Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
19
Képek
4
Videók
 
Lubi   2019. 08. 30.
NagymeNŐK

A bűn királynői egy klasszikus gengsztereposzra nyomokban emlékeztető, álfeminista propagandafilm, mely másfél óra alatt sikeresen rombol le minden próbálkozást a könnyed szórakozásra, ami élvezhetővé tehetné ezt az audiovizuális tévedést, amit a mozik filmként forgalmaznak. Ha a klisékkel tűzdelt, elkapkodott történet vagy a silány, hasonlóan ötlettelen megvalósítás sem lenne elég, a film azt sem képes eldönteni, hogy miről szóljon, vagy mire helyezze a hangsúlyt. Az előzetesek alapján egy hetvenes években játszódó gengszter drámára számítottam női főszereplőkkel. A történet a rövid ízelítők alapján a tavaly bemutatott Özvegyek című filmet idézte. Vagyis bűnöző férjeik elvesztése után a ma... több»

 
kevelin   2019. 09. 18.

valószínűleg nagyon elfogult vagyok a két főszereplő színésznővel szemben de nekem nayon tetszett a film. nem volt benne túé sok akcio, nem az öldöklésről mint inkább a megoldásokról szólt afilm. nekem mindenesetre nagyon tetszett, és cseppet sem volt kiszámítható...


 
L.Regina   2019. 08. 26.
A Pokol királynői

A maffiafilmek kedvelői örülhetnek: már a mozikban A bűn királynői című alkotás, amit szerintem mindenképp érdemes megnéznie annak, aki szereti ezt a témát. Ennek a műnek a cselekménye is követi a bevett receptet, a történet szempontjából ne számítsunk nagy fordulatokra! Annyit azért mégis újít a film, hogy ezúttal 3 női szereplőt helyez középpontba. Ennyi változtatással sikerül egy olyan felállást teremtenie, ami újnak hat, és felkelti az érdeklődésünket. No de mi is a sztori? Mint ahogy említettem, egyszerű: Kathy (Melissa McCarthy), Ruby (Tiffany Haddish) és Claire (Elisabeth Moss) férjei az ír maffia vezérei Hell's Kitchenben, de egy elbaltázott meló után lecsukják őket három évre. A nő... több»

 
Turro   2019. 08. 23.

Őszintén szólva, én egy ilyen szereposztást látva sokkal jobb filmre számítottam. Egy kicsit talán túlságosan is kiszámítható a sztori, bár nem mintha annyira konvencionális lenne a forgatókönyv. Mindenesetre a film nálam nem igazán tudott túllépni a középszerűség határán, és szerintem nem is lesz belőle több sosem, mint egy "egyszernézhető" alkotás.

 
Gríz   2019. 08. 22.

Szinte izgultam a gengszternők sikeréért, mindhárom színésznő nagyon érti a dolgát. A film hangulata kicsit a hetvenes-nyolcvanas évek krimi hangulatát idézi, ami meg kell hagyni, nagyon jól áll neki. Nem az a nagyon pörgős, nem győzöm kapkodni a fejem stílusú alkotás.

Elisabeth Moss
Tiffany Haddish
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Tiffany Haddish
Common
Melissa McCarthy
Elisabeth Moss
Domhnall Gleeson
Elisabeth Moss
Melissa McCarthy
Elisabeth Moss
Domhnall Gleeson
Melissa McCarthy
Elisabeth Moss
Tiffany Haddish
Melissa McCarthy
Elisabeth Moss
Tiffany Haddish
Tiffany Haddish
Elisabeth Moss
Tiffany Haddish
Tiffany Haddish
Common
 
Berloff debütrendezése nem totális kudarc, a rendezőnő, ha mást nem is, legalább atmoszférát képes teremteni, az éjszakai New York panorámája szemet gyönyörködtet, a füstös, bűzös, papírhalmoktól zsúfolt sikátorok, kietlen külvárosok, ütött-kopott lakások vágóképe egész korrekt ’70-es évekbeli időutazással érnek fel, de hiába beszédes a felszín, ha a karakterológiára óhajtozó mélység gyötrően hallgat. több»
 
Összességében azt mondhatom, hogy A bűn királynői fájóan kihagyott ziccerek egész sora, tengernyi klisével, másodosztályú történetvezetéssel, mely abszolút a stílustalanság és a rutintalanság jegyében született, egy bátortalan rendező bátortalan megvalósításában. több»
 
Az egyszeri nézőnek, sajnos, kevesebbel kell beérnie: egy közepesnél éppen csak jobb gengszterfilmmel, amelyben eleven és vibráló New York-i utcaképeket látni. több»

A film összbevétele 12 807 291 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 26 065 680 forintot termelt. A hazai mozik összesen 18 139 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Melissa McCarthy egy interjúban elmondta, hogy a Szolgálólány meséjét látva azt gondolta Elisabeth Moss-ról, hogy egy nagyon fegyelmezett és vérprofi színésznő. Bár mindkettő beigazolódott a forgatáson, azonban az is kiderült, hogy Moss egyáltalán nem az a rideg természet, akinek gondolta. Sőt, McCarthyt egyenesen lenyűgözte kolléganőjének lazasága és humora.

(hp)
 

Ruby O'Carroll karaktere a korábban csak vígjátékokban játszó Tiffany Haddish első drámai szerepe.

(hp)
 

Melissa McCarthy és Tiffany Haddish is elnyerte az Emmy-díjat a legjobb vendégszereplő kategóriájában, ráadásul mindketten a "Saturday Night Live"-ban nyújtott szereplésükkel érdemelték ki a tévés Oscart. Míg McCarthy 2017-ben, Haddish 2018-ban kapta meg az elismerést.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.