Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Hajlakk
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 31.

Ha a musical műfajára gondolunk, akkor rögtön beugrik John Travolta, ahogy a Grease-ben csavarta a csípőjét. Na meg azért ne felejtkezzünk el a Szombat esti lázról sem, ami bemutatja a disco korszak minden szépségét és mocskát. Travolta jól tette, hogy a klasszikus zenés filmjei után a Hajlakkal tért vissza a műfajhoz, még ha el is tekintünk attól, hogy nem férfit játszik, hanem egy elkeseredett duci háziasszony bőrébe bújik. Kíváncsi vagyok mi volt az első gondolata, amikor megtalálták ezzel a szereppel. Tracy Turnblad története legalább akkora klasszikus, mint a Grease. Egy kedves kis sztori színes kosztümökkel és színpompás díszletekkel, na meg nem mindennapi színészekkel. Zac Efron a High School musical után ismét egy szépfiú szerepben (ebből azóta nem is nagyon tudott kitörni, bár amennyire látom, őt ez nem is zavarja túlzottan). Na és az abszolút kedvenc a filmben: Michelle Pfeiffer, egy igazi dög, Baltimore egykori szépség királynője, aki igen piszkos eszközökkel küzd azért, hogy ne szerepelhessenek feketék a képernyőn. Könnyed kikapcsolódás, a hagyományos musicales elemekkel. Aki kedveli a műfajt, annak nem okozhat csalódást!

 
Deku   2017. 12. 10.

Nagyszerű kikapcsolódást kaphat az a néző aki bevállalja ezt az egyedi sztorit. Igazán ért ahhoz, hogy elszórakoztassa a nézőt arra az időre, míg leül elé.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 12.

Nem láttam az eredetit, ezért összehasonlítani nem tudom, de nekem ez egészen tetszett. Jó történet, jó szereplők, és a dalok többsége is fülbemászó. Aki szereti a musicaleket annak érdemes megnéznie

 
diumiu   2018. 01. 31.

Az eredeti megnézése után láttam ezt a feldolgozást és hatalmas csalódás volt. Nekem túl sok volt, erőltetett, nem szerettem. Annak ellenére, hogy a szereposztás pazar volt, sajnos nem győzött meg.

 
nanita95   2018. 10. 08.

Parádé! Travolta valami fergeteges abban a nagy mami jelmezében. A mondanivalója is szívet melengető ennek a filmnek, de még is valamiért nem üti meg az átlagosnál jobb mércét. A sok tánci meg éneklés a mondanivalót is kicsit lealacsonyítja. Végtére is 1x meg lehet nézni a filmet.

Zac Efron
Amanda Bynes
Zac Efron
John Travolta
Nikki Blonsky
Amanda Bynes
Elijah Kelley
Zac Efron
Amanda Bynes
Nikki Blonsky
Zac Efron
Elijah Kelley
John Travolta
 

Zac Efron a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2 )
 

Nikki Blonsky a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Aretha Franklin-t is meghallgatták motorszájú Maybelle szerepére.

(ArpiHajdu és Réci )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.