Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Dorkateo   2020. 09. 11.

legújabb vélemény

Pasiknak nem ajánlott

Ez a film csak csajoknak készült (én se pontozom le a véres filmeket....) Pasiknak kéretik meccsre menni. Mi nők, pedig nyugodtam élvezkedünk a rózsaszín habos mesében. Mert igenis el akarjuk hinni, hogy lehetünk cukik és sikeresek egyszerre.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 17.

Hát ez a film ennél rózsaszínebb már nem is lehetne. Ennek ellenére én szeretem, már csak Reese Witherspoon miatt is, aki előtt le a kalappal, hogy ez után a szerep után nem skatulyázódott be teljesen, hanem épp ellenkezőleg, bebizonyította, hogy tud... több»


 
Deku   2017. 10. 23.

Nem volt igazán rossz viszont én más fajta horderejű filmeket preferálok leginkább. Nem volt totális bénaság, de valahogy mégse éreztem rajta azt, hogy most, hú de oda lennék a filmért. Így most sajnos negatívan szavazok rá.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Kellemes kikapcsolódás volt. Igazán jó volt Elle igazi csajos kis életébe betekinteni. Rózsaszín köd és szerelemszálak tömkelege. A zenéje kellemes pörgős popzene.

 
Norbert93   2019. 05. 17.

Egyedi és a maga módján ötletes felállás, de a végeredmény számomra nem tudta megütni egy jó film mércéjét.

 
Lonka   2019. 08. 14.

Utálom a magyar címét, de a történetét nagyon kedvelem. Helyes és humoros, van mondanivalója és a szereposztása is izgalmas.

 
Filmelemző   2018. 05. 05.

Ha a főszerepet nem Reese Witherspoon játszaná, akkor ez a film óriási nagy gagyi lenne. Így azonban élvezetesre kis bugyutaság, néhol egészen jó poénokkal. Sokat azért ne várjunk tőle. Értékelés: 6/10 pont.

A film összbevétele 141 774 679 dollár volt (imdb.com).

 

A diplomaosztós részt utólag adták a filmhez. Londonban forgatták le a Dulwich College-ban, amikor a film több színésze is a városban tartózkodott. Reese Witheerspoon és Luke Wilson mindketten parókát viseltek az utójelenet forgatásakor, ugyanis Witherspoon a Bunbury című film miatt változtatott a frizuráján, Wilson pedig a Tenenbaum, a háziátok miatt leborotválta a haját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Reese Witherspoon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Érdekesség, hogy Jessica Cauffiel több reklámfilmben is szerepelt: Wendy's (1999), Maybelline(1999), Pizza Hut(1998), Ford(1998-2000).

(Szivárvány1)
 

A film 142 millió dollár bevételt hozott.

(mamiéstöti2)
 

A film elkészítése 18 millió dollárba került.

(mamiéstöti2)
 

Reese vett néhány jogi órát is a szerep kedvéért.

(mamiéstöti2)
 

Reese két hétig egy diáklány egyesület tagja volt a film forgatása előtt, hogy hitelesebb legyen.

(mamiéstöti2)
 

Christina Applegate is visszautasította a szerepet, mert már nem akart buta szőke karaktert játszani, de mikor a film befutott, megbánta döntését.

(mamiéstöti2)
 

Molly Stern ruhatervező, aki Reese egyik legjobb barátnője, direkt a Warnerrel való szakítós jelenetre készítette a Reese által viselt ruhát.

(mamiéstöti2)
 

Reese egy évvel a premier után lenyilatkozta, hogy még nem nézte meg a filmet.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.