ELŐZETES PREMIER: Nézd meg a Dumplin - Így kerek az élet szinkronos trailerét először a Mafabon!

Hamarosan a hazai mozikban a februárban 50. életévét betöltő Jennifer Aniston új vígjátéka, melynek magyar szinkronos előzetesét a Hungaricom jóvoltából most a Mafabon nézheted meg először.

Befutott az Anne Fletcher (Nász-ajánlat, 27 idegen igen) rendezésében készülő Dumplin' - Így kerek az élet első magyar előzetese.

A történet főhőse, egy túlsúlyos tinédzser lány, Dundi (Danielle Macdonald), akinek az édesanyja nem más, mint az egykori szépségkirálynő Rosie (Jennifer Aniston). A nő állandóan kritizálja a lányát, de ő rá sem hederít. Dundi, miután munkát vállal egy gyorsétkezdében, megismerkedik egy jóképű fiúval, aki rögtön megdobogtatja a szívét, ráadásul csakhamar kiderül, hogy az érzés kölcsönös. A lány úgy dönt, hogy azzal fejezi ki anyja látszólag felszínes világa elleni ellenérzéseit, hogy benevez a helyi szépségversenyre, a döntése pedig az egész texasi kisvárosra váratlan hatással lesz.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Jennifer AnistonDove CameronHarold Perrineau Jr.Bex Taylor-KlausDanielle Macdonald és Luke Benward, míg a forgatókönyvet Julie Murphy szerezte. A Dumplin'-ban az ikonikus country énekesnő, Dolly Parton számos sikeres dala felcsendül majd, köztük a 'Girl in the Movies' is, melyet Golden Globe-díjra jelöltek a legjobb eredeti betétdal kategóriában.

A Dumplin' - Így kerek az élet 2019. március 21-től látható a hazai mozikban a Hungaricom forgalmazásában. A film szinkronos előzetesét Magyarországon először nálunk, idelent nézhetitek meg.