Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Szerelembe gurulva (2018)

Tout le monde debout
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
22
Képek
5
Videók

Galéria (22)

Videók (5)

 
Dorkateo   2022. 01. 08.

legújabb vélemény

1

Azt hittem, csak egy szokásos francia vígjáték a szokásos kavarásokkal. Ezzel csak közepest érdemelne. De sikerült életszerűbbre alakítani, s ez egy kicsit a magyar hangnak is köszönhető: Nagy-Kálóczy Eszter és Rudolf Péter klasszisok. A zene is kitűnő. Tetszett, hogy a főhősnő nem olyan naiv, mint gondoltam.

 
indingo   2018. 07. 16.

a nap véleménye

2
Kellemes kikapcsolódás esős napokra

Az utóbbi időben elkezdtek érdekelni a francia filmek, mert mostanság több jó filmet is láttam tőlük. Egészen kiváló volt az Életrevalók vagy néhány évvel ezelőtti Életem nagy szerelme, ami hatalmas meglepetést okozott. Hasonló elvárásokkal vágtam ne... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 31.

0
Amikor az élet mutat utat....

Nem vagyok a romantikus filmek nagy kedvelője, de ezen a filmen én nagyon jól szórakoztam és rengeteg tanulságot leszűrtem belőle. Nagyon aktuális filmnek tartom, mert a férfi főszereplő pont olyan, mint akit manapság a zsebéből húz elő az ember. Tele van pénzzel, így már nem kihívás neki, a mai "olcsó"m vagyis a pénzre utazó nőket becserkésznie, ezért profilt váltva más bőrébe bújva cserkészi be áldozatait, mely megtestesített személyek persze nem olyan sikeresek, mint Ő. Egy ilyen kisstílű hazugsága csapdájává válik azonban, mert a szexi ápolónőnek beadott mese, miszerint tolókocsis, a lehető legrosszabbul sül el. Ugyanis véletlenül az ápoló nővére valójában tolókocsis és persze a nő van olyan agyafúrt, hogy összehozza a két szerencsétlenül járt embert, akik lehet, hogy évek óta egymásra várnak. Ebből az alapszituációból sikerül egy mély érzelmi világú, remek humorú és rendkívül intelligens történetet kialakítani. A film hangulata is nagyon modern, valamint a zenéje is egészen egyedi, nagyon színes. A film mondanivalóját nem lövöm le az érdeklődők kedvéért, de annyit elmondhatok, hogy nagyon konkrét, egyenes és őszinte jelentőséggel bír, ami minden ember számára kulcsfontosságú az egészséges emberi létezéshez.

 
Szilonka   2018. 08. 14.

0

Az idősebb korosztály számára inkább bejövős a film. Egyszer megnéztem, jó volt, de nem mondom vissza a párbeszédeit.

 
MP170506   2018. 11. 18.

0

Aranyos film, bár a történet kicsit sablonos, de egyszer mindenképp nézhető. Aranyos a humora, jó színészek játszanak benne és a romantikus szál is magával ragadó.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

0

Egyik legjobb francia vígjáték amit mostanában láttam. Igazán egyedi a főszereplő csalfa stílusa. Jót nevettem a stiklijeitől, de a tolókocsis hazudozása már kicsit erős volt nekem. De még így is kellemes romantikus film.

 
Bazzzsi   2019. 01. 09.

0

Könnyed vígjáték a francia filmgyártásból. A főszereplők nem túl ismertek,de ez semmit ez nem von le semmit az élményből.

 
Manapság már mindenből lehet viccet csinálni, sőt, minél otrombább egy poén, annál nagyobb röhögést tud kiváltani. Néha azonban kifejezetten jól tud esni egy régimódi, ízléses poénkodás egy fogyatékossággal. több»
 
Íme a tökéletes recept egy szerethető, szórakoztató filmre, ki ne hagyjuk, garantáltan közönségbarát, sok nevetésre számíthat, aki beül rá a moziba. több»