Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
4
Videók
 
Sonny   2020. 03. 24.

legújabb vélemény

Nem hiszem, hogy pályázhatna az év akció-krimije címre, mert elég kiszámítható a cselekménye, és semmi eredeti ötletet nem találtam benne, de mindenképp az átlagosnál jobban teljesítő filmek közé sorolnám. Csalódást nem fog okozni, de azért nem szabad sokat várni tőle.

 
marklar   2020. 03. 13.

Na, gyerekek ez a film egyszerűen ultrabrutál. Nagyon ott van a szeren, egy kőkemény sztorit tol elénk, nyers színészi játékkal és persze pörgős akcióval. Nekem ez abszolút bejött!


 
Hitman   2020. 02. 24.

Kifogástalan akciófilm. Jó az atmoszférája, a dinamikája, a színészek is nagyszerűek. Lerántja a leplet a korrupcióról, és mindezt úgy teszi, hogy a durvasága ellenére is képes szórakoztatni.

 
entercode   2019. 12. 11.

Bár csakugyan egy konvencionális akciófilmről van szó, azt azért leszögezném, hogy nagyon jó köntösbe van csomagolva a koncepció. Szerintem kell az ilyen, hogy ne csak az üres akciózás legyen...

Naomie Harris
Naomie Harris
Naomie Harris
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.