Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

A majmok bolygója (2001)

Planet of the Apes
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
36
Képek
1
Videók

Galéria (36)

Videók (1)

 
Norbert93   2019. 04. 01.

legújabb vélemény

0

Véleményem szerint igencsak alulértékelt ez a film. Bár nem volt olyan mély és grandiózus, mint a klasszikus változat és nem volt annyira alaposan átgondolt és összerakott, mint az előzményfilmek, DE igenis egy jó és szórakoztató film. Sokkal feldolg... több»

 
indingo   2017. 12. 24.

0

A régi filmeknél valamivel jobb, nekem azok nem tetszettek. Jó volt, hogy egy karakteres színészt raktak a főszerepbe. Történetben lehetett volna kicsit több.

 
Gyalog őrmester   2018. 01. 11.

0

Nem értem, hogy alapból jó filmet miért kell remakelni. Az eredeti '68-as Majmok Bolygója úgy ahogy van jó. Minőségileg, látványilag, történetileg. Szerintem ez a remake nagyon rossz, de kinek mi tetszik...

 
FarZoo   2015. 03. 29.

0

Klasszikus, elgondolkodtató, alap film. Nagyon érdekes a téma, és valóban elagyal rajta az ember. Mindenkiből másfajta érzést vált ki, de hogy kivált valamit, az biztos!

 
niky86   2016. 10. 06.

0

Tim Burton egyik legjobb filmje, bár ezt félve írom, ugyanis még nem láttam egy filmet sem a rendezőtől, amit ne tartottam volna zseniálisnak. A majmok bolygója az a film, ami számomra meginhatatlan. Minden alkalommal úgy nézem, mintha először látnám.

 
tamas84   2015. 03. 20.

0

Igazán jó Majmok bolygója mozit erős szatíra nélkül nem lehet készíteni, mert annak az lesz az eredménye, mint Tim Burton remake-je. Ráadásul nagyon hiányolom a rendező ujjlenyomatát a filmről, ezt ilyen formában bármelyik aktuális hollywoodi rendező össze tudta volna hozni, észre se vettük volna a különbséget.

 
domi1229   2015. 10. 30.

0

Ez az igazi klasszikus majmok bolygója. Elgondolkodtató és én sokat szoktam a film után gondolkodni hogy akkor ebben most idő paradoxon van? Próbálom megfejteni de sose sikerül.

A film összbevétele 362 211 740 dollár volt (imdb.com).

 

Tim Burton azt nyilatkozta, hogy inkább kiugrik az ablakon, mintsem folytatást készítsen ehhez a filmhez.

(magyaristvan)
 

Azért hogy ebben a filmben szerepelhessen, Tim Roth elutasította Piton professzor szerepét a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben. Helena Bonham Carter, ak Ari-t játszotta ebben a filmben, a Harry Potter franchise-ban Bellatrix Lestrange-et.

(magyaristvan)
 

Tim Roth a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az eredeti A majmok bolygója (1968) főszereplői, Charlton Heston és Linda Harrison is megjelennek a filmben.

(hp)
 

A ember és a majom közti csókjelenetet (Mark Wahlberg, Helena Bonham Carter) a film indiai verziójából kivágták.

(hp)