A romantikus vígjáték rajongói ódákat zengenek a Nász-ajánlat című filmről annak 2009-es bemutatója óta. Sztárokkal teli szereplőgárda, vicces cselekmény és igazi romantikus-vígjáték Ryan Reynoldsszal és Sandra Bullockkal.

A Nász-ajánlat egy romantikus vígjáték, melyet Anne Fletcher rendezett, és a Touchstone Pictures gyártott. A történet főszereplője Margaret Tate (Bullock), egy ambiciózus kanadai könyvszerkesztő, aki New Yorkban él. Híresen hideg főnök és irodájában mindenki számára rémálomként ismert, míg asszisztense és titkára, Andrew Paxton (akit Reynolds alakít), épp ellenkezőleg, melegszívű és barátságos személyiség.

Az események 180 fokos fordulatot vesznek amikor megjelenik egy makacs amerikai bevándorlási ügynök, hogy visszavonja Margaret vízumát. A kitoloncolástól való félelmében Margaret, egy kétségbeejtő pillanatban az utcán kéri meg Andrew kezét. Adrew  pedig ráébredve kapcsolati dinamikájukra, azt válaszolja, hogy "Mondja úgy, mintha komolyan gondolná".

Andrew számos feltétellel megy csak bele a frigybe, köztük az első, hogy utazzanak el Alaszkába, hogy Margaret megismerhesse a szüleit. 

A két fél megegyezik abban, hogy miután a tervezett színjátékuk véget ér, végül elválnak, és Andrewot előléptetik a szerkesztői pozícióba. Amit egyik fél sem számít, az a Paxton család és a helyi közösség melegebb fogadtatása. Ráadásul Margaret és Andrew között is romantikus kapcsolat alakul.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a film mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dráma | romantikus | vígjáték

Margaret (Sandra Bullock) egy könyvkiadónál dolgozik, szereti a munkáját, de kanadai állampolgárként illegálisan dolgozik Amerikában. Amint ez kiderül, vissza akarják toloncolni... több»