Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
4
Videók

Vélemények: A bűn királynői (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Turro   2019. 08. 23.

Őszintén szólva, én egy ilyen szereposztást látva sokkal jobb filmre számítottam. Egy kicsit talán túlságosan is kiszámítható a sztori, bár nem mintha annyira konvencionális lenne a forgatókönyv. Mindenesetre a film nálam nem igazán tudott túllépni a középszerűség határán, és szerintem nem is lesz belőle több sosem, mint egy "egyszernézhető" alkotás.

 
Gríz   2019. 08. 22.

Szinte izgultam a gengszternők sikeréért, mindhárom színésznő nagyon érti a dolgát. A film hangulata kicsit a hetvenes-nyolcvanas évek krimi hangulatát idézi, ami meg kell hagyni, nagyon jól áll neki. Nem az a nagyon pörgős, nem győzöm kapkodni a fejem stílusú alkotás.


 
tomrocky   2019. 08. 18.

Szerintem ez a film nem ígér semmi többet, mint ami az előzetesben látható. A cselekmény lefolyik, de utána valahogy nem nagyon marad semmi. Izgalmas néhány jelenet, de a játékidő egy részében sajnos nagyon elvesztettem a fonalat, egyszerűen kis híján érdektelenségbe fulladt az egész. :/

 
Pumpu   2019. 08. 12.

A szolgálólány meséje után azt hittem, Elisabeth Moss minden filmjét imádni fogom, hát, ez a számításom nem jött be. Ő ugyan meggyőző volt ebben a filmben is, bírtam a karakterét, de valami mégis hiányzott. Az akciójelenetek gyengécskék, a humor sincs a topon, a történet is inkább csak az ismertető erejéig érdekes, a filmben a vártnál sokkal laposabb. Szóval azt a 2 csillagot, amit tőlem kap, kizárólag Moss-nak köszönheti.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.