Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Aludj csak, én álmodom (1995)

While You Were Sleeping
Filmadatlap
 
18
Szereplők
17
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Artemisia   2018. 01. 07.

Ízig-vérig romantikus történet, kedves, önironikus humorral.A cselekmény lebilincselő, izgalmas, vicces, tanulságos.A karakterek szerethetőek, Lucy karakterével bármelyik lány azonosulni tud; van egy csipetnyi jellemkomikum is. Bár nem rendelkezik modern képi technikával, így is jó hangulatot teremtettek p l.a karácsonyi díszbe öltözött város nagyon szép, illetve Lucy és Jack éjszakai sétája is szépen lett fényképezve. Az első Bridge Jones mozi előtt megalapozta a magányos,aranyos,bohókás szingli,akire kalandosan talál rá a szerelem típusú filmeket.

 
diumiu   2018. 01. 31.

Nagyon szeretem ezt a filmet, van mondanivalója, humoros és a romantika sem hiányozott belőle. Számomra minden benne van ebben a filmben aminek benne kell lennie. Tökéletes kikapcsolódás.


 
Greeta   2017. 12. 19.

Helyes kis romantikus film. Sandra Bullock karaktere nagyon kedvelhető. Helyenként kellően vicces, de tartalma is van. Minden egy apró félreértésből indul.

 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

Műfajában szerintem az egyik legjobb alkotás , pár évente képes vagyok megnézni , Sandra Bullock - ot egyébként is kedvelem , de komolyabb szerepei mellett ez a romantikus - komédiás vonal is jól áll neki.

 
oneminute   2018. 07. 06.

Anno még moziban láttam. Igazi leánymese az álmok, ha akarjuk valóra válnak, még akkor is ha ennek igazán különös a módja.

 
Hétköznapi csoda remekül kivitelezve, nagyon szerethetően, igazi kuckózós családi mozi!
8/10 több»
 

Sandra Bullock a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

A forgatókönyvet eredetileg Demi Moore-ra írták, azonban Sandra Bullock elhalászta előle a szerepet azzal az indokkal, hogy most ment keresztül egy szakításon, ami egy négy éves kapcsolatot zárt le, így átérzi a szerepet.

(rbernadett )
 

Lucy szerepét Julia Robertsnek is felajánlották, de ő visszautasította.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.