Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Colombiana
 
Artemisia   2018. 01. 17.
Bosszú

A bosszú-téma kicsit sablonos, de a Colombiana minőségi film a témában. A cselekmény érdekfeszítő, akciódús és számomra hiteles,megalapozott. Zoe Saldana karakterének ereje abban rejlik,hogy felkészültebb, alaposabb és okosabb az ellenfeleinél; a testi erőbeli hiányosságokat ésszel ,ügyességgel,leleményességgel kompenzálja. És ezt a gyilkos géniusz attitűdöt,sem az ujjából szopta ki, mivel a már gyakorlott bűnöző nagybátyja 15 éven keresztül képzi őt, megtanítja mindenre, van 15 éve,hogy lelkileg felkészüljön a gyilkosságokra,terveket készítsen,elsajátítsa a kivitelezéshez szükséges dolgokat. Láthatjuk,hogy mindent precízen megtervez, precízen ügyel rá,hogy ne maradjon nyom, pl. a nagybátyjá... több»

 
Zoe091   2016. 09. 14.

Nekem nagyon tetszett a film, egyik kedvencem lett. Látványosak voltak benne az akció jelenetek. A története izgalmas. Megmutatja, hogy attól még, mert valaki nem 100 kiló, ha bosszú vezérli bármire képes, bárki ellen. Nyílván voltak benne olyan jelenetek, amikkel mindenki tisztában van, hogy a valóságban nem tudná kivitelezni, de ez egy film, és eszerint kell "ítélkezni".


 
dóri   2016. 02. 22.

Ha az utcán meglátunk egy hasonló alkatú nőt, az utolsó az ami az eszünkbe jut, hogy bérgyilkos. nem azért mert nő, hanem,mert a testalkata 'törékeny' és egy megtermettebb férfinak nem jelentene nagy problémát a közelharcban.

 
krisztike18   2015. 05. 21.

A Colombiana minden percében visszaköszön a Nikita és a Leon, a profi, ám nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy Zoe Saldana nem karakteres akciósztár, igazából azt sem néznénk ki belőle, hogy két percnél tovább képes húst klopfolni, pedig itt olyan géppityukkal hadonászik, melyek megemelése közben a jó Dolph Lundgren bicepsze is becsületesen dagad

 
freeman   2019. 12. 20.

Király film

A film összbevétele 69 015 854 dollár volt (imdb.com).

 

A film 53 halált tartalmaz.

(Norbi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.