Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
71%

Férj és férj (2007)

I Now Pronounce You Chuck & Larry
Filmadatlap
 
33
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Kifejezetten tetszett ahogy próbálják megoldani a biztosítástXD Bár azért ennek biztos lett volna egyszerűbb útja is, de akkor nem lenne poénforrás. Adam Sandler játéka kifejezetten tetszett. Végre egy jó meleg témájú vígjáték, ami nem bírálja az embereket, hanem megvédi.

 
Filmelemző   2018. 05. 15.

0

Eszement egy bárgyúság, de a melegek jogaiért való kiállás és Jessica Biel ultraszexi megjelenései valahogy megmentik az egészet. Az előbbi tartalmat, az utóbbi esztétikai élményt nyújt azoknak, akik megtekintik. Adam Sandler és Kevin James meg hozzá... több»


 
Bizsu82   2015. 04. 23.

0

középszerű vígjáték, átlagos poénokkal. egyszer nézhető, Adam Sandlertől ezt vártam kb. Sok az erőltetett poénokkal teli jelenet. A története még ötletes is, de nem érdekes az előadásmódja.

 
kevelin   2019. 06. 02.

0

én szeretem adam sandler filmjeit de ez kritikán aluli volt. nagyjából fél órát bírtam ki a filmből és azóta se néztem tovább. szerintem kritikán aluli a sztori és sajnos nem is vicces bármennyire is próbáltam élvezni. nekem nem jött be.

 
penzesisti   2017. 07. 31.

0

Jókat hallottam a filmről, de kicsit csalódás volt, mert túllőtt a célon,a viccek túl idióta stílusúak, a színészeket láttam már sokkal jobb filmekben.

 
Skarsh   2015. 06. 09.

0

A Férj és férj egy napjainkban is égető problémát feszeget. A helyzetkomikumra épít, az alapötlet nem is lenne rossz. Szerintem egyszer nézhető film, attól függetlenül, hogy néha leül a történet és egy kicsit gyenge néhol a színészek játéka. Egy alulról közepesre értékelném.

 
bigi   2015. 06. 30.

0

Még egy remek film Adam Sandler alakítása közül. Felhőtlen humor, könnyed kikapcsolódás. Adam Sandler egyszerűen nem tudja meghazudtolni önmagát, ismét egy vicces sztorit tár elénk, Kevin James pedig méltó "párja" ebben.

Galéria (10)

Videók (3)

A film összbevétele 186 072 214 dollár volt (imdb.com).

 

A Zöld kártya 1990) című film nagy hatással volt a Férj és férjre.

(Bogi87)
 

Steve Buscemi filmes pályája előtt tényleg tűzoltóként szolgált New Yorkban.

(ps)
 

Amikor Chuck és Larry a parádén a születésnapjukat említik, akkor az őket alakító színészek születésnapjai hangzanak el.

(ps)
 

Dan Aykroyd javasolt néhány változtatást Adam Sandler szövegkönyvében. Az ötleteket Sandler jónak, viccesnek találta, úgyhogy elfogadta őket.

(ps)
 

Amikor Theresa tévézik, a képernyőn Bob Barker látható. Barker és Sandler korábban már dolgoztak együtt a Happy, a flúgos golfos (1996) című film forgatásán.

(ps)
 

Larry postáján a cím (264 Bay 22nd Street, Brooklyn) valós, valóban itt forgatták a lakásban játszódó jeleneteket.

(ps)
 

A filmet az eredeti tervek szerint David Dobkin rendezte volna. Dobkin azonban visszamondta a megbízást, és inkább a Télbratyó-A másodmikulás (2007) című filmet vállalta.

(ps)