Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
Videók
 
Filmelemző   2018. 05. 06.

legújabb vélemény

Jópofa, romantikus, vicces, eredeti. Különösen azok számára, akik hozzám hasonlóan belekóstoltak már abba, hogy milyen nehéz felnőtt fejjel párt keresni. Viccel, romantikával viszont sikerülhet. Ebben a filmben ezt Diane Lane és John Cusack bizonyítják be nekünk (és maguknak). A film erőssége a sok vicces dialógus és maga Cusack, aki valósággal sziporkázik, mint idealista, romantikus párkereső. Szórakoztató kis filmecske, de elsősorban a 30-as és 40-es korosztályok számára. Ez alatt unalmasnak, felette érdektelennek találják. Értékelésem: 8/ 10 pont.

 
Lonka   2017. 07. 23.

A kezdeti nyűg, hogy melyik palit válassza a csaj elég hamar megoldódott, ami értelmetlen volt. Helyenként vicces, de nem túl érzelgős, egy könnyed délutáni film.


 
hongkong2   2016. 05. 09.

Nagyon jó film, nekem bejött. Először nehezen találkoztak a főszereplők, de aztán összejöttek végül is.

 
issue   2015. 12. 07.

Nekem nem igazán jött be, egy picit klisésnek találtam és a cselekmény sem nagyon kötött le. Voltak persze jó poénok benne, de ez a romantikus szál eléggé elhanyagolt, a karakterek egyszerűen csak egymásnak vannak erőltetve. Egyszer meg lehet nézni ugyan, de ezen felül eléggé felejthető.

 
duhaj   2015. 09. 17.

Nagyon kellemes romantikus film, amit a pároddal simán megnézhettek együtt bármikor. Egy jól megírt történet, jó karakterekkel, ami egyáltalán nem idegesítő vagy nyálas, hanem egy gyönyörű képet ad az emberek közötti kapcsolatokról, mindezt egy pici humorral is megfűszerezve. Csakis ajánlani tudom. :)

Diane Lane
Christopher Plummer
Bobby Coleman
Dermot Mulroney
Diane Lane
Julie Gonzalo
Ben Shenkman
John Cusack
Diane Lane
Christopher Plummer
Diane Lane
Dermot Mulroney
Diane Lane
John Cusack
Diane Lane
John Cusack
Diane Lane
John Cusack
Diane Lane
Dermot Mulroney
Diane Lane
Jordana Spiro
John Cusack
John Cusack
Diane Lane
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.