Már csak napok kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Anne Fletcher filmje. A közelgő bemutató kapcsán cikkünkben 8 izgalmas tényt gyűjtöttünk össze a filmmel kapcsolatban.

Hamarosan a mozikban a Jennifer Aniston új vígjátéka, a Dumplin' - Így kerek az élet , mely a tengerentúlon már szép sikereket aratott mind a közönség, mind az újságírók körében. A jellemzően szőrös szívű kritikusok igen pozitívan fogadták a produkciót, amely jelenleg is 85 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

A film története szerint az egykori szépségkirálynő (Jennifer Aniston) folyamatosan kritizálja plusz méretű tizenéves lányát, Dundit, aki azonban nem sokat ad a szavára. Munkát vállal a helyi gyorsétkezdénél, ahol találkozik egy szexi magániskolás sportolóval. Dumplin nem lepődik meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de azon már igen, hogy a dolog kölcsönös.  Ahelyett, hogy ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd önmagában. Végül úgy dönt, tiltakozásul anyja látszólag felszínes és csak a külcsínre adó világa ellen, úgy szerzi vissza önbizalmát, hogy megteszi a legrémisztőbb, ám egyben nagyon bátor és vicces dolgot: jelentkezik a városi szépségversenyre.
Legnagyobb meglepetésére mások is követik példáját és csatlakoznak a tűsarkú forradalomhoz.  

A produkciót Kristin Hahn forgatókönyve alapján Anne Fletcher rendezte (Nász-ajánlat, 27 idegen igen), míg a főbb szerepeket Jennifer Aniston, Dove Cameron, Harold Perrineau Jr., Bex Taylor-Klaus, Danielle Macdonald, Luke Benward és Maddie Baillio alakítják.

Íme tehát 5 izgalmas tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • A film alapjául szolgáló könyv szerzője, Julie Murphy egy cameo erejéig feltűnik a film végén.

  • Julie Murphy egy interjúban elmondta, hogy Jennifer Aniston a forgatáson összekeverte Dolly Partont az énekesnő egyik hasonmásával, Jason Comzóval, de a mentségére legyen mondva, hogy Cozmo valóban a megszólalásig hasonlít az ikonikus country énekesnőre.

  • Dolly Parton már jóval azelőtt olvasta a film alapjául szolgáló könyvet, hogy felkérték volna őt arra, hogy írjon zenét a produkcióhoz.

  • Dove Cameron és Luke Benward szerepeltek már együtt "Cloud 9" című filmben.
  • Dove Cameron és Maddie Baillio már játszottak együtt a "Hairspray Live!" című musicalben.
  • Jennifer Aniston kérte fel Dolly Parton-t, hogy írjon a filmhez új dalokat.
  • A filmben Dolly Parton számos dala felcsendül, mivel a főszereplő karakter Dolly rajongó.

  • Jennifer Aniston nem csak szereplője, de producere is a filmnek.

Hazai premierdátum: 2019.03.21.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: