Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74

Anyám nyakán (2006)

Failure to Launch
Filmadatlap
 
17
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Vélemények: Anyám nyakán (2006)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Di Canio   2019. 12. 23.

legújabb vélemény

Nem rossz ez, egyszer mindenképp érdemes megnézni, de kicsit olyan erőltetett ez a sztori.

 
indingo   2017. 10. 07.

Átlagos amerikai romantikus filmecske, neves szereplőkkel megtűzdelve. A története sablonos, néhol humoros és kiszámítható. Egynek elmegy, ha nincs más.


 
TomÁcs   2018. 04. 20.

McCanaoughey és Ker Bredsó nekem nem összeillő pár. Mint a tűz és a víz. A története amúgy nem volt rossz. Voltak benne egész humoros jelenetek, de az első ok eléggé zavart.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

Tipikus romantikus vígjáték egy kis csavarral. De kifejezetten szórakoztatónak találtam. Sarah Jessica Parker egyik legaranyosabb romkomja. Nagyon jó az alapgondolat, hogy miként lehetne anyuci pici fiát rávenni hogy elköltözzönXD

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Jó is az a mamahotel. Én jót mulattam a filmen, akinek van hasonló cipőben járó ismerőse vagy éppen ő maga van ilyen helyztben megtalálja a szépet a filmben.

 
NFG   2018. 03. 28.

Hú hát én jó párszor láttam már! Valahogy nem tudtam még megunni! Szerintem nagyon szórakoztató! És külön tetszik, hogy nem csak egy sztori van a fő történeten belül! Így néha vált mondjuk két szerelmi történet között!

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 09.

Annak ellenére hogy a színésznő nem tartozik a kedvenceim közé mégis egy jo humoru, kellemes es szorakoztato vigjatek kerekedett ki a filmbol egy jo alapsztorira epitve.

 
pindurcat   2015. 06. 14.

Valós problematikára épülő film, ami nem véresen komolyan dolgozza fel ezt az időtálló témát, hanem könnyed, humoros, laza stílusban. Tökéletes szereplőválogatás.

 
idefix   2015. 03. 20.

Egy 21.századi problémát mutat be poénosan. Miért nem tudnak felnőni a férfiak?! Vicces, magával ragadó sztori, ajánlom mindenkinek.

 
katalin19   2015. 10. 31.

Többször is megnézem ezt a filmet,mert tetszik, hogy benne van az élet lányege, hogy előbb utóbb el kell válni a szülőktől,akármilyen módón, de ez a természetes. Meg hogy mindenki barátoktól kezdve a szülőktől kezdve mindenki segítőkész.

 
Katalin21   2015. 11. 04.

Ez a film úgy ahogy van jó. Ez a mindennapi éltben is ygy van, bár nyílván nem teszik ki a gyereküket egy felfogadott nő miatt. De pont ettől vicces. Meg érdekes ,hogy az állatok is megérzik ki a jó ember ki nem.

 
Gabor84   2015. 02. 06.

Na, ez a témájához képest jó lett, meg is nevettetett időnként, de túl komoly dolgokat nem ad a nézőnek. :/ Szóval közepesnek értékelném, az egyszer nézhetős fajta.

 
domii93   2015. 02. 08.

Egyszer megnézhető könnyed vígjáték, ahol megismerhetjük az anyjuk nyakán lévő férfiakat. Ahogy ebben a filmben is, Tripp nem hajlandó lemondani dolgokról, áldozni, mert az anyja szoknyája alá bújt, kényelmes ott neki, míg a nőnek nehéz dolga van, aki beleszeretett anyuci "kisfiába", nehéz elérni, hogy független legyen a férfi. Egyszer megnézhető!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.