Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
5
Videók

Érdekességek: A bűn királynői (2019)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 12 807 291 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 26 065 680 forintot termelt. A hazai mozik összesen 18 139 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Melissa McCarthy egy interjúban elmondta, hogy a Szolgálólány meséjét látva azt gondolta Elisabeth Moss-ról, hogy egy nagyon fegyelmezett és vérprofi színésznő. Bár mindkettő beigazolódott a forgatáson, azonban az is kiderült, hogy Moss egyáltalán nem az a rideg természet, akinek gondolta. Sőt, McCarthyt egyenesen lenyűgözte kolléganőjének lazasága és humora.

(hp)
 

Ruby O'Carroll karaktere a korábban csak vígjátékokban játszó Tiffany Haddish első drámai szerepe.

(hp)
 

Melissa McCarthy és Tiffany Haddish is elnyerte az Emmy-díjat a legjobb vendégszereplő kategóriájában, ráadásul mindketten a "Saturday Night Live"-ban nyújtott szereplésükkel érdemelték ki a tévés Oscart. Míg McCarthy 2017-ben, Haddish 2018-ban kapta meg az elismerést.

(hp)
 

Bill Camp két DC képregényen alapuló filmben is feltűnik, melyek premierje között egy hónap sem telik el. A bűn királynői mellett a másik ilyen produkció a Joaquin Phoenix-féle Joker.

(hp)
 

A bűn királynői a DC első R-korhatáros képregény adaptációja a 2009-es Watchmen óta.

(hp)
 

Melissa McCarthy és Margo Martindale második közös filmje a 2016-os A főnök után.

(hp)
 

A bűn királynői Andrea Berloff rendezői debütálása. Berloff korábban színésznőként és forgatókönyvíróként is kipróbálta magát, ő írta egyebek mellet az Egyenesen Comptonból (többedmagával) és Az utolsó emberig szkriptjét is.

(hp)
 

A bűn királynői Ollie Masters és Ming Doyle azonos című (The Kitchen) képregényének adaptációja.

(hp)
 

A filmet teljes egészében New Yorkban forgatták.

(hp)
 

A bűn királynői forgatása 2018. május 7. és szeptembere között zajlott.

(hp)
 

Melissa McCarthy-nak elege van a viccekből? Az egyik legszórakoztatóbb és legsikeresebb színésznő, aki A partiállat (Life of the Party, már a mozikban) segítségével éppen most bizonyítja, hogy még mindig tele van ötlettel és meglepetéssel, most mégis egy egészen új műfajt próbál ki. A múlt héten kezdték forgatni a The Kitchen című filmet, amelyet az Oscar-díjra jelölt Andrea Berloff írt és rendez. A DC képregény alapján készülő filmben McCarthy mellett Tiffany Haddish és Elisabeth Moss játssza azt a három feleséget, akiknek maffiózó férjét börtönbe juttatja az FBI, és ők kénytelenek a saját kezükbe venni a New York-i ír maffia irányítását… és kiderül, hogy mindenkinél jobbak benne. A filmben azért férfiak is szerepelnek; többek között Domhall Gleeson, James Badge Dale és Brian d’Arcy James is játszik az 1987-ban játszódó kemény thrillerben. A filmet eredeti helyszíneken, főleg a New York-i Hell’s Kitchenben forgatják, és a tervek szerint 2019 őszén mutatják be. Utána Melissa McCarthy remélhetőleg visszatér a komédiázáshoz. (IC Press)

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.