Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Hajlakk
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 31.

Ha a musical műfajára gondolunk, akkor rögtön beugrik John Travolta, ahogy a Grease-ben csavarta a csípőjét. Na meg azért ne felejtkezzünk el a Szombat esti lázról sem, ami bemutatja a disco korszak minden szépségét és mocskát. Travolta jól tette, hogy a klasszikus zenés filmjei után a Hajlakkal tért vissza a műfajhoz, még ha el is tekintünk attól, hogy nem férfit játszik, hanem egy elkeseredett duci háziasszony bőrébe bújik. Kíváncsi vagyok mi volt az első gondolata, amikor megtalálták ezzel a szereppel. Tracy Turnblad története legalább akkora klasszikus, mint a Grease. Egy kedves kis sztori színes kosztümökkel és színpompás díszletekkel, na meg nem mindennapi színészekkel. Zac Efron a High School musical után ismét egy szépfiú szerepben (ebből azóta nem is nagyon tudott kitörni, bár amennyire látom, őt ez nem is zavarja túlzottan). Na és az abszolút kedvenc a filmben: Michelle Pfeiffer, egy igazi dög, Baltimore egykori szépség királynője, aki igen piszkos eszközökkel küzd azért, hogy ne szerepelhessenek feketék a képernyőn. Könnyed kikapcsolódás, a hagyományos musicales elemekkel. Aki kedveli a műfajt, annak nem okozhat csalódást!

 
Deku   2017. 12. 10.

Nagyszerű kikapcsolódást kaphat az a néző aki bevállalja ezt az egyedi sztorit. Igazán ért ahhoz, hogy elszórakoztassa a nézőt arra az időre, míg leül elé.


 
dailyfilmsan   2018. 10. 08.

Parádé! Travolta valami fergeteges abban a nagy mami jelmezében. A mondanivalója is szívet melengető ennek a filmnek, de még is valamiért nem üti meg az átlagosnál jobb mércét. A sok tánci meg éneklés a mondanivalót is kicsit lealacsonyítja. Végtére is 1x meg lehet nézni a filmet.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 12.

Nem láttam az eredetit, ezért összehasonlítani nem tudom, de nekem ez egészen tetszett. Jó történet, jó szereplők, és a dalok többsége is fülbemászó. Aki szereti a musicaleket annak érdemes megnéznie

 
diumiu   2018. 01. 31.

Az eredeti megnézése után láttam ezt a feldolgozást és hatalmas csalódás volt. Nekem túl sok volt, erőltetett, nem szerettem. Annak ellenére, hogy a szereposztás pazar volt, sajnos nem győzött meg.

Zac Efron
Amanda Bynes
Zac Efron
John Travolta
Nikki Blonsky
Amanda Bynes
Elijah Kelley
Zac Efron
Amanda Bynes
Nikki Blonsky
Zac Efron
Elijah Kelley
John Travolta

A film összbevétele 202 548 575 dollár volt (imdb.com).

 

Zac Efron a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Nikki Blonsky a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Aretha Franklin-t is meghallgatták motorszájú Maybelle szerepére.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.