Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
29
Szereplők
43
Vélemények
15
Képek
Videók
Nász-ajánlat
 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

legújabb vélemény

Igazi Sandra Bullock film. Vicces, kicsit esetlen és a középpontban egy kicsit akaratos, de szerethető karakter áll. A kiváltó konfliktus az ami a filmjeit megkülönbözteti, de végeredményben mindig a családba való beilleszkedés és vagy a családalapítás a fő cél itt is. Bár ebben a filmben a karakter váltig állítja hogy ez számára nem fontos. Én személy szerint szeretem a filmjeit a vígjátékai élvezhetőek és a színészi játéka is élvezhető. Könnyed vígjáték amit nem nyom agyon a csöpögős romantika.

 
Artemisia   2017. 10. 29.

Aranyos, kedves kis film. Aranyosak a viccek, a kiskutyus szerepeltetése nagyon cuki ötlet volt, a történet érdekes.Sandra Bullock nagyon bájos, nagyon jó film.


 
indingo   2017. 05. 02.

Tipikus romantikus film, ahol még a végét is ki lehet találni, de még így is szórakoztató és szívmelengető filmecske. Csak ajánlani tudom.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Nem rossz film viccesnek, vicces viszont elég sablon sztori, vége annyira kiszámítható, hogy ilyen ötösöm lehetne a lottón. A főszereplő választás is nagyon jó.

 
HETEDIK   2018. 11. 02.

Nagyon jó kis film, akárhányszor nézi az ember, felhőtlen szórakozás. Ryan Reynolds fel tudott nőni Bullock-hoz és a párosuk egyszerűen tökéletes. Nem csak baromi vicces, a kémia is megvan köztük, azonban az alkotók mertek tovább menni és komolyabb dolgokat is boncolgatni, így csempészve a filmbe mély érzelmeket. Így mikor a film végén elcsattan a végső csókolózás, az közel sem hat nyálasan, inkább azt érezzük, ez a két ember szereti egymást.

A film összbevétele 317 375 031 dollár volt (imdb.com).

 

314,6 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

40 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

A Kevin nevű kiskutyát négy különönöző kölyökkutya "játszotta" (Flurry, Sitka, Nanu és Winter).

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.