Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
Videók
 
indingo   2017. 07. 17.

Remek szereposztású romantikus dráma. Furcsa volt egy szomorkás hangulatú karácsonyi filmet látni, de nekem tetszett. A története nem túl egyedi, de nem zavaró.

 
VvV   2016. 05. 10.

Nekem nagyon tetszett a film, szólt valamiről volt mondanivalója. Nem egy szokványos karácsonyi film.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

Everett párját, Meredith-et már nagyon sajnáltam ahogy a család pont karácsonykor szinte eltiporta bosszúból amiért elvette a kis fiacskájukat. Kellemes tipikus amerika romantikus vígjáték, bár szerintem néhol túl nyomasztó is.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

Nézhető, de nem kiemelkedő dráma. A szereplők jól lettek összeválogatva, a sztori rendben van, sőt, talán kicsit komolyabb hangvétellel még értékelhetőbb lenne, de az már más műfaj, és a néző pedig a vígjátéki vonalat kedveli inkább.

 
Hablaty   2016. 10. 13.

Kellemes karácsonyi történet volt. Túl sok csavar nincs benne, de nekem tetszett.

 
Összességében tehát egy átlagos karácsonyi családi film a Kőkemény család, a műfajban már megszokott mondanivalóval, de olyan őszinte hanggal, lélekkel tálalva, amely értékessé teszi. És amit nem lehet csak úgy lemásolni, hiába vállalt be hasonló szerepet Diane Keaton a tavalyi Káosz karácsonyra című filmben. 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.