008)

Role Models
Filmadatlap
 
31
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
iq.csabi   2019. 02. 24.

legújabb vélemény

0

Egy kellemes film. Szórakoztató,könnyed vígjáték, nagyon kedvelhető szereplőkkel. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni

 
Orosz István   2016. 05. 24.

0

Nem rossz, jó a színész gárda. Nem rossz film nem lesz a kedvencem de azért lehetett rajta nevetni. Van benne tanulság. És egy két olyan poén is amely eszembe jut akkor mindig elkap a nevetés. Pl mikor a kisgyerek csúfságolja a minotaurusz jelmzt.

 
hejnekem   2015. 05. 13.

0

Ha te is gimnáziumokban kellene, hogy járjál és ott energiaitalokat reklámozzál, akkor valószínűleg téged is letartoztatnának. Nagyon vicces film, amit akár többször is meg lehet nézni, mindig hangos nevetéseket fog kiváltani belőlünk.

 
Ervinke86   2015. 02. 04.

0

Stifler még elment az Amerikai pitében, ott elviseltem, de itt már sok volt, főleg a halál unalmas Paul Rudd társaságában, aki eddig sem volt a szívem csücske. :(

 
Buffy   2015. 09. 07.

0

Karakterfejlesztés még kellett volna a filmbe, meg egy valamivel eredetibb forgatókönyv. A téma jó, tulajdonképpen vicces is tudna lenni, de inkább mindenki idegesítő. A trailer alapján nem ennyire unalmas filmet vártam volna. Csalódás.

 
cody0507   2015. 01. 10.

0

Nem igazán értettem, hova is szeretne kifutni ez a film, mert valahogy vígjátéknak nem volt elég könnyed, plusz még mondani is akart valamit amit én kifejezetten nem szoktam szeretni ilyen hozzáállású filmeknél. Most akkor vagy maradjunk meg a poénok... több»

 
hedva   2015. 05. 13.

0

Az eleje egész jól indul, aztán annyira kiszámíthatóvá válik, hogy ha duplasebességre állítod, akkor nem érzed időpocséklásnak. Én a brit humort szeretem, az ilyen típusú amerikai film nekem fárasztóan gagyi, de ez ízlés kérdése és nem szakmailag meg... több»

A film összbevétele 92 380 927 dollár volt (imdb.com).

 

Bobb'e J. Thompson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A Paul McCartney-imitátor, Joey Curator énekelte a stáblista alatt felcsendülő dalt.

(SódóGA)
 

A film sok jelenetében improvizáltak a szereplők.

(SódóGA)
 

Mielőtt Danny házassági ajánlatot tesz, Wheeler azt mondja neki, hogy hamarosan a Blue Valley Középiskolában kell lenniük. Paul Rudd ebben a kansasi középiskolában tanult.

(SódóGA)