Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
73%

Anna (2019)

Anna
Filmadatlap
 
26
Szereplők
13
Vélemények
34
Képek
6
Videók
Anna

Galéria (34)

Sasha Luss
Sasha Luss
Sasha Luss
Helen Mirren
Luke Evans
Sasha Luss
Sasha Luss
Cillian Murphy
Helen Mirren
Luke Evans
Alexander Petrov
Luke Evans
Sasha Luss
Helen Mirren
Sasha Luss
Lera Abova
Sasha Luss
Sasha Luss
Sasha Luss
Alexander Petrov
Sasha Luss
Sasha Luss
Eric Gordon
Luc Besson
Sasha Luss
Sasha Luss
Helen Mirren
Eric Gordon
Luke Evans
Sasha Luss
Sasha Luss
Luc Besson
Helen Mirren
Sasha Luss
Helen Mirren
Sasha Luss
Helen Mirren
Luke Evans
Sasha Luss
Sasha Luss
Sasha Luss
Lera Abova
Sasha Luss
Luke Evans
Sasha Luss
Sasha Luss
Alexander Petrov

Videók (6)

 
kevelin   2021. 08. 16.

legújabb vélemény

0

Végtelenül Vörös veréb gyanús, csupán sokkal véresebb. :D Szóval volt egy jó alapötlet, amiből lehetett meríteni. Jó megvalósítás, de azért sajnos nem túl eredeti, és ez zavaró. Egyébként nagyon izgalmas, bár kiszámítható film volt.

 
Berto49   2019. 07. 18.

0
Önismétlés Besson módra

Elismerem, hogy sommásan elítélő vélemény, de sajnos Luc Besson „Az ötödik elem” óta nem készített jó filmet. Azóta eltelt 22 év! Ez a film a „Nikita” nyomdokvizein halad, csak Anne Parillaud ki lett cserélve egy szőke, egyszálbélű orosz szupermodellre. Attól, hogy valaki állandóan a divatlapok címlapjain szerepel, még nem lesz színésznő. Pedig M. Besson meg van győződve színjátszói tehetségéről, már az előző filmjében egy rövid szerepet is kiosztott rá a „Valerian és az ezer bolygó városa” című sci-fijében. Ettől még az a Sasha Luss marad, aki tökéletesen mutatna egy orosz partizános filmben. Ö lehetne a németek által meggyalázott Masenyka, aki szomorúan siratja elrabolt lányságát. A film két igazi színésze Helen Mirren és Cillian Murphy a rájuk jutó szűk műsoridőben mindent megtett, miattuk nem nézhetetlen az értékelésem.

 
7ETEDIK   2020. 05. 12.

0

Besson elhitte magáról hogy tud női John Wicket csinálni, de ezt a borzalmat akármelyik tucatrendező le tudta volna dirigálni. Nekem ez a pali örök rejtély marad: a Leonnal megalkotta minden idők egyik legjobb filmjét, azon kívül pedig a többi filmje elég harmatos.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 18.

0

Ritka rossz volt sajnos, bár ez sejthető volt már az előzetesekből is. Lapos, érdektelen történet, kaotikus vágás. A látvány mondjuk rendben volt, de ez sajnos kevés. A főszereplő nőről inkább ne is beszéljünk...ennél karakteresebb, erősebb szőke nőt nem találtak?...

 
BoBamburg   2020. 07. 05.

0

Olyannyira tucatfilm, hogy az már - már fáj. Nem aztnondom, hogy Luc Bessontól valami világ megváltó dolgot vártam volna, de azért ennyire közhelyes, egy a millióból kém filmnél többre számítottam volna. Egyszer elég is volt.

 
Gauss   2021. 07. 20.

0

Eléggé hiteltelen, hogy egy 50 kg-s csajszi elintéz egy sereget :), de a túlzásokat leszámítva egy pörgős, érdekes film jó csavarokkal. Aki szereti az akciódús kémfilmeket, jól fog szórakozni. :)

 
Huntermark13   2020. 05. 04.

0

Szerintem a különleges jobb, mint a tökéletes. Nem egy drága szuperprodukció, de élvezhető. Sőt pont ez az erőssége. Sokkal fogyaszthatóbb számomra az orosz rendőr egy Lada nívában, a KGB ügynöke egy jellegtelen zsiguliban, mint a szuperkütyüs kémmes... több»

A film összbevétele 31 329 947 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 67 215 359 forintot termelt. A hazai mozik összesen 45 055 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Luc Besson az Anna kapcsán ismét együtt dolgozott kedvenc zeneszerzőjével, Eric Serraval, aki a Valerian, és az ezer bolygó városában kénytelen volt átadni a helyét Alexandre Desplatnak. Serra az 1989-es A nagy kékséggel elnyerte a francia Oscarként emlegetett César-díjat a legjobb filmzene kategóriájában.

(hp)
 

Anne Parillaud (Nikita), Milla Jovovich (Az ötödik elem) és Scarlett Johansson (Lucy) után Luc Besson választása ezúttal egy orosz szupermodellre, Sasha Luss-ra esett legújabb női főszereplős akciófilmjében.

(hp)
 

2017 októberében vált hivatalossá, hogy Luc Besson ismét női főszereplős akciófilmet forgat.

(hp)
 

Luc Besson 30 millió dolláros büdzséből gazdálkodott a forgatás során.

(hp)
 

Luc Besson két korábbi filmje, a Nikita és a Léon, a profi elegyeként jellemezte az Annát.

(hp)
 
A történet rémismerős: Annát, a család- és jövő nélküli fiatal és gyönyörű lányt beszervezni a titkosrendőrség, hogy bérgyilkos feladatokat lásson el. Ezúttal azonban a hírhedt KGB-ról van szó, ami akár izgalmas is lehetne, ha nem erről szólna a nem is olyan régen bemutatott Vörös veréb is, így jogos a kérdés, hogy egyáltalán milyen létjogosultsága is van ennek a műnek? Új élményt nem ad, cserébe viszont elvesz két órát annak az életéből, aki látott már legalább egy hasonszőrű filmet is. több»
 
A film védelmében annyit azért el kell mondanom, hogy Besson továbbra sem felejtett el akciójeleneteket rendezni: ha mást nem is, ezeket még mindig öröm nézni. több»
 
Én magam nem ajánlanám ezt a filmet, még egy unalmas délutánra sem, hiszen annyi, de annyi jó film van a moziban és sorozat a streaming oldalakon, hogy erre nem akarhattok időt fecsérelni. több»