Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Amikor megállt a Föld (2008)

The Day the Earth Stood Still
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
43
Képek
1
Videók
 
drg0602   2020. 03. 03.

legújabb vélemény

0

Jó történet, a vége egy kicsit gyengére sikeredett. Keanu Reeves jó szerepel úgy mint Kathy Bates is. Nem olyan rossz film, azt hittem rosszabb lesz, a sok kritikák ellenére amit olvastam erről a filmről, ahhoz képest elég jó kis sci-fi film. Kellemes csalódás!

 
dulkap   2015. 07. 05.

0

Véleményem szerint nem olyan rossz ez a film. Lehet, hogy ha láttam volna az eredetit, akkor más lenne a véleményem. Így viszont még egy négyest adtam volna, ha nem lett volna benne, az az idegesítő k***a kölyök. De így is egy erős közepes nálam.


 
harnas1207   2019. 02. 09.

0

Gyengécske film, kecsegtető sztorival és béna befejezéssel. A történet kicsit lerágott csont, és nem is tud semmi újat mutatni a megvalósítás sem. Csalódtam benne. Nemrég adtam neki egy újabb esélyt, de azóta csak még rosszabb lett a véleményem.

 
koba1996   2017. 09. 26.

0

Gyűlöletbeszéd on: nem volt benne semmi különösebben egyedi. Lehet csak én éreztem így, de az embert okolni a bolygó állapotáért egy mindennapi dolog, a jótékony pusztítás gondolata is, és az "egyetlen személy tudja csak megállítani" is. A színészek jól játszottak, de számomra nem tudták feléleszteni a filmet.

 
Hercegno   2017. 02. 24.

0

Az alapsztori jó, de a végén nagy hiányérzet volt bennem, csalódtam, mert sokkal többre számítottam ennél. sajnos nem sok ötlet szorult ebbe a filmbe, kár érte.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

0

Kicsit csalódtam ebbena filmben. Nem az akcióval volt baj, az volt benne elég, hanem mikor véget ért az a gondolat támadt benne, hogy "ennyi volt?" A vége gyengére sikerült, lehetett volna sokkalta ütősebb.

 
Borsossy   2017. 07. 24.

0

Az alapötlet rendben van, de ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni. A szokásos bugyuta sztorin kívül rendkívül idegesítő a karakterek idiótasága. A többség úgy viselkedik, mint egy szellemi fogyatékos. Mind közül a legidegesítőbb Jaden Smith. N... több»

Galéria (43)

Keanu Reeves

Videók (1)

A film összbevétele 233 093 859 dollár volt (imdb.com).

 

A készítők annyira élvezték a Cleese-zel való közös munkát, hogy nagyon sajnálták, amikor a forgatás véget ért.

(rbernadett)
 

A készítők szerint John Cleese beválogatása volt a legnehezebb feladat, tekintve, hogy a színész inkább komikus szerepeiről volt ismert. Cleese úgy érezte, hogy az ő korában egy drámai szerepet egy kis visszafogott humorral sokkal egyszerűbb lenne eljátszani, mint egy mániákus idős embert.

(rbernadett)
 

A producer, Erwin Stoff első és egyetlen választása Keanu Reeves volt Klaatu szerepére.

(rbernadett)