72% 84 szavazat
Jenny esküvője

Jenny esküvője

Jenny's Wedding
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
8
Képek (8)
5
Videók (5)
1
Érdekességek (1)
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum
Jenny esküvője
Lejátszás
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Alexis Bledel
Alexis Bledel
Katherine Heigl
Katherine Heigl
Alexis Bledel
Grace Gummer
Katherine Heigl

FILMINFÓ

Jenny Farrell ((Katherine Heigl) nyíltan vállalja leszbikusságát. Azonban a lány családja kivételt képez, ők ugyanis semmit sem sejtenek a dologból. Amikor Jenny végre elhatározza, hogy családot alapít, és elveszi a nőt, akiről rokonai mindeddig azt hitték, hogy nem több egyszerű lakótársnál, a… Több


Forgatókönyvíró: Mary Agnes Donoghue
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2015.12.01.
 
2017.05.31 HercegPeter

legújabb vélemény

Teljesen átlagos tucat romantikus film. A legtöbb közhely megtalálható benne, például az eltérően viselkedő szülők vagy a pletykás szomszédasszony. A film elejétől kezdve lehetett tudni a végét. Egyáltalán nem volt meggyőző, de persze nem is a férfiközönségnek készült.

0
 
2016.01.13 rbernadett

Fenntartásokkal indultam neki a filmnek, mert nem kimondottan kedvező kritikákat olvastam róla... Nos, egy valamit biztos megtanított ez a film, sose adjak a kritikákra! Ez a film úgy jó ahogy van! Nem, sajnos nem tökéletes, mert a Kitty karakterére ... Több

1
 
2015.10.23 Adell89

Ez egy nagyon szuper film, nagyon különleges perspektívával és igazán mély érzésekkel... Sosem láttam még filmet, ami főleg a környezet, szülők, család érzéseit boncolgatja. Szegény Alexis Bledel kicsit gyenge volt..

1
 
2015.11.07 notimoni

Jó a film, nekem is az tetszett, hogy nem a két lány szempontjából boncolgatja a leszbikusságot, hanem főleg a környezet reakciót, érzéseit mutatja be.

1
 
2016.02.21 zsfarkas

Rosszabbra számítottam, így pozitív csalódás ért. Nem volt tökéletes, sok hiányossága van, de egyszer nézhető, lehet rajta nevetni, és a színészek sem rosszak.

0

A film összbevétele 42 927 dollár volt (imdb.com).

#1
 
Értékelés: 5/10
(2018. 12. 18.)
Jenny's Wedding (2015)
"Megtekintés: Inkább társadalmi dráma, mint keserédes vagy komédia, bár az utóbbiakat szokhattuk inkább meg Heigl kisasszonytól. Ez nem fog annyira tetszeni, mert az a fajta játékosság, amiért megnéztél korábban egy Heigl filmet, hiányzik ebből a munkájából.

"A boldog emberek háza előtt zöld a fű!"" Több