Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

27 idegen igen (2008)

27 Dresses
Filmadatlap
 
26
Szereplők
18
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

James Marsden
Malin Akerman
Malin Akerman
Edward Burns
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
James Marsden
Katherine Heigl

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

1

Imádom. Klasszikus romantikus film Katherine Heigl humorával fűszerezve. James Marsden is tökéletes választás volt az újságírónak. Nagyon jól működik köztük a kémia.

 
hszpp   2017. 02. 05.

0

Számomra nagyon kedves ez a film, pedig mar vagy 100x láttam. Romantikus,vicces drama,de nem a csöpögős verzióban, szerencsére. A főszereplő holgyike igen nagy kedvencem,ügyes,s kedves színészi játéka van minden filmben.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Kellemes hangulatú, alacsony költségvetésű romantikus film. Nekem nem volt nyálas, erőltetett , de maradandót sem alkotott a rendező. Egyszer meg lehet nézni.

 
Greeta   2017. 12. 30.

0

Igazi csajos film, ki ne ábrándozott volna más a saját esküvőjéről. Könnyed és humoros film, igazi érzelem bonbon. A vége a sok-sok koszorúslánnyal nagy poén.

 
Leilani   2016. 07. 26.

0

Nem a legjobb film, de egyszer meg lehet nézni, a története felejthető, tipikus kis romantikus vígjáték. A film végén az összes menyasszonyt felkéri koszorúslánynak és mind a saját béna ruhájukban vannak.

 
Zsceeeka   2015. 09. 24.

0

Tipikus romantikus vígjáték, nem nyújt semmi különösebb extrát, a színészi teljesítmény átlagos, egyszóval az egész film átlagos. Azért egyszer megnézhető, vannak gyengébbek.

 
Loborg   2015. 09. 29.

0

Eléggé gyenguska kis amerikai vígjátékocska , megtekintését kizárólag női egyedeknek ( vagy női érzelműeknek ) ajánlanám, ugyanis igencsak érzelgős, "csajos film"

A film összbevétele 160 259 319 dollár volt (imdb.com).

 

Katherine Heigl egy pár hónappal fiatalabb Malin Akermannál, aki a nála sokkal fiatalabb húgát játssza.

(kázsé)
 

Amíg Jane és Kevin a bárban vannak egy Josh Kelly szám szól a háttérben. A való életben Josh Kelly Katherine Heigl férje.

(kázsé)
 

A jelmezfelelősök bajban voltak a forgatáskor, mert az eredeti ruhák mind nagyon jól álltak Katherine Heiglnek a színésznő remek alakja miatt, és csak nagyon nehezen tudtak olyan ruhákat tervezni, amelyek rosszul álltak rajta.

(kázsé)
 

Néhány moziba a plakátok azzal a hamis címmel kerültek ki, hogy " A gardrób".

(kázsé)
 

A film nagy részét Rhode Islanden forgatták.

(kázsé)