Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
18
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Imádom. Klasszikus romantikus film Katherine Heigl humorával fűszerezve. James Marsden is tökéletes választás volt az újságírónak. Nagyon jól működik köztük a kémia.

 
hszpp   2017. 02. 05.

0

Számomra nagyon kedves ez a film, pedig mar vagy 100x láttam. Romantikus,vicces drama,de nem a csöpögős verzióban, szerencsére. A főszereplő holgyike igen nagy kedvencem,ügyes,s kedves színészi játéka van minden filmben.


 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Kellemes hangulatú, alacsony költségvetésű romantikus film. Nekem nem volt nyálas, erőltetett , de maradandót sem alkotott a rendező. Egyszer meg lehet nézni.

 
Leilani   2016. 07. 26.

0

Nem a legjobb film, de egyszer meg lehet nézni, a története felejthető, tipikus kis romantikus vígjáték. A film végén az összes menyasszonyt felkéri koszorúslánynak és mind a saját béna ruhájukban vannak.

 
Greeta   2017. 12. 30.

0

Igazi csajos film, ki ne ábrándozott volna más a saját esküvőjéről. Könnyed és humoros film, igazi érzelem bonbon. A vége a sok-sok koszorúslánnyal nagy poén.

 
Zsceeeka   2015. 09. 24.

0

Tipikus romantikus vígjáték, nem nyújt semmi különösebb extrát, a színészi teljesítmény átlagos, egyszóval az egész film átlagos. Azért egyszer megnézhető, vannak gyengébbek.

 
Loborg   2015. 09. 29.

0

Eléggé gyenguska kis amerikai vígjátékocska , megtekintését kizárólag női egyedeknek ( vagy női érzelműeknek ) ajánlanám, ugyanis igencsak érzelgős, "csajos film"

Galéria (12)

James Marsden
Malin Akerman
Malin Akerman
Edward Burns
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
James Marsden
Katherine Heigl

Videók (1)

A film összbevétele 160 259 319 dollár volt (imdb.com).

 

Katherine Heigl egy pár hónappal fiatalabb Malin Akermannál, aki a nála sokkal fiatalabb húgát játssza.

(kázsé)
 

Amíg Jane és Kevin a bárban vannak egy Josh Kelly szám szól a háttérben. A való életben Josh Kelly Katherine Heigl férje.

(kázsé)
 

A jelmezfelelősök bajban voltak a forgatáskor, mert az eredeti ruhák mind nagyon jól álltak Katherine Heiglnek a színésznő remek alakja miatt, és csak nagyon nehezen tudtak olyan ruhákat tervezni, amelyek rosszul álltak rajta.

(kázsé)
 

Néhány moziba a plakátok azzal a hamis címmel kerültek ki, hogy " A gardrób".

(kázsé)
 

A film nagy részét Rhode Islanden forgatták.

(kázsé)
 

A rendező, Anne Fletcher koreográfus is, többet között olyan filmekben dolgozott, mint a Step Up 2, a Hajlakk és a 40 éves szűz.

(kázsé)