59% 51 szavazat
A szerelem három évig tart

A szerelem három évig tart

L'amour dure trois ans
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
20
Szereplők (20)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy fiatal pár becsvággyal és lelkesedéssel vág bele közös életükbe, és az örök szerelem reményében összeházasodnak. Házaséletük azonban három év elteltével zátonyra fut, s a válás árnyékában a fiatal és kiábrándult Marc kidolgoz egy teóriát, amely szerint minden szerelem csak három évig tart. A szavatossági idő lejárta pedig garantált. Ám a szinglik közösségében újfent ismerkedni kezd, s egy lánnyal való találkozása felcsillantja az újabb szerelem lehetőségét. Lehet, hogy a nagy Ő-vel még csak most találkozott? Barátai hisznek a szerelemben és az ő szerelmükben is - ami talán nemcsak három évig tart.

Ország: Franciaország, Belgium
Premier (HU): 2012.08.16.
 
2019.09.14 Berto49

legújabb vélemény

Sikertelen rendezői debütálás

Erről a filmről semmi jót nem tudok írni. A hazájában valószínűleg celebként működő személyiség kipróbálta a rendezői széket is, sőt azóta egy újabb filmet is készített. Semmi eredetiséget nem vitt a munkájába. Se nem humoros, se nem drámai, a jelenetek cél és értelem nélküli követik egymást, ahogy éppen az eszébe jutott. Egyetlen valamire értékelhető előnye Louise Bourgoin szereplése Alice alakjának megformálásában. Kár volt megvenni a film forgalmazási jogát, ráadásul szinkronizálták is, sőt még DVD-én is kiadták. Szegény balekok (köztük én is), akik abban reménykedtek, hogy láthatnak egy jó francia filmet.

0
 
2015.11.12 Adell89

Jó kis romantikus film volt, kreatív poénokkal. Nagyon tetszett, csak ajánlani tudom mindenkinek. A főszereplő pasi nagyon intellektuális, imádtam, Alice pedig gyönyörű nő. Kellemes film!

0

A film összbevétele 6 048 480 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Frédéric Beigbeder (1965) író, irodalomkritikus és televíziós műsorvezető az 1994-ben megjelent saját regényét filmesítette meg.Szerző: Berto49

#2