Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 17.

Hát ez a film ennél rózsaszínebb már nem is lehetne. Ennek ellenére én szeretem, már csak Reese Witherspoon miatt is, aki előtt le a kalappal, hogy ez után a szerep után nem skatulyázódott be teljesen, hanem épp ellenkezőleg, bebizonyította, hogy tud ő mást is. Amúgy a Doktor Szösziben sem rossz, sőt...olykor a butuska lányt lehet a legnehezebb eljátszani. Persze még az is lehet, hogy Elle-t hiba volna butának nevezni. Ő inkább egy lány, akinek mindene megvolt, így egyszerűen nem volt rákényszerülve, hogy gondolkozzon. Mondjuk azért beiratkozni a jogi egyetemre, hogy imponáljunk az exünknek, az eléggé furcsa. Mindent egybevéve, Elle egy kedves és szerethető karakter, aki elköveti ugyanazokat a hibákat, mint egy átlagos nő, csak az a különbség, hogy ő egy szakítás után "kicsit" többet költ terápiás vásárlásra. Ami a történetet illeti, nem okoz túl sok meglepetést: az elejétől a végéig minden kiszámítható benne. A kevés történés pedig egy igazi divat show-val van megspékelve, mert ebben a filmben a csini cipőkön és rucikon keresztül a kutya ruhákig, minden megtalálható. A végén pedig egy sikersztori kerekedik ki az örök tanulsággal : "Sose ítélj meg valakit a hajszíne alapján".

 
Deku   2017. 10. 23.

Nem volt igazán rossz viszont én más fajta horderejű filmeket preferálok leginkább. Nem volt totális bénaság, de valahogy mégse éreztem rajta azt, hogy most, hú de oda lennék a filmért. Így most sajnos negatívan szavazok rá.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Kellemes kikapcsolódás volt. Igazán jó volt Elle igazi csajos kis életébe betekinteni. Rózsaszín köd és szerelemszálak tömkelege. A zenéje kellemes pörgős popzene.

 
Norbert93   2019. 05. 17.

Egyedi és a maga módján ötletes felállás, de a végeredmény számomra nem tudta megütni egy jó film mércéjét.

 
Lonka   2019. 08. 14.

Utálom a magyar címét, de a történetét nagyon kedvelem. Helyes és humoros, van mondanivalója és a szereposztása is izgalmas.

A film összbevétele 141 774 679 dollár volt (imdb.com).

 

A diplomaosztós részt utólag adták a filmhez. Londonban forgatták le a Dulwich College-ban, amikor a film több színésze is a városban tartózkodott. Reese Witheerspoon és Luke Wilson mindketten parókát viseltek az utójelenet forgatásakor, ugyanis Witherspoon a Bunbury című film miatt változtatott a frizuráján, Wilson pedig a Tenenbaum, a háziátok miatt leborotválta a haját.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Reese Witherspoon a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Érdekesség, hogy Jessica Cauffiel több reklámfilmben is szerepelt: Wendy's (1999), Maybelline(1999), Pizza Hut(1998), Ford(1998-2000).

(Szivárvány1)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.