Új dallal jelentkezett Az akolitus sztárja, Amandla Stenberg. A színésznő azokat a mélyebb érzéseit fogalmazta meg a szerzeményben, amelyeket elmondása szerint az őt ért “tűrhetetlen rasszizmus” váltott ki az új Star Wars-sorozat kapcsán.

A színésznő a rabszolgaság eltörlésének napjának alkalmából jelentette meg a Discourse című dalt. Stenberg a számot egy 2018-as, Trevor Noah-val készült interjúra utalva kezdi, amely hatalmas visszhangot váltott ki a közösségi médiában. 

Az interjúban Stenberg azt mondta, hogy "a fehér emberek sírása valójában a cél" volt A gyűlölet, amit adtál című filmben, amely egy fekete tinédzser utóéletéről szól, akit egy rendőr meggyilkol.

“Összekötik a sorokat, a gyűlöletet felismerhetővé teszik, hogy úgy tűnjön, mintha ugyanaz a propaganda lenne, amit ők is ontanak, mert összemossák a fájdalmunkat az erőszakkal, és megpróbálják fegyverré tenni mindazt, amit teszünk” - csendül fel az új szerzeményben, amelyben Stenberg arról is énekel, hogy a “woke” kifejezést kifordítja és eltorzítja a média.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@amandlastenberg által megosztott bejegyzés

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

A sorozat a Csillagok háborúja világába kalauzolja a nézőt, azokba az időkbe, amikor a Galaktikus Köztársaság a végnapjait élte. Figyelemmel kísérhetjük az árnyékokban... több»