Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
3
Videók
 
Norbert93   2020. 05. 18.

legújabb vélemény

0
Közepes shark movie

A tűrhető, sőt inkább az élvezhető cápás filmek közé tartozik, ami leginkább a karaktereknek és az őket alakító színészeknek köszönhető, ugyanis a legtöbb ilyen jellegű film abba bukik bele, hogy a gumicápákkal és gumiszörnyekkel akarja eladni a filmet és ez végül mindig a Zs kategória süllyesztőjét jelenti. Külön feszültséget teremt maga a környezet is, ahogyan a mélységbe zárt félelemmel is meg kell küzdenie a karaktereknek. Legalább elszakadtak a lepukkant halászfalu sztereotípiától.

 
HETEDIK   2018. 01. 09.

0

Néhol a CGI cápa kissé gagyi és a Nat Geon elhangzottakat nem itt kell keresni. Ha ezeket el tudja engedni az ember, egész jó kis szórakozás, helyenként kimondottan durva jelenetekkel, amiket persze a kereskedelmi csatornák mindig kivágnak. Renny Har... több»


 
Filmelemző   2018. 04. 10.

0

A máig legjobb cápás film, beleértve a legújabbakat is (mint a 2017-es 47 méter mélyen és a Nyílt tengeren). A háborgó mélységnek nagyon jó a sztorija, izgalmasak a jelenetei, óriási a rendezése és van benne sok humor is. A finn származású Renny Harl... több»

 
Attila G.   2019. 04. 14.

0
A vad...állatos filmek olykor igazságtalanok... és szürreálisak

(HOZZÁSZÓLÁSOM VÉGKIFEJLET-MEGJELENÍTÉST TARTALMAZHAT!) A 2000-es esztendőben ezzel a filmmel indult útjára, addigi életéveimet tekintve leghosszabb - 92 filmen át tartó - mozizós évem, "utazásom". Ennek a filmnek köszönhettem is pár vicces vitát - b... teljes kritika»

 
mártilány   2016. 07. 21.

0

Imádom az ilyen kilencvenes évekbeli akciófilmeket. Elszabadul el emberi intelligenciával rendelkező cápa, aki ahelyett, hogy elkezdene azon töprengeni, hogy a fenébe is került oda, inkább sorozatgyilkossá válik :D mondjuk szerintem a film sem veszi ... több»

 
Guszti   2015. 07. 02.

0

Maradjunk annyiban, hogy nem a legmélyenszántóbb filmművészeti alkotás, ami valaha készült. Nézhető kis akciófilm persze, még akkor is, ha az alaptörténete elég gagyi, és a film fele arról szól, hogy mindenféle Cápás gageket nyomnak el. Sajnálatos do... több»

Galéria (14)

Videók (3)

A film összbevétele 164 648 142 dollár volt (imdb.com).

 

Janice karaktere eredetileg terhes volt, de Renny kivágta azon jeleneteket, amiből ez kiderült volna.

(HETEDIK )
 

A cápából előhúzott rendszámtábla ugyanaz, mint ami a tigriscápából kerül elő A cápa c. filmben.

(kázsé)
 

A narancsszínű mini-tengeralattjáró ugyanaz, mint ami A gömb c. filmben feltűnik, amiben szintén szerepel Samuel L. Jackson.

(kázsé)
 

LL Cool J a stáblista alatt előadja a Deepest Bluest (Shark's Fin) c. számát.

(kázsé)
 

Renny Harlin azt nyilatkozta, ez volt a legnehezebb film, amit valaha készített.

(kázsé)
 

Három főszereplő is visszatér a későbbi Marvel produkciólban: Samuel L. Jackson, Stellan Skarsgård, és Saffron Burrows.

(kázsé)
 

A filmben használt aeroplán ugyanaz, mint ami a Hat nap hét éjszakában megjelenik.

(kázsé)
 
Nagy állatbarát vagyok, de a cápákat halálosan gyűlölöm. Ennek legfőbb oka az, hogy volt szerencsém túl korán megnézni Spielberg e tárgyban készített filmjét, és olyan szinten kaptam tőle sokkot, hogy máig nem tudtam kiheverni (elsőfokú horrorutálatom is erre vezethető vissza, egyébként). több»