Star Wars: Megvan a Sithekről szóló sorozat főszereplője!

Amandla Stenberg amerikai színésznő alakítja a The Acolyte című Star Wars-sorozat főszerepét, amely várhatóan 2023-ban debütál a Disney+-on.

A Variety értesülései szerint Amandla Stenberg amerikai színésznő fogja játszani a legújabb Star Wars-sorozat főszerepét. A The Acolyte címet viselő spin-off több évszázaddal az előzményfilmek (I-II-III. epizódok) cselekménye előtt játszódik, a Nagy Köztársaság utolsó napjaiban, amikor a Jedi Rend kiterjesztette befolyását a galaktikus köztársaságon belül.

A fiatal amerikai színésznő először 2011-ben a Colombiana című filmben tűnt fel Zoe Saldana gyerekkori énjét alakította), majd Az éhezők viadala-saga első két részében való szereplésével szerzett magának hírnevet. Szerepelt a Sötét elmék című filmben is, a közelmúltban pedig A gyűlölet, amit adtál című filmben láthattuk.

A sorozat egy fiatal sith tanonc kalandjait követi majd nyomon. Ez lesz az első alkalom, hogy egy Star Wars produkcióban az Erő sötét oldalának követője lesz a főhős!

A The Acolyte forgatása jövőre kezdődik, és 2023-ban kizárólag a Disney+-on lesz látható. Jelenleg kilenc másik Star Wars-projekt van fejlesztés alatt, köztük az Obi-Wan Kenobi-sorozat és A mandalori harmadik évada!

A Boba Fett-sorozat december 29-től látható a Disney+-on.

akció | kaland | sci-fi

Jon Favreau A Mandalori című sorozata meglepő fordulatként újra bemutatta a világnak Boba Fett karakterét. Ki ne ismerné a legendás fejvadászt, aki a Csillagok háborúja eredeti... több»