Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
60
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Adepto   2018. 02. 03.

legújabb vélemény

Ahogy a filmben, véleményem szerint, a valóságban is két tábor lenne a Zoe chip kapcsán: akik mellette és akik ellene vannak. Hosszú vita tárgya lenne ennek eldöntése akár egy ember számára saját maga szemszögéből. Hiszen mindent rögzít az életünk során. Mindent! A film talán boncolgathatta volna jobban ennek a két véleménynek az egymásnak feszülését, mert habár van egy krimi szál a történetben és a végkifejlet is ehhez kapcsolódik, de valahogy mégis hiányzott nekem. Jól és érdekesen mutatták be azonban Alan magánéletét (ami alig van) és a munkáját is. Tetszett Robin Williams alakítása. Pont nem olyan volt, mint akiket általában játszik. Megnézését ajánlom főleg azoknak, akik a jövővel kapcsolatos filmeket szeretik.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Nem tetszett egyáltalán. Robin Williams általában jó szerepeket szokott elvállalni, de ez kakukktojás. Egyszer meg lehet nézni, de semmi érdekes nincs benne, egy tömegmozi.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.