Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74

Anyám nyakán (2006)

Failure to Launch
Filmadatlap
 
17
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Di Canio   2019. 12. 23.

legújabb vélemény

Nem rossz ez, egyszer mindenképp érdemes megnézni, de kicsit olyan erőltetett ez a sztori.

 
indingo   2017. 10. 07.

Átlagos amerikai romantikus filmecske, neves szereplőkkel megtűzdelve. A története sablonos, néhol humoros és kiszámítható. Egynek elmegy, ha nincs más.


 
TomÁcs   2018. 04. 20.

McCanaoughey és Ker Bredsó nekem nem összeillő pár. Mint a tűz és a víz. A története amúgy nem volt rossz. Voltak benne egész humoros jelenetek, de az első ok eléggé zavart.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

Tipikus romantikus vígjáték egy kis csavarral. De kifejezetten szórakoztatónak találtam. Sarah Jessica Parker egyik legaranyosabb romkomja. Nagyon jó az alapgondolat, hogy miként lehetne anyuci pici fiát rávenni hogy elköltözzönXD

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Jó is az a mamahotel. Én jót mulattam a filmen, akinek van hasonló cipőben járó ismerőse vagy éppen ő maga van ilyen helyztben megtalálja a szépet a filmben.

 
NFG   2018. 03. 28.

Hú hát én jó párszor láttam már! Valahogy nem tudtam még megunni! Szerintem nagyon szórakoztató! És külön tetszik, hogy nem csak egy sztori van a fő történeten belül! Így néha vált mondjuk két szerelmi történet között!

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 09.

Annak ellenére hogy a színésznő nem tartozik a kedvenceim közé mégis egy jo humoru, kellemes es szorakoztato vigjatek kerekedett ki a filmbol egy jo alapsztorira epitve.

A film összbevétele 128 406 887 dollár volt (imdb.com).

 

Al szerepére eredetileg Robert Duvallt választották.

(rbernadett)
 

Brooke Shields, Tori Spelling és Reese Witherspoon egyaránt visszautasították Paula szerepét.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.