Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71

Szerelembe gurulva (2018)

Tout le monde debout
Filmadatlap
 
24
Szereplők
6
Vélemények
22
Képek
6
Videók
 
indingo   2018. 07. 16.

Az utóbbi időben elkezdtek érdekelni a francia filmek, mert mostanság több jó filmet is láttam tőlük. Egészen kiváló volt az Életrevalók vagy néhány évvel ezelőtti Életem nagy szerelme, ami hatalmas meglepetést okozott. Hasonló elvárásokkal vágtam neki a filmnek. A Szerelembe gurulva sajnos nem lett annyira jó, mint reméltem holott sok olyan kritikát lehetett olvasni, hogy remek a film humora. A humorosabb jeleneteket sajnos az előzetes már lelőtte és azokon kívül alig-alig volt megmosolyogtató jelenete a filmnek. Maga a története kedves és aranyos, de sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Kicsit lassan indult be a történet és sok kínos párbeszéd is elhangzott benne. Nem bonyolították túl a történetet, sok meglepő dolog nem történik benne és minden a szemünk előtt játszódik le. Nincs visszautalás a múltba, sem semmilyen extra csavar. Kiszámítható a szerelmi szál. Az mondjuk tetszett, hogy egy véletlen miatt hitték a palit tolószékesnek, ő sosem mondta, hogy az, utána meg már minden adta magát. Persze az, hogy nem bukott le, senki sem mondta el véletlenül, hogy egészséges az elképzelhetetlen. Örültem a komolyzenei dalbetéteknek, egyre kevesebb filmben hangzik el hasonló. Voltak üres foltok a filmben, amire nem kaptunk magyarázatot. Például, hogy a család miért nem kedvelte az elhunyt édesanyát, arról sok minden nem derült ki. Az édesapa behozatala az utolsó tíz percben sem volt indokolt. A kotnyeles titkárnő karaktere kicsit idegesítő volt. A film feladataként tűzte ki, hogy a hátrányos helyzetűeket támogatni kell és az elfogadásra is felhívja a néző figyelmét. Ami szép gondolta, de valahogy nem illett a történetbe. A tolószékes tenisz érdekes volt, illetve a film leglátványosabb jelenete az volt, amikor a vacsora után medence lett a térből és lebegtek az úszógyertyák. Az pedig, hogy a nő mindvégig tudta, hogy megtévesztik őt egy kellemes végkifejlet volt, hiszen számtalan jel utalt rá, hogy turpisság van a dologban. A színészek játéka könnyed és természetes, eléggé ismeretlen arcok. A szerephez teljesen passzoltak, korban is erre ügyeltek a készítők. Összességében egy közepes filmnek mondanám, nem annyira közönséges, mint hasonló társai. Egy esős szombat délután kellemes kikapcsolódást tud adni, de nem mozi kategória.

 
Szilonka   2018. 08. 14.

Az idősebb korosztály számára inkább bejövős a film. Egyszer megnéztem, jó volt, de nem mondom vissza a párbeszédeit.


 
Lonka   2018. 08. 28.

Örültem, hogy végre nem ugyanazokat a színészeket kell bámulni. A története nem a legerősebb, de legalább kisit humoros és újszerű.

 
schvarz   2018. 06. 18.

Kissé sablonos, de egyébként szívhez szóló, magával ragadó kis vígjáték. Kedvelt, profi színészek játszanak benne, meggyőző alakítás. Számomra jó élményt nyújtott moziban!

 
danaso   2018. 06. 06.

Aranyos film, csak épp nem igazán érintett meg, nem tudom, mennyire várható el mindez ettől a műfajtól, nekem jól esett volna, ha nem a szokásos kliséket látom a szerelmi történetben. Ettől eltekintve nem bántam meg, hogy megnéztem. :)

 
Manapság már mindenből lehet viccet csinálni, sőt, minél otrombább egy poén, annál nagyobb röhögést tud kiváltani. Néha azonban kifejezetten jól tud esni egy régimódi, ízléses poénkodás egy fogyatékossággal. több»
 
Íme a tökéletes recept egy szerethető, szórakoztató filmre, ki ne hagyjuk, garantáltan közönségbarát, sok nevetésre számíthat, aki beül rá a moziba. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.