Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
86

Holiday (2006)

The Holiday
Filmadatlap
 
26
Szereplők
61
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Holiday
 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

legújabb vélemény

Imádom ezt a filmet főleg karácsony tájékán. Szomorú és egyben boldog is ez a film. Bemutatja az dolgok árnyoldalát is. Kate Winslet az egyik kedvenc színésznőm és itt sem csalódtam benne. Az ő szerelmi szála tetszik a legjobban a zeneszerző Jack Black-el. Imádnivalók.

 
Artemisia   2018. 01. 15.

A film cselekménye lassan folydogál, nem szolgál sok fordulattal ,történéssel vagy bonyodalommal, nem egy pontos unalmas is. Az alapsztori elég átlagos, a karakterek sem valami nagy számok. Romantikából, erős érzelmi hullámzásból és női lélekrajzból viszont van bőven; igazából a romantikus hangulat és a zseniális színészi alakítások cipelik a filmet, Cameron Diaz és Kate Winslet élővé,szerethetővé és bájossá teszik mind a karaktereket, mind az egész filmet. A látványt is eltalálták, Iris otthona különösen hangulatos és nagyon illik a karácsonyi témához.


 
mamiéstöti2   2018. 06. 05.

Nem vártam túl sokat a filmtől, de szerintem elég jól sikerült. Tetszik az alapötlet és Jack Black játéka is emlékezetes marad számomra, a többiek viszont nem emelkedtek ki.

 
indingo   2017. 04. 12.

Olyan igazi szívmelengető alkotás, amelytől máris szerelmes lesz az ember. :) Aranyos a története a házcserével és azzal, hogy mindenki a másik lakhelyén lel szerelemre.

 
Deku   2017. 07. 11.

Nagyon jó szó rá, hogy szívmelengető kis mű. Nem csak a karakterek azok akik elérik ezt a hatást, persze főként azért ők, de maga a karácsonyi hangulat sokat dob a filmen.

 
Berto49   2018. 06. 01.

Nem vagyok a műfaj kimondott rajongója, de ez a Nancy Meyers rendezés végig lekötött. A rendezőnőnek sok köze van a filmhez; ő írta a forgatókönyvet, valamint a pénzét is belefektette. Nem bukott rajta, sőt… Karácsony még nagyon messze van, de függetlenül a filmbéli időponttól bármikor megnézhető. A történet is újszerű, a szereplők (Winslet, Diaz, Law) is jók. Szenzációs Dustin Hoffman cameos szereplése, amikor a tékában „találkozik” az egyik korábbi filmjének példányával. Hans Zimmer zenéje a megszokott színvonallal festi alá a jeleneteket. Für Anikó szinkronját (C. Diaz) egyre jobban kedvelem, minden szavát lehet érteni, és a hangszíne is teljesen egyedi. Remek választás volt őt felkérni a magyarításra. „Dzsúdló”-ként Stohl András is kiváló. Erősen gondolkozom azon, hogy beillesztem a gyűjteményem megfelelő helyére, de a döntés előtt még alszom rá egyet.

 
Szilonka   2017. 05. 23.

Helyes, kedvelhető romantikus múvi, egy szívmelengető történettel. Már többször láttam, de megúnhatatlan.

Kate Winslet
Cameron Diaz
Kate Winslet
Cameron Diaz

A film összbevétele 205 135 324 dollár volt (imdb.com).

 

Kate Winslet ebben a filmben használhatta először az igazi, brit akcentusát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jude Law kedvenc jelenetei azok voltak, mikor Graham lányaival játszott.

(mamiéstöti2)
 

Graham lányait játszó színészeknek ez volt az első munkájuk.

(mamiéstöti2)
 

Iris és Miles videotékás jelenetében is jócskán akad improvizáció.

(mamiéstöti2)
 

Amikor Iris belép Amanda házába és táncolni kezd, csak improvizáció.

(mamiéstöti2)
 

Jack Black-et a Rocksuli című filmben mutatott játéka miatt akarták a filmbe szerepeltetni.

(mamiéstöti2)
 

Cameron Diaz megtartotta a filmben általa viselt összes ruhát.

(mamiéstöti2)
 

Lindsay Lohan cameózik egyet a filmben.

(mamiéstöti2)
 

James Franco cameózik egyet a filmben.

(mamiéstöti2)
 

Kate Winslet a forgatások alatt lenyilatkozta, hogy nem esne nehezére beleszeretni Jack Blackbe.

(mamiéstöti2)
 
A Holidayt szívből ajánljuk fiataloknak, felnőtteknek, szülőknek, párkeresőknek, időseknek és mindenkinek, aki szeret szellemes, intelligens, szórakoztató és romantikus történetekben elmélyedni az ünnepek alatt. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.