Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84

Aludj csak, én álmodom (1995)

While You Were Sleeping
Filmadatlap
 
18
Szereplők
21
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 05. 01.

legújabb vélemény

Közepes romantikus film. Engem nem nyűgözött le sőt túl abszurdnak találtam. Nagyon földtől elrugaszkodott ötleten alapszik. Bár a színészek jók voltak, mégis untam.

 
Artemisia   2018. 01. 07.

Ízig-vérig romantikus történet, kedves, önironikus humorral.A cselekmény lebilincselő, izgalmas, vicces, tanulságos.A karakterek szerethetőek, Lucy karakterével bármelyik lány azonosulni tud; van egy csipetnyi jellemkomikum is. Bár nem rendelkezik modern képi technikával, így is jó hangulatot teremtettek p l.a karácsonyi díszbe öltözött város nagyon szép, illetve Lucy és Jack éjszakai sétája is szépen lett fényképezve. Az első Bridge Jones mozi előtt megalapozta a magányos,aranyos,bohókás szingli,akire kalandosan talál rá a szerelem típusú filmeket.


 
diumiu   2018. 01. 31.

Nagyon szeretem ezt a filmet, van mondanivalója, humoros és a romantika sem hiányozott belőle. Számomra minden benne van ebben a filmben aminek benne kell lennie. Tökéletes kikapcsolódás.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

Sandrea Bullock egyik legjobb romantikus vígjátéka. Ez még eléggé korai filme és én ezeket szeretem főleg. Itt még hitelesebb, frissebb volt. A film nagyon jó. Fordulatos és véletlenek sokasága révén találja meg végül az igaz szerelmet. Mindenképpen érdemes megnézni. Valahogy én mindig karácsonyi filmként skatulyázom be.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

Igen,itt még Bullock kisasszony emberi lénynek nézett ki,nem egy agyonbotoxolt,össze-vissza műtött gumibabának... Aranyos,kedves,nagyon egyszerű story,és mégis érdekli az embert. Átlagos,de nézhető!

 
Hétköznapi csoda remekül kivitelezve, nagyon szerethetően, igazi kuckózós családi mozi!
8/10 több»

A film összbevétele 101 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az akkor még ismeretlen Matthew McConaughey Jack szerepére pályázott, de Texas-i akcentusa miatt nem kapta meg a szerepet.

(dailyfilmsan)
 

A film eredetileg nem karácsonyi filmnek készült, később döntöttek úgy, hogy a történet az ünnepek alatt játszódik, abban bízva, hogy így könnyebb lesz eladni a nézőközönségnek.

(dailyfilmsan)
 

Sandra Bullock a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.