Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
3
Videók
 
Norbert93   2020. 05. 18.

legújabb vélemény

Közepes shark movie

A tűrhető, sőt inkább az élvezhető cápás filmek közé tartozik, ami leginkább a karaktereknek és az őket alakító színészeknek köszönhető, ugyanis a legtöbb ilyen jellegű film abba bukik bele, hogy a gumicápákkal és gumiszörnyekkel akarja eladni a filmet és ez végül mindig a Zs kategória süllyesztőjét jelenti. Külön feszültséget teremt maga a környezet is, ahogyan a mélységbe zárt félelemmel is meg kell küzdenie a karaktereknek. Legalább elszakadtak a lepukkant halászfalu sztereotípiától.

 
HETEDIK   2018. 01. 09.

Néhol a CGI cápa kissé gagyi és a Nat Geon elhangzottakat nem itt kell keresni. Ha ezeket el tudja engedni az ember, egész jó kis szórakozás, helyenként kimondottan durva jelenetekkel, amiket persze a kereskedelmi csatornák mindig kivágnak. Renny Harlin akciófilmes múltja kiütközik, van történés bőven és azok tempója feszes és izgalmas. Kiemelném még Thomas Janet, akinek mindig jól állnak ezek a tökös szerepek.


 
Filmelemző   2018. 04. 10.

A máig legjobb cápás film, beleértve a legújabbakat is (mint a 2017-es 47 méter mélyen és a Nyílt tengeren). A háborgó mélységnek nagyon jó a sztorija, izgalmasak a jelenetei, óriási a rendezése és van benne sok humor is. A finn származású Renny Harlin nagyon jól összerakta, de van is gyakorlata a feszültségfokozásban olyan filmek után, mint a Még drágább az életed, a Cliffhanger vagy az Utánunk a tűzözön. A Thomas Jane - LL Cool J páros nagyon feldobja az egészet, élvezetes, pörgős a történetfolyam is. Nálam tuti 8 pontos ( a 10-ből).

 
Attila G.   2019. 04. 14.

A vad...állatos filmek olykor igazságtalanok... és szürreálisak

(HOZZÁSZÓLÁSOM VÉGKIFEJLET-MEGJELENÍTÉST TARTALMAZHAT!) A 2000-es esztendőben ezzel a filmmel indult útjára, addigi életéveimet tekintve leghosszabb - 92 filmen át tartó - mozizós évem, "utazásom". Ennek a filmnek köszönhettem is pár vicces vitát - biztos voltam abban, hogy ez a film már a 2000-es esztendő filmjei közé tartozik - természetesen tévedtem. - Egyébként már akkoriban is tettem pár szárnypróbálgató kísérletet filmes hozzászólás írására, filmkritika megfogalmazására. Volt is ezt illetően egy mentorom - egy fiatal külsős irodalom tanárnő személyében -, akinek megmutattam egy-két írásom; s eléggé szigorúan értékelte ezeket. A Háborgó mélységről szóló írásomat is elé tártam, valamenny... több»

 
mártilány   2016. 07. 21.

Imádom az ilyen kilencvenes évekbeli akciófilmeket. Elszabadul el emberi intelligenciával rendelkező cápa, aki ahelyett, hogy elkezdene azon töprengeni, hogy a fenébe is került oda, inkább sorozatgyilkossá válik :D mondjuk szerintem a film sem veszi magát olyan komolyan, ott van például az a jelenet, amikor a szakács felveszi a "végrendeletét" :)

 
Nagy állatbarát vagyok, de a cápákat halálosan gyűlölöm. Ennek legfőbb oka az, hogy volt szerencsém túl korán megnézni Spielberg e tárgyban készített filmjét, és olyan szinten kaptam tőle sokkot, hogy máig nem tudtam kiheverni (elsőfokú horrorutálatom is erre vezethető vissza, egyébként). több»

A film összbevétele 164 648 142 dollár volt (imdb.com).

 

Janice karaktere eredetileg terhes volt, de Renny kivágta azon jeleneteket, amiből ez kiderült volna.

(HETEDIK )
 

A cápából előhúzott rendszámtábla ugyanaz, mint ami a tigriscápából kerül elő A cápa c. filmben.

(kázsé)
 

A narancsszínű mini-tengeralattjáró ugyanaz, mint ami A gömb c. filmben feltűnik, amiben szintén szerepel Samuel L. Jackson.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.