Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

A majmok bolygója: Lázadás (2011)

Rise of the Planet of the Apes
Filmadatlap
 
28
Szereplők
41
Vélemények
19
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 06. 20.

Jobban tetszett, mint a legutóbbi. Nem annyira merev a története és James Franco is remek választás volt a szerepre. Jól építkezett a film és komolyabb logikai bakikat sem véltem felfedezni.

 
Deku   2017. 07. 18.

Lehet velem van a baj de én valahogy a régi film után ezt se kedveltem meg igazán. Lehet régen láttam és újra bele kéne vágjak. Nem tudom viszont most azt mondom, hogy nem tetszett amit láttam.


 
Orosz István   2017. 07. 18.

Egész jó film, tetszik ez a majmok által okozott apokaliptikus világ. Azaz ember a majom ellen, a régi majmok bolygójánál, én szerintem ezerszer jobb.

 
andor50   2015. 02. 26.

Na itt a CGI nagyon kreatívan és szépen van használva. Andy Serkis ismét megmutatta tehetségét, a történet egy nagyon jó eredettörténet, és a jelenet a hídon mindent visz.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

Az új filmek közül talán enne tetszik legjobban a története. Nincs túlerőltetve és még itt maradtak meg amennyire az alapsztori enged a valóságosság határain.

James Franco
James Franco
 
Összegezve, a Rise of the Planet of the Apes felkerül a jól sikerült remakek igen rövid listájára, mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Értékelés: 9/10 több»

A film összbevétele 481 800 873 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a második film, melyben Andy Serkis egy majmot alakít. Az első a 2005-ös King Kong volt.

(hp)
 

Will Rodman (James Franco) egy valós személy, aki feleségre Alzheimer kórjára próbált gyógyszert kifejleszteni.

(hp)
 

Caesar beszédhangját felnőtt csimpánzok és Andy Serkis hangjából keverték ki.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.