Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Dumplin' - Így kerek az élet (2018)

Dumplin'
Dumplin' - Így kerek az élet
Nagyon kedves és egyben szívet gyönyörködtető történet, szerintem több ilyenre lenne szükség, ami egyenesen felnyitja az emberek szemét és szívét egyaránt. A történetben minden a helyén volt, de mondanom se kell, hogy a morális mondanivalója az igazán erős oldala a filmnek. Az biztos, hogy még jó néhányszor meg fogom nézni!
75%12 rajongó187 szavazat
Filmadatlap
 
28
Szereplők
15
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Jennifer Aniston
Danielle Macdonald
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Danielle Macdonald
Danielle Macdonald
Danielle Macdonald
Danielle Macdonald
Danielle Macdonald
Jennifer Aniston
Danielle Macdonald
Danielle Macdonald
Danielle Macdonald
Jennifer Aniston
Danielle Macdonald
Jennifer Aniston
Danielle Macdonald

FILMINFÓ

Amerikai Egyesült Államok
Szerintetek: 13+    |  110"
Premier (HU): 2019.04.04. | Hungaricom
Dráma | Musical | Vígjáték
Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

A történet főszereplője egy középiskolás lány, akinek nem okoz gondot, hogy mindenestül elfogadja magát. Egy nap megismerkedik egy fiúval, aki megtetszik neki, az egészben számára csak az a döbbenetes, hogy a fiú is szimpatizál vele. Mivel elkezd kételkedni önmagában, úgy dönt, hogy olyat… több»

Videók (1) 
diumiu   2021. 10. 19.

legújabb vélemény

0

Ennél a történetnél a könyvet olvastam el először, és utána néztem meg a filmet. Nagyon ritka, hogy azt szoktam mondani, hogy a film jobb, mint a könyv, de részemről ez az igazság. A könyv vége/lezárása nem tetszett, túl összecsapott volt, a filmnél ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 09. 16.

a nap véleménye

1
Találd meg önmagad!

Bevallom, előzetes alapján kicsit bevitt az erdőbe a Dumplin. Nekem egy üdítő vígjáték képe sejlett fel, ami azon alapul, hogy anya és lánya egymástól teljesen eltérő tulajdonságokkal rendelkezik (s itt most egyaránt értendő a belső és a külső, bár n... teljes kritika»

 
indingo   2019. 05. 07.

0
Kerekdeden is lehet szép az élet

A Dumplin Így kerek az élet Julie Murphy azonos című nagy sikerű regénye alapján készült. A könyv stílusa és szókimondósága hamar belopta magát az olvasók szívébe. A film szerethető alkotás, de nem az a maradandó fajta, ahol remek beszólások és párbe... teljes kritika»

 
Szilonka   2019. 08. 06.

0

Először megijedtem, hogy szépségkirálynős story lesz, de egészen másról szól. Fogadd el magad, ne akarj másnak megfelelni és lény bátor!

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

0

Nem egy korszakalkotó film, de egy csajos délutánon kifejezetten jó élmény lehet. Az anya-lánya kapcsolatot és egymás elfogadását dolgozza fel több szemszögből. Sokat nevettem is, főleg a táncpróbákon és Bex-Taylor Klauson.

 
TomÁcs   2019. 10. 16.

0

Belőlem különösebb érzéseket nem váltott ki a film. Olyan tipikus egyszer nézős típus.

 
VvV   2019. 10. 27.

0

Helyes, bár elég egyszerű filmecske elfogadásról, barátságról, szerelemről. Legalább a dalok fülbemászóak.

 

Dolly Parton már jóval azelőtt olvasta a film alapjául szolgáló könyvet, hogy felkérték volna őt arra, hogy írjon zenét a produkcióhoz.

(hp)
 

Julie Murphy egy interjúban elmondta, hogy Jennifer Aniston a forgatáson összekeverte Dolly Partont az énekesnő egyik hasonmásával, Jason Comzóval, de a mentségére legyen mondva, hogy Cozmo valóban a megszólalásig hasonlít az ikonikus country énekesnőre.

(hp)
 

A film alapjául szolgáló könyv szerzője, Julie Murphy egy cameo erejéig feltűnik a film végén.

(hp)
 

Dove Cameron és Luke Benward szerepeltek már együtt "Cloud 9" című filmben.

(diumiu)
 

Dove Cameron és Maddie Baillio már játszottak együtt a "Hairspray Live!" című musicalben.

(diumiu)
 
Egy szó, mint száz, a film egy igazi girl power, a testkép zavarral küzdőknek, a magukat különcnek gondolóknak, az önbizalom hiányosoknak, a meg nem értett anyáknak, és lányaiknak. Sokkal többet mond, mint Amy Schumer vagy éppen a Rebel Willson által alakított molett dívák hamiskás üzenete, hogy csináljunk viccet önmagunkból, és közben döngöljük földbe a másikat is… Itt egyenrangúként van kezelve mindenki, nem csak a főszereplő tulajdonságain van a hangsúly, a társai is ugyanúgy szerepet kapnak. több»
 
A Dumplin’ - Így kerek az élet című filmet nyugodt szívvel ajánlom minden fiatalnak, legyen fiú vagy lány, továbbá zene rajongóknak (nem csak country) és könnyed kikapcsolódásra vágyóknak is. több»
 
Jennifer Aniston meglepően sok árnyalatát tudja megmutatni egy nem túl bonyolult karakternek, az ifjú Danielle Macdonald pedig olyan, mint Seth Rogen tinilányban. Oké, ez fura. több»