Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
4
Videók
 
Gríz   2019. 08. 15.

Szinte izgultam a gengszternők sikeréért, mindhárom színésznő nagyon érti a dolgát. A film hangulata kicsit a hetvenes-nyolcvanas évek krimi hangulatát idézi, ami meg kell hagyni, nagyon jól áll neki. Nem az a nagyon pörgős, nem győzöm kapkodni a fejem stílusú alkotás.

 
Pumpu   2019. 08. 12.

A szolgálólány meséje után azt hittem, Elisabeth Moss minden filmjét imádni fogom, hát, ez a számításom nem jött be. Ő ugyan meggyőző volt ebben a filmben is, bírtam a karakterét, de valami mégis hiányzott. Az akciójelenetek gyengécskék, a humor sincs a topon, a történet is inkább csak az ismertető erejéig érdekes, a filmben a vártnál sokkal laposabb. Szóval azt a 2 csillagot, amit tőlem kap, kizárólag Moss-nak köszönheti.

Elisabeth Moss
Tiffany Haddish
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Tiffany Haddish

A film összbevétele 8 167 285 dollár volt (imdb.com).

 

Melissa McCarthy egy interjúban elmondta, hogy a Szolgálólány meséjét látva azt gondolta Elisabeth Moss-ról, hogy egy nagyon fegyelmezett és vérprofi színésznő. Bár mindkettő beigazolódott a forgatáson, azonban az is kiderült, hogy Moss egyáltalán nem az a rideg természet, akinek gondolta. Sőt, McCarthyt egyenesen lenyűgözte kolléganőjének lazasága és humora.

(hp)
 

Ruby O'Carroll karaktere a korábban csak vígjátékokban játszó Tiffany Haddish első drámai szerepe.

(hp)
 

Melissa McCarthy és Tiffany Haddish is elnyerte az Emmy-díjat a legjobb vendégszereplő kategóriájában, ráadásul mindketten a "Saturday Night Live"-ban nyújtott szereplésükkel érdemelték ki a tévés Oscart. Míg McCarthy 2017-ben, Haddish 2018-ban kapta meg az elismerést.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.