Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
5
Videók

Vélemények: A bűn királynői (2019)

 
Artemisia   2020. 07. 01.

legújabb vélemény a nap véleménye

Egy film, ami túl komolyan veszi magát

Egy DC-képregény-adaptáció és egy elsőfilmes rendező. Nem túl szerencsés párosítás, még akkor sem, ha a téma érdekes és sok potenciál van benne. A bűn királynői esetében be is igazolódott, hogy komolynak szánt gengszterfilm nem való gyakorlatlan kezekbe, ugyanis az egész film áldozatul esett Andrea Berloff tapasztalatlanságának, pedig minden megvan benne, ami egy jó filmhez kell. 1987-ban járunk, New York Hell's Kitchen negyedében, mely egy ír gengszterbanda kezében van. Azonban közülük hármat egy elfuserált rablás közben elkapnak, és 3 évre börtönbe kerülnek, magukra hagyva anyagi gondokkal küzdő, az átlagéletbe beilleszkedni képtelen feleségeiket. Katy, Ruby és Clair pedig hamar belátják, ... több»

 
Lubi   2019. 08. 30.

a nap véleménye

NagymeNŐK

A bűn királynői egy klasszikus gengsztereposzra nyomokban emlékeztető, álfeminista propagandafilm, mely másfél óra alatt sikeresen rombol le minden próbálkozást a könnyed szórakozásra, ami élvezhetővé tehetné ezt az audiovizuális tévedést, amit a mozik filmként forgalmaznak. Ha a klisékkel tűzdelt, elkapkodott történet vagy a silány, hasonlóan ötlettelen megvalósítás sem lenne elég, a film azt sem képes eldönteni, hogy miről szóljon, vagy mire helyezze a hangsúlyt. Az előzetesek alapján egy hetvenes években játszódó gengszter drámára számítottam női főszereplőkkel. A történet a rövid ízelítők alapján a tavaly bemutatott Özvegyek című filmet idézte. Vagyis bűnöző férjeik elvesztése után a ma... több»


 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

Nem hittem volna az előzetesek alapján hogy tetszeni fog de imádtam. Nőközpontúságból jeles a filmnek az biztos. Jók a poénok és kiváló a színészgárda. Melissa McCharty egyedül bevonszolja filmet a célba ha kell.

 
kevelin   2019. 09. 18.

valószínűleg nagyon elfogult vagyok a két főszereplő színésznővel szemben de nekem nayon tetszett a film. nem volt benne túé sok akcio, nem az öldöklésről mint inkább a megoldásokról szólt afilm. nekem mindenesetre nagyon tetszett, és cseppet sem volt kiszámítható...

 
L.Regina   2019. 08. 26.

a nap véleménye

A Pokol királynői

A maffiafilmek kedvelői örülhetnek: már a mozikban A bűn királynői című alkotás, amit szerintem mindenképp érdemes megnéznie annak, aki szereti ezt a témát. Ennek a műnek a cselekménye is követi a bevett receptet, a történet szempontjából ne számítsunk nagy fordulatokra! Annyit azért mégis újít a film, hogy ezúttal 3 női szereplőt helyez középpontba. Ennyi változtatással sikerül egy olyan felállást teremtenie, ami újnak hat, és felkelti az érdeklődésünket. No de mi is a sztori? Mint ahogy említettem, egyszerű: Kathy (Melissa McCarthy), Ruby (Tiffany Haddish) és Claire (Elisabeth Moss) férjei az ír maffia vezérei Hell's Kitchenben, de egy elbaltázott meló után lecsukják őket három évre. A nő... több»

 
Attila Herke Nézhetetlen  2020. 01. 01.

Katasztrófa

Szeretem McCarthy filmjeit. Könnyed szórakozást ígérnek. A Charlie angyalai óta nem láttam ilyen okádékot. Mindenképpen megkell nézni hogy tud hol a legalja. A film alkotóit el kellene tiltani. Ennél rosszabb giccs történt, borzasztó rossz színészi alkotások......... Botrányosan rossz.

 
Turro   2019. 08. 23.

Őszintén szólva, én egy ilyen szereposztást látva sokkal jobb filmre számítottam. Egy kicsit talán túlságosan is kiszámítható a sztori, bár nem mintha annyira konvencionális lenne a forgatókönyv. Mindenesetre a film nálam nem igazán tudott túllépni a középszerűség határán, és szerintem nem is lesz belőle több sosem, mint egy "egyszernézhető" alkotás.

 
Gríz   2019. 08. 22.

Szinte izgultam a gengszternők sikeréért, mindhárom színésznő nagyon érti a dolgát. A film hangulata kicsit a hetvenes-nyolcvanas évek krimi hangulatát idézi, ami meg kell hagyni, nagyon jól áll neki. Nem az a nagyon pörgős, nem győzöm kapkodni a fejem stílusú alkotás.

 
tomrocky   2019. 08. 18.

Szerintem ez a film nem ígér semmi többet, mint ami az előzetesben látható. A cselekmény lefolyik, de utána valahogy nem nagyon marad semmi. Izgalmas néhány jelenet, de a játékidő egy részében sajnos nagyon elvesztettem a fonalat, egyszerűen kis híján érdektelenségbe fulladt az egész. :/

 
Pumpu   2019. 08. 12.

A szolgálólány meséje után azt hittem, Elisabeth Moss minden filmjét imádni fogom, hát, ez a számításom nem jött be. Ő ugyan meggyőző volt ebben a filmben is, bírtam a karakterét, de valami mégis hiányzott. Az akciójelenetek gyengécskék, a humor sincs a topon, a történet is inkább csak az ismertető erejéig érdekes, a filmben a vártnál sokkal laposabb. Szóval azt a 2 csillagot, amit tőlem kap, kizárólag Moss-nak köszönheti.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.