Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Hajlakk (2007)

Hairspray
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Hajlakk

Galéria (8)

Zac Efron
Amanda Bynes
Zac Efron
John Travolta
Nikki Blonsky
Amanda Bynes
Elijah Kelley
Zac Efron
Amanda Bynes
Nikki Blonsky
Zac Efron
Elijah Kelley
John Travolta

Videók (2)

 
Péter Fazekas   2021. 12. 08.

legújabb vélemény

0

Aranyos film!

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 31.

0

Ha a musical műfajára gondolunk, akkor rögtön beugrik John Travolta, ahogy a Grease-ben csavarta a csípőjét. Na meg azért ne felejtkezzünk el a Szombat esti lázról sem, ami bemutatja a disco korszak minden szépségét és mocskát. Travolta jól tette, ho... több»

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Nagyszerű kikapcsolódást kaphat az a néző aki bevállalja ezt az egyedi sztorit. Igazán ért ahhoz, hogy elszórakoztassa a nézőt arra az időre, míg leül elé.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 08.

0

Parádé! Travolta valami fergeteges abban a nagy mami jelmezében. A mondanivalója is szívet melengető ennek a filmnek, de még is valamiért nem üti meg az átlagosnál jobb mércét. A sok tánci meg éneklés a mondanivalót is kicsit lealacsonyítja. Végtére is 1x meg lehet nézni a filmet.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Alapvetően imádom a musicalaket általában és ez a film kifejezetten tetszett. Zac Efron hangja igazi meglepetés volt. Pörgős és aranyos történet, ahogy harcolnak egy egy általuk fontosnak tartott ügyben. Régies hangulatot sugároz és ez adja a tipikus báját a filmnek, amitől olyan élvezetes.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 12.

0

Nem láttam az eredetit, ezért összehasonlítani nem tudom, de nekem ez egészen tetszett. Jó történet, jó szereplők, és a dalok többsége is fülbemászó. Aki szereti a musicaleket annak érdemes megnéznie

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Az eredeti megnézése után láttam ezt a feldolgozást és hatalmas csalódás volt. Nekem túl sok volt, erőltetett, nem szerettem. Annak ellenére, hogy a szereposztás pazar volt, sajnos nem győzött meg.

A film összbevétele 202 548 575 dollár volt (imdb.com).

 

Zac Efron a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Nikki Blonsky a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Aretha Franklin-t is meghallgatták motorszájú Maybelle szerepére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Nikki Blonsky a forgatás alatt ünnepelte a 18. születésnapját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A hajlakk a második közös filmje Michelle Pfeiffer-nek és Christopher Walken-nak, először a Batman visszatérben játszottak együtt 1992-ben.

(ArpiHajdu és Réci)