Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Holiday (2006)

The Holiday
Filmadatlap
 
26
Szereplők
67
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Kate Winslet
Cameron Diaz
Kate Winslet
Cameron Diaz

Videók (2)

 
Filmimado   2022. 11. 18.

legújabb vélemény

0
Fantasztikus film.

Nagyon, nagyon jó film. Nagyon jó karakterek, nagyszerűen vezetett cselekményszál, érzelmes pillanatok, és nagyon jó filmzene. Nagyon jó színészi alakítások, főleg Kate Winslet részéről (de őszintén szólva, mindenki nagyon jól játszott benne). Fantasztikus film.

 
Artemisia   2018. 01. 15.

3

A film cselekménye lassan folydogál, nem szolgál sok fordulattal ,történéssel vagy bonyodalommal, nem egy pontos unalmas is. Az alapsztori elég átlagos, a karakterek sem valami nagy számok. Romantikából, erős érzelmi hullámzásból és női lélekrajzból... több»

 
mamiéstöti2   2018. 06. 05.

0

Nem vártam túl sokat a filmtől, de szerintem elég jól sikerült. Tetszik az alapötlet és Jack Black játéka is emlékezetes marad számomra, a többiek viszont nem emelkedtek ki.

 
indingo   2017. 04. 12.

0

Olyan igazi szívmelengető alkotás, amelytől máris szerelmes lesz az ember. :) Aranyos a története a házcserével és azzal, hogy mindenki a másik lakhelyén lel szerelemre.

 
Deku   2017. 07. 11.

0

Nagyon jó szó rá, hogy szívmelengető kis mű. Nem csak a karakterek azok akik elérik ezt a hatást, persze főként azért ők, de maga a karácsonyi hangulat sokat dob a filmen.

 
Berto49   2018. 06. 01.

0

Nem vagyok a műfaj kimondott rajongója, de ez a Nancy Meyers rendezés végig lekötött. A rendezőnőnek sok köze van a filmhez; ő írta a forgatókönyvet, valamint a pénzét is belefektette. Nem bukott rajta, sőt… Karácsony még nagyon messze van, de függet... több»

 
Klauka89   2021. 10. 08.

1
Nem múlhat el karácsony nélküle

Ez a film jelenti nekem a karácsony közeledtét. Számomra kötelező darab. Minden évben megnézem még az előkészülési időszakban, hangolódáshoz. Annyira kedves és szívet melengető a történet, a kis kuckós Perth-i házikócska, na meg a hatalmas amcsi fényűzés szépen feldíszítve. Cameron Diaz, Kate Winslet és Jack Black azért nem rossz stáblista, a kis öreget is nagyon bírtam benne.

A film összbevétele 205 135 324 dollár volt (imdb.com).

 

Kate Winslet ebben a filmben használhatta először az igazi, brit akcentusát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jude Law kedvenc jelenetei azok voltak, mikor Graham lányaival játszott.

(mamiéstöti2)
 

A Graham lányait játszó színészeknek ez volt az első munkájuk.

(mamiéstöti2)
 

Iris és Miles videotékás jelenetében is jócskán akad improvizáció.

(mamiéstöti2)
 

Amikor Iris belép Amanda házába, és táncolni kezd, csak improvizáció.

(mamiéstöti2)