Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Aludj csak, én álmodom (1995)

While You Were Sleeping
Filmadatlap
 
18
Szereplők
22
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Videók (2)

 
violet_hope11   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

1

Bájos, szívet melengető kis film, nagyon tetszett! Egy ‘90-es évekbeli romantikus történet, amit az egymást követő félreértések tesznek humorossá. A szereplők egytől-egyig szerethetők, Sandra Bullock nagyon jól alakítja az álmodozó, szerelemre és családi közegre vágyakozó lányt.

 
Artemisia   2018. 01. 07.

4

Ízig-vérig romantikus történet, kedves, önironikus humorral.A cselekmény lebilincselő, izgalmas, vicces, tanulságos.A karakterek szerethetőek, Lucy karakterével bármelyik lány azonosulni tud; van egy csipetnyi jellemkomikum is. Bár nem rendelkezik mo... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

0

Igen,itt még Bullock kisasszony emberi lénynek nézett ki,nem egy agyonbotoxolt,össze-vissza műtött gumibabának... Aranyos,kedves,nagyon egyszerű story,és mégis érdekli az embert. Átlagos,de nézhető!

 
diumiu   2018. 01. 31.

1

Nagyon szeretem ezt a filmet, van mondanivalója, humoros és a romantika sem hiányozott belőle. Számomra minden benne van ebben a filmben aminek benne kell lennie. Tökéletes kikapcsolódás.

 
dailyfilmsan   2020. 05. 01.

0

Közepes romantikus film. Engem nem nyűgözött le sőt túl abszurdnak találtam. Nagyon földtől elrugaszkodott ötleten alapszik. Bár a színészek jók voltak, mégis untam.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

0

Sandrea Bullock egyik legjobb romantikus vígjátéka. Ez még eléggé korai filme és én ezeket szeretem főleg. Itt még hitelesebb, frissebb volt. A film nagyon jó. Fordulatos és véletlenek sokasága révén találja meg végül az igaz szerelmet. Mindenképpen érdemes megnézni. Valahogy én mindig karácsonyi filmként skatulyázom be.

 
Greeta   2017. 12. 19.

0

Helyes kis romantikus film. Sandra Bullock karaktere nagyon kedvelhető. Helyenként kellően vicces, de tartalma is van. Minden egy apró félreértésből indul.

A film összbevétele 101 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az akkor még ismeretlen Matthew McConaughey Jack szerepére pályázott, de Texas-i akcentusa miatt nem kapta meg a szerepet.

(dailyfilmsan)
 

A film eredetileg nem karácsonyi filmnek készült, később döntöttek úgy, hogy a történet az ünnepek alatt játszódik, abban bízva, hogy így könnyebb lesz eladni a nézőközönségnek.

(dailyfilmsan)
 

Sandra Bullock a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A forgatókönyvet eredetileg Demi Moore-ra írták, azonban Sandra Bullock elhalászta előle a szerepet azzal az indokkal, hogy most ment keresztül egy szakításon, ami egy négyéves kapcsolatot zárt le, így átérzi a szerepet.

(rbernadett)
 

Lucy szerepét Julia Roberts-nek is felajánlották, de ő visszautasította.

(rbernadett)