Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Everett párját, Meredith-et már nagyon sajnáltam ahogy a család pont karácsonykor szinte eltiporta bosszúból amiért elvette a kis fiacskájukat. Kellemes tipikus amerika romantikus vígjáték, bár szerintem néhol túl nyomasztó is.

 
indingo   2017. 07. 17.

Remek szereposztású romantikus dráma. Furcsa volt egy szomorkás hangulatú karácsonyi filmet látni, de nekem tetszett. A története nem túl egyedi, de nem zavaró.


 
VvV   2016. 05. 10.

Nekem nagyon tetszett a film, szólt valamiről volt mondanivalója. Nem egy szokványos karácsonyi film.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

Nézhető, de nem kiemelkedő dráma. A szereplők jól lettek összeválogatva, a sztori rendben van, sőt, talán kicsit komolyabb hangvétellel még értékelhetőbb lenne, de az már más műfaj, és a néző pedig a vígjátéki vonalat kedveli inkább.

 
Hablaty   2016. 10. 13.

Kellemes karácsonyi történet volt. Túl sok csavar nincs benne, de nekem tetszett.

 
Összességében tehát egy átlagos karácsonyi családi film a Kőkemény család, a műfajban már megszokott mondanivalóval, de olyan őszinte hanggal, lélekkel tálalva, amely értékessé teszi. És amit nem lehet csak úgy lemásolni, hiába vállalt be hasonló szerepet Diane Keaton a tavalyi Káosz karácsonyra című filmben. 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.