Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

Aludj csak, én álmodom

(While You Were Sleeping)
 
diumiu  2018. 01. 31.

Nagyon szeretem ezt a filmet, van mondanivalója, humoros és a romantika sem hiányozott belőle. Számomra minden benne van ebben a filmben aminek benne kell lennie. Tökéletes kikapcsolódás.

 
Greeta  2017. 12. 19.

Helyes kis romantikus film. Sandra Bullock karaktere nagyon kedvelhető. Helyenként kellően vicces, de tartalma is van. Minden egy apró félreértésből indul.

 
Artemisia  2018. 01. 07.

Ízig-vérig romantikus történet, kedves, önironikus humorral.A cselekmény lebilincselő, izgalmas, vicces, tanulságos.A karakterek szerethetőek, Lucy karakterével bármelyik lány azonosulni tud; van egy csipetnyi jellemkomikum is. Bár nem rendelkezik modern képi technikával, így is jó hangulatot teremtettek p l.a karácsonyi díszbe öltözött város nagyon szép, illetve Lucy és Jack éjszakai sétája is szépen lett fényképezve. Az első Bridge Jones mozi előtt megalapozta a magányos,aranyos,bohókás szingli,akire kalandosan talál rá a szerelem típusú filmeket.

 
Zsceeeka  2016. 04. 16.

Műfajában szerintem az egyik legjobb alkotás , pár évente képes vagyok megnézni , Sandra Bullock - ot egyébként is kedvelem , de komolyabb szerepei mellett ez a romantikus - komédiás vonal is jól áll neki.

 
Leoni  2016. 04. 30.

Nagyon édes film a visszahúzódó magányos lányról, akinek mintha egy csapásra teljesülnének az álmai. Sandra Bullock mint mindig, nekem itt is telitalálat.Karácsonyi filmnek is tökéletes választás.

Smoking Barrels: Aludj csak, én álmodom
Hétköznapi csoda remekül kivitelezve, nagyon szerethetően, igazi kuckózós családi mozi!
8/10
 

Sandra Bullock a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A forgatókönyvet eredetileg Demi Moore-ra írták, azonban Sandra Bullock elhalászta előle a szerepet azzal az indokkal, hogy most ment keresztül egy szakításon, ami egy négy éves kapcsolatot zárt le, így átérzi a szerepet.

(rbernadett)
 

Lucy szerepét Julia Robertsnek is felajánlották, de ő visszautasította.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.