Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
4
Videók
 
indingo   2019. 02. 12.

Nem egyszerű történet, főleg annak tényében, hogy megtörtént eseményeken alapszik. Megrázó film, remek alakításokkal. Picit lehetett volna rövidebb.

 
Timcsi   2019. 02. 18.

Eléggé amerikai és nagyon az érzéseinkre próbál hatni, ami nem tetszik. A története, mondanivaló jó, de a megvalósításban vannak hibák.


 
Milanman   2019. 03. 06.
Tupac örök!

Nem könnyű vállalkozás, amikor egy művész a társadalmi igazságtalanságok, a felszínen és a felszín alatt megbújó gyűlölet ellen próbál állásfoglalást tenni aktuális művében. A film azonban remek alapanyag erre és ez még akkor is igaz, ha valóban egészen könnyű ellentmondásokba ütközni ilyenkor. A "The Hate You Give" nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy igazságot próbáljon keresni és egyúttal szolgáltatni az amerikai feketék számára. Már a film címe beszédes. A thug, thug-life a 90-es években, elsősorban Tupac Shakur rapper által meghonosított kifejezés egyfajta fekete életmódról, amiben megannyi lázadás, rendszerellenesség és dacos szembenállás volt a feketéket még mindig számtalan esetben ... több»

 
petraszab   2019. 04. 22.

Maga az alapsztori megtörtént eseményeket dolgoz fel. Nem egy hétköznapi tinivígjáték, az biztos, érdemes adni neki egy esélyt.

 
Deniel   2019. 02. 23.

Először is, ez egy Gran Canyon méretű pc (political correctness) alapú film. Ez még nem is lenne nagy gond a részemről, mert van némi mondanivalója, ami nem mellesleg elég kényes téma manapság, de ugye ok és okozat és ezt azért igen csak hosszan lehetne feszegetni! A baj az a filmmel, hogy katasztrofálisan unalmas a legnagyobb részében. 2 órán át nyúzzák, csavarják a sztorit, közben pedig hámozzák a fingot! Semmi pénzért nem nézném meg újra, teljesen III. osztályú kategória, minden szempontból! Kivétel a főszereplő tini lány, mert Ő különösen szép, minden más felejthető!

Common
Russell Hornsby
Amandla Stenberg
Amandla Stenberg
Amandla Stenberg
Amandla Stenberg
K.J. Apa
Amandla Stenberg
Russell Hornsby
Regina Hall
Amandla Stenberg
Common
Amandla Stenberg
Amandla Stenberg
Amandla Stenberg
George Tillman, Jr.
George Tillman, Jr.
Amandla Stenberg
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.