Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
73%

Hajlakk (2007)

Hairspray
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Hajlakk
 
DóRi   2019. 11. 05.

legújabb vélemény

0

Teljesen kellemes film, amiben John Travoltát egy meglepő szerepben láthatjuk. A film igazi értéke a zenében és az utánozhatatlan hangulatban rejlik. Nem szabad a filmet komolyan venni, csak az üzenetet, ami nagyon is valós. A túlsúlyos emberek sokkal kevesebb lehetőséget kapnak az élettől.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 31.

0

Ha a musical műfajára gondolunk, akkor rögtön beugrik John Travolta, ahogy a Grease-ben csavarta a csípőjét. Na meg azért ne felejtkezzünk el a Szombat esti lázról sem, ami bemutatja a disco korszak minden szépségét és mocskát. Travolta jól tette, ho... több»


 
Deku   2017. 12. 10.

0

Nagyszerű kikapcsolódást kaphat az a néző aki bevállalja ezt az egyedi sztorit. Igazán ért ahhoz, hogy elszórakoztassa a nézőt arra az időre, míg leül elé.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 08.

0

Parádé! Travolta valami fergeteges abban a nagy mami jelmezében. A mondanivalója is szívet melengető ennek a filmnek, de még is valamiért nem üti meg az átlagosnál jobb mércét. A sok tánci meg éneklés a mondanivalót is kicsit lealacsonyítja. Végtére is 1x meg lehet nézni a filmet.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 12.

0

Nem láttam az eredetit, ezért összehasonlítani nem tudom, de nekem ez egészen tetszett. Jó történet, jó szereplők, és a dalok többsége is fülbemászó. Aki szereti a musicaleket annak érdemes megnéznie

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Az eredeti megnézése után láttam ezt a feldolgozást és hatalmas csalódás volt. Nekem túl sok volt, erőltetett, nem szerettem. Annak ellenére, hogy a szereposztás pazar volt, sajnos nem győzött meg.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Alapvetően imádom a musicalaket általában és ez a film kifejezetten tetszett. Zac Efron hangja igazi meglepetés volt. Pörgős és aranyos történet, ahogy harcolnak egy egy általuk fontosnak tartott ügyben. Régies hangulatot sugároz és ez adja a tipikus báját a filmnek, amitől olyan élvezetes.

Galéria (8)

Zac Efron
Amanda Bynes
Zac Efron
John Travolta
Nikki Blonsky
Amanda Bynes
Elijah Kelley
Zac Efron
Amanda Bynes
Nikki Blonsky
Zac Efron
Elijah Kelley
John Travolta

Videók (2)

A film összbevétele 202 548 575 dollár volt (imdb.com).

 

Zac Efron a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Nikki Blonsky a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Aretha Franklin-t is meghallgatták motorszájú Maybelle szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Nikki Blonsky a forgatás alatt ünnepelte a 18. születésnapját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A hajlakk a második közös filmje Michelle Pfeiffer-nek és Christopher Walken-nak, először a Batman visszatérben játszottak együtt 1992-ben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film összehozta a Grease filmek két sztárját, John Travoltát (Grease) és Michelle Pfeiffer-t (Grease 2). Az egyik fogatási szünetben Travolta elkezdte énekelni a Summer nights című dalt, amitől Zac Efron és Amanda Bynes olyan izgatottak lettek, hogy azonnal megírták sms-ben a barátaiknak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Robin Williams is szóba jött Edna Turnblad szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

John Waters, forgatókönyv írónak ez az első olyan története, amit nem a szülővárosában, Baltimore-ban forgattak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

John Travolta karaktere, Edna szerint: "Ha híres akarsz lenni, tanuld meg hogyan kell kiszedni a vért az autókárpitból". Ez a mondat valójában egy utalás Travolta nagy sikerű filmjére, a Ponyvaregényre, amikor Vince (Travolta karaktere) véletlenül lelövi Marvint az autóban, a két főszereplő (Travolta és Samuel L. Jackson) órákig próbálja eltüntetni a várnyomokat a kárpitról.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Már a forgatás felénél jártak, amikor Michelle Pfeiffer aggódni kezdett, hogy rajongói elpártolnak tőle, mert karaktere rasszista. Végül Adam Shankman rendezőnek sikerült meggyőznie, hogy ne lépjen ki a filmből.

(ArpiHajdu és Réci)