Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Szerelembe gurulva (2018)

Tout le monde debout
Filmadatlap
 
24
Szereplők
9
Vélemények
22
Képek
6
Videók
 
indingo   2018. 07. 16.

Az utóbbi időben elkezdtek érdekelni a francia filmek, mert mostanság több jó filmet is láttam tőlük. Egészen kiváló volt az Életrevalók vagy néhány évvel ezelőtti Életem nagy szerelme, ami hatalmas meglepetést okozott. Hasonló elvárásokkal vágtam neki a filmnek. A Szerelembe gurulva sajnos nem lett annyira jó, mint reméltem holott sok olyan kritikát lehetett olvasni, hogy remek a film humora. A humorosabb jeleneteket sajnos az előzetes már lelőtte és azokon kívül alig-alig volt megmosolyogtató jelenete a filmnek. Maga a története kedves és aranyos, de sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Kicsit lassan indult be a történet és sok kínos párbeszéd is elhangzott benne. Nem bonyolították túl a történetet, sok meglepő dolog nem történik benne és minden a szemünk előtt játszódik le. Nincs visszautalás a múltba, sem semmilyen extra csavar. Kiszámítható a szerelmi szál. Az mondjuk tetszett, hogy egy véletlen miatt hitték a palit tolószékesnek, ő sosem mondta, hogy az, utána meg már minden adta magát. Persze az, hogy nem bukott le, senki sem mondta el véletlenül, hogy egészséges az elképzelhetetlen. Örültem a komolyzenei dalbetéteknek, egyre kevesebb filmben hangzik el hasonló. Voltak üres foltok a filmben, amire nem kaptunk magyarázatot. Például, hogy a család miért nem kedvelte az elhunyt édesanyát, arról sok minden nem derült ki. Az édesapa behozatala az utolsó tíz percben sem volt indokolt. A kotnyeles titkárnő karaktere kicsit idegesítő volt. A film feladataként tűzte ki, hogy a hátrányos helyzetűeket támogatni kell és az elfogadásra is felhívja a néző figyelmét. Ami szép gondolta, de valahogy nem illett a történetbe. A tolószékes tenisz érdekes volt, illetve a film leglátványosabb jelenete az volt, amikor a vacsora után medence lett a térből és lebegtek az úszógyertyák. Az pedig, hogy a nő mindvégig tudta, hogy megtévesztik őt egy kellemes végkifejlet volt, hiszen számtalan jel utalt rá, hogy turpisság van a dologban. A színészek játéka könnyed és természetes, eléggé ismeretlen arcok. A szerephez teljesen passzoltak, korban is erre ügyeltek a készítők. Összességében egy közepes filmnek mondanám, nem annyira közönséges, mint hasonló társai. Egy esős szombat délután kellemes kikapcsolódást tud adni, de nem mozi kategória.

 
MP170506   2018. 11. 18.

Aranyos film, bár a történet kicsit sablonos, de egyszer mindenképp nézhető. Aranyos a humora, jó színészek játszanak benne és a romantikus szál is magával ragadó.


 
Szilonka   2018. 08. 14.

Az idősebb korosztály számára inkább bejövős a film. Egyszer megnéztem, jó volt, de nem mondom vissza a párbeszédeit.

 
Lonka   2018. 08. 28.

Örültem, hogy végre nem ugyanazokat a színészeket kell bámulni. A története nem a legerősebb, de legalább kisit humoros és újszerű.

 
VvV   2018. 11. 01.

Volt benne néhány jó poén, de valahogy ez sem tudta megmenteni a történetet. Sok helyen unalmas párbeszédek követték egymást amelyek nem vitték semerre sem a töténetet.

 
Manapság már mindenből lehet viccet csinálni, sőt, minél otrombább egy poén, annál nagyobb röhögést tud kiváltani. Néha azonban kifejezetten jól tud esni egy régimódi, ízléses poénkodás egy fogyatékossággal. több»
 
Íme a tökéletes recept egy szerethető, szórakoztató filmre, ki ne hagyjuk, garantáltan közönségbarát, sok nevetésre számíthat, aki beül rá a moziba. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.