Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
51%

Oltári nő (1999)

Runaway Bride
Filmadatlap
 
18
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Julia Roberts

Videók (2)

 
dandelion1983   2020. 02. 09.

legújabb vélemény

0

Nehéz megmagyarázni, de én annak ellenére szeretem ezt a filmet, hogy kicsit néha kicsit bugyuta. Engem megfogott a szerelmi szál, és a Julia által megformált karakter. Kicsit magamra ismertem benne, lehet, hogy ezért tetszik a film.

 
rbernadett   2015. 09. 18.

0

Önálló filmként még csak-csak megállja a helyét, de mint a Pretty Woman úgymond folytatása, nagyon kevés. Aranyosnak aranyos, csak nagyon érződik, hogy akartak egy filmet csinálni a Pretty Woman szereplőgárdájával, de a történet nem volt olyan fontos.

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Nem szeretem a "Micsoda nő" folytatásaként emlegetni ezt a filmet, inkább tekintsünk rá csak önálló filmként. Úgy azt gondolom simán megállja a helyét, kikapcsolódásnak, többször is tökéletes.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

0

Julia Roberts és Richard Gere egyaránt a kedvenc szereplőim közé tartoznak, de ezen a közös alkotásukon kis híján elaludtam. Teljesen kiszámítható az egész történet már az első öt percben, emellett pedig még idegesítő is sok esetben. Ez a film azok k... több»

 
cinderella   2016. 12. 31.

0

Szórakoztató film, de a közelébe se ért a Micsoda nőnek. Richard Gere és Julia Roberts párosa itt is szerethető, viszont nem sikerült felülmúlniuk önmagukat. Nem is vált annyira felkapottá. Egy estére egy könnyed szórakoztatást nyújtó film, de nem több.

 
AESB   2015. 06. 16.

0

Nem lett jó ez a film. Talán úgy érezte a rendező, hogy ezzel a fantasztikus színész párossal, újra nagyot lehet dobbantani, de hiába a remek színészek, ha történet és a rendezés rossz.

 
Jozzsef   2015. 11. 22.

0

Nem is tudom hányszor láttam már ezt a filmet.Nekem Julia innentől lett egyik kedvenc színésznőm.Kicsit nyálas,kicsit valótlan film,de jót lehet a szereplőkön szórakozni.

A film összbevétele 309 457 509 dollár volt (imdb.com).

 

Julia Roberts a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A számos lehetséges rendező között, többek között felmerült Mel Gibson és Jonathan Kaplan neve is.

(rbernadett)
 

A vasárnapi iskola jelenetben a gyerekek többnyire a szereplők és a stáb gyerekei és unokái.

(rbernadett)
 

A jelenetben, amikor Julia Roberts keresztülvezet a város főterén és látja Richard Gere-t gitározni néhány helyivel, Gere nem csak, hogy maga játszik a gitáron, de az általa játszott részt ő is írta.

(rbernadett)
 

Garry Marshall számos jelenetben "használt" ikreket illetve hármasikreket statisztának, mert az volt a benyomása, hogy az ilyen kisvárosban nagy szánban fordulnak elő.

(rbernadett)