Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85

Holiday (2006)

The Holiday
Filmadatlap
 
26
Szereplők
61
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Holiday
 
mamiéstöti2   2018. 06. 05.

Nem vártam túl sokat a filmtől, de szerintem elég jól sikerült. Tetszik az alapötlet és Jack Black játéka is emlékezetes marad számomra, a többiek viszont nem emelkedtek ki.

 
indingo   2017. 04. 12.

Olyan igazi szívmelengető alkotás, amelytől máris szerelmes lesz az ember. :) Aranyos a története a házcserével és azzal, hogy mindenki a másik lakhelyén lel szerelemre.


 
Deku   2017. 07. 11.

Nagyon jó szó rá, hogy szívmelengető kis mű. Nem csak a karakterek azok akik elérik ezt a hatást, persze főként azért ők, de maga a karácsonyi hangulat sokat dob a filmen.

 
Berto49   2018. 06. 01.

Nem vagyok a műfaj kimondott rajongója, de ez a Nancy Meyers rendezés végig lekötött. A rendezőnőnek sok köze van a filmhez; ő írta a forgatókönyvet, valamint a pénzét is belefektette. Nem bukott rajta, sőt… Karácsony még nagyon messze van, de függetlenül a filmbéli időponttól bármikor megnézhető. A történet is újszerű, a szereplők (Winslet, Diaz, Law) is jók. Szenzációs Dustin Hoffman cameos szereplése, amikor a tékában „találkozik” az egyik korábbi filmjének példányával. Hans Zimmer zenéje a megszokott színvonallal festi alá a jeleneteket. Für Anikó szinkronját (C. Diaz) egyre jobban kedvelem, minden szavát lehet érteni, és a hangszíne is teljesen egyedi. Remek választás volt őt felkérni a magyarításra. „Dzsúdló”-ként Stohl András is kiváló. Erősen gondolkozom azon, hogy beillesztem a gyűjteményem megfelelő helyére, de a döntés előtt még alszom rá egyet.

 
Szilonka   2017. 05. 23.

Helyes, kedvelhető romantikus múvi, egy szívmelengető történettel. Már többször láttam, de megúnhatatlan.

Kate Winslet
Cameron Diaz
Kate Winslet
Cameron Diaz
 
A Holidayt szívből ajánljuk fiataloknak, felnőtteknek, szülőknek, párkeresőknek, időseknek és mindenkinek, aki szeret szellemes, intelligens, szórakoztató és romantikus történetekben elmélyedni az ünnepek alatt. több»

A film összbevétele 205 135 324 dollár volt (imdb.com).

 

Kate Winslet ebben a filmben használhatta először az igazi, brit akcentusát.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Jude Law kedvenc jelenetei azok voltak, mikor Graham lányaival játszott.

(mamiéstöti2)
 

Graham lányait játszó színészeknek ez volt az első munkájuk.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.