Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
70%

Jenny esküvője (2015)

Jenny's Wedding
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
5
Videók
Jenny esküvője
 
HercegPeter   2017. 05. 31.

legújabb vélemény

0

Teljesen átlagos tucat romantikus film. A legtöbb közhely megtalálható benne, például az eltérően viselkedő szülők vagy a pletykás szomszédasszony. A film elejétől kezdve lehetett tudni a végét. Egyáltalán nem volt meggyőző, de persze nem is a férfiközönségnek készült.

 
rbernadett   2016. 01. 13.

1

Fenntartásokkal indultam neki a filmnek, mert nem kimondottan kedvező kritikákat olvastam róla... Nos, egy valamit biztos megtanított ez a film, sose adjak a kritikákra! Ez a film úgy jó ahogy van! Nem, sajnos nem tökéletes, mert a Kitty karakterére ... több»


 
Adell89   2015. 10. 23.

1

Ez egy nagyon szuper film, nagyon különleges perspektívával és igazán mély érzésekkel... Sosem láttam még filmet, ami főleg a környezet, szülők, család érzéseit boncolgatja. Szegény Alexis Bledel kicsit gyenge volt..

 
notimoni   2015. 11. 07.

1

Jó a film, nekem is az tetszett, hogy nem a két lány szempontjából boncolgatja a leszbikusságot, hanem főleg a környezet reakciót, érzéseit mutatja be.

 
zsfarkas   2016. 02. 21.

0

Rosszabbra számítottam, így pozitív csalódás ért. Nem volt tökéletes, sok hiányossága van, de egyszer nézhető, lehet rajta nevetni, és a színészek sem rosszak.

Galéria (8)

Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Alexis Bledel
Alexis Bledel
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Alexis Bledel
Grace Gummer
Katherine Heigl

Videók (5)

 
"Megtekintés: Inkább társadalmi dráma, mint keserédes vagy komédia, bár az utóbbiakat szokhattuk inkább meg Heigl kisasszonytól. Ez nem fog annyira tetszeni, mert az a fajta játékosság, amiért megnéztél korábban egy Heigl filmet, hiányzik ebből a munkájából.

"A boldog emberek háza előtt zöld a fű!"" több»