Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

The Prom - A végzős bál (2020)

The Prom
Filmadatlap
 
33
Szereplők
5
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Nicole Kidman
Meryl Streep
James Corden
Ryan Murphy
Andrew Rannells
Kerry Washington
Keegan-Michael Key
Jo Ellen Pellman
Meryl Streep
James Corden
Meryl Streep
James Corden
Nathaniel J. Potvin
Nicole Kidman
Meryl Streep
James Corden
Keegan-Michael Key

Videók (2)

 
Rea387147   2021. 03. 29.

legújabb vélemény

0
Nagyon, de nagyon tetszett

A film szereplői a kedvenceim egyikei, imádom őket, volt persze pár új is, akit nem ismertem, de őket is megszerettem a film alatt. Ez a film nagyon lekötött, olyan, mintha egy színházi musicalt nézne az ember, amit előre felvettek brutális jó minőségben. Az egész film egy hatalmas szerelmes musicalnek néz ki, az LGBTQ közösségre hangolódva. Amivel sok üzenetet ad át a mai generációnak, mindazok környezetének. A film szerelemmel, könnyekkel, boldog érzelmekkel, nevetéssel és persze egy kis csalódással, valamint azzal az üzenettel van feltöltve, hogy fogadjuk el önmagunkat úgy, ahogy vagyunk, és álljunk ki magunkért. Valamint, hogy ne tagadjuk le magunkat, és legyünk önmagunk, még ha nem is könnyű legelőször. A film vége pedig egy nem annyira szokványos happy end. Mondjuk a vége ahol táncikálnak, ott egy pillanatig olyan HSM beütése volt, de szerethető film volt. Nekem személy szerint tetszett a film. Bárkinek ajánlom, akit érdekelnek az ilyen témájú filmek.

 
Kanyi   2020. 12. 21.

0

Hát nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez nagyon nem jön be, nem is bírtam sokáig nézni, kb. 20 percig kötötte le a figyelmem.

 
LadyN   2020. 12. 12.

0

Az eredeti musicalről nyilván nem tutok nyilatkozni, de ez a film szerintem elég ütősre sikeredett a maga műfajában. Zenés, táncos, laza, és még mondanivalója is van.

 
OrSi   2020. 10. 16.

0

Nem mondom, hogy teljesen elégedett vagyok vele, mert azért ennél egy picit többet is bele lehetett volna rakni, de amúgy színes-szagos, látványos és nagyon vidám film, ami talán egy kicsit feledtetni ezt az évet.

 
julisX   2020. 08. 09.

0

Néhol túl sok, néhol pedig túl kevés. Kár volt ennyire elnagyolni az arányokat, mert egyébként egy nagy szórakoztató film lehetne, csak olyan, mintha átsiklana a lényeges dolgokon.

A film összbevétele 187 430 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti tervek szerint Ariana Grande alakította volna a filmben Alyssa szerepét, illetve a soundtrack produkciós munkálatait is ő vezényelte volna, az énekesnő az éppen zajló Sweetener World Tour miatt azonban nem tudott részt venni a projektben.

(csd)
 

Az eredeti Broadway készítőinek célja az volt, hogy olyan színészeket szerződtessenek főszerepre A végzős bál kapcsán, akik korábban mellékszerepben voltak láthatók. Ezzel szemben a film rendezője, Ryan Murphy egy igazi sztárparádénak szánta a produkciót.

(csd)
 

Nicole Kidman A végzős bállal ötödik alkalommal szerepelt musicalben.

(csd)
 

Meryl Streep és Nicole Kidman harmadik közös filmje Az órák és a Hatalmas kis hazugságok után.

(csd)