2019.04.12   szerző: hp   hozzászólások: 0

A rendező a Colombiana és a Nikita után újra női főszereplős akciófilmmel jelentkezik, befutott az Anna első előzetese.

Anna: Luc Besson visszatért az alapokhoz, ismét dögös akciófilmet rendezett!

Hosszú ideje lehet már hallani Luc Besson új filmjéről, de az első trailerre egészen mostanáig kellett várni. A direktor a gigászi költségvetésű Valerian és az ezer bolygó városa után visszatért ahhoz a műfajhoz, aminek a legnagyobb sikereit köszönheti.

Az Annafőszereplője egy gyönyörű modell, a látszat azonban mint oly sokszor, most is csalóka, ugyanis az álca mögött nő egy rendkívüli képességekkel rendelkező bérgyilkos, akinek semmi sem drága, ha a bosszúról van szó.

A film főszerepét az orosz származású szupermodell, Sasha Luss alakítja, míg a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Helen Mirren , Cillian Murphy , Luke Evans. Besson a rendezés mellett a forgatókönyvet is bevállalta, de hát bevált recepten miért is változtatna az ember.

A filmet egyébként már tavaly bemutatták volna, azonban miután Bessont szexuális zaklatással vádolták meg, a stúdió az ügy tisztázásáig elhalasztotta a premiert. A direktor végül felmentették, ezzel pedig elhárult az akadály a premier elől.

Az Anna június 21-én debütál a mozikban, az első előzetest idelent nézhetitek meg.