2019.08.12   szerző: hp   hozzászólások: 0

Bár az igazán nagy blockbusterek időszaka mostanra lecsengett, az augusztus is bőven tartogat olyan filmeket, melyekre érdemes lesz odafigyelni. Legyen szó horrorról, drámáról vagy animációs filmről, az utolsó nyári hónap mindenki számára tartogat valamit. 

5 film, amit látnod kell augusztusban! (2019)

Már tényleg csak napok kérdése, és végre a hazai mozikban augusztus legjobban várt filmje, Quentin Tarantino rendezésében bemutatásra kerülő Volt egyszer egy Hollywood, olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Leonardo DiCaprioAl PacinoBrad Pitt és Margot Robbie. A produkció a tengerentúlon már óriási sikert aratott, Tarantino pedig új rekordot állított fel a pályáján a remek premierhétvégi bevételekkel. 

Bár a Volt egyszer egy Hollywood erős korhatárral kerül a hazai mozikba, ha a családdal terveznél programot egy augusztusi hétvégére, az Angry Birds 2 - A film szinte biztosan nem fog csalódást okozni. A népszerű videojátékon alapuló film továbbra is minden idők legmagasabb kritikai értékelésű videojáték adaptációja a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

A vígjátékok kedvelői számára a Jó srácok ígér fergeteges pillanatokat, de humorban az Aki bújt című vígjáték elemekben sem szűkölködő horror thrillerben is lesz hiány. Végül, de nem utolsósorban nem érdemes megfeledkezni a sztárokkal érkező kőkemény gengszterdrámáról, A bűn királynőiről sem, melynek főszerepeit Melissa McCarthyDomhnall GleesonElisabeth Moss és Tiffany Haddish alakítja.

Ti melyik augusztusi filmet várjátok a legjobban?

#5

56 A bűn királynői  (2019)

akció | dráma | krimi

New York egyik rettegett negyedében, az ír gengszterek tűzfészkében az FBI sikeresen lecsap három maffiatagra. Vagyontalanul maradt asszonyaik időben felismerik, hogy a korábban az... több»

#4

69 Aki bújt  (2019)

horror | misztikus | thriller

Az AKI BÚJT főszereplője egy ifjú ara, akinek csatlakozva újdonsült férje vagyonos, különc családjához, a tradíciók szerint részt kell vennie egy játékban – ami halálos... több»

#3

80 Jó srácok  (2019)

kaland | vígjáték

Hogy néz ki egy kiskamasz csapnivaló napja? Indításként egy olyan partira várják őt, amin minden a csókolózásról szól, viszont kellő tapasztalat híján elfogja a... több»

#2

animáció | családi | kaland

Az Angry Birds 1 óriási sikere után megérkezett a folytatás, melyben újra az indulatos madaraké a főszerep. A szigeten mindig történik valami, ami megzavarja az ott lakók... több»

#1

dráma | vígjáték

Nem könnyű az állástalan színészek élete a hatvanas évek végén. Hollywood kíméletlenül átalakult; új vezetők, korábban ismeretlen elvárások, s mindezek fejébe már a nők... több»