Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
34
Képek
4
Videók

Filmkritika: Anna (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A film védelmében annyit azért el kell mondanom, hogy Besson továbbra sem felejtett el akciójeleneteket rendezni: ha mást nem is, ezeket még mindig öröm nézni. több»
 
Az elmúlt években Bessonnak nem sikerült maradandót alkotnia. Legutóbb a Valerian és az ezer bolygó városa csalódásként lett elkönyvelve a köztudatban, de már a 2014-es Lucy sem aratott osztatlan sikert. Reméljük, a francia rendező még visszatalál régi, eredeti hangjához. több»
 
Az Anna ezért nem tud működni a női szerepkörben, mert nem nyújt többet, mint amit össze lehet foglalni két-három egyszerű mondatban. A cselekményvezetése is oly lesújtóan egyszerű és ismert, mint a fagolyó. több»
 
Én magam nem ajánlanám ezt a filmet, még egy unalmas délutánra sem, hiszen annyi, de annyi jó film van a moziban és sorozat a streaming oldalakon, hogy erre nem akarhattok időt fecsérelni. több»
 
Besson nem felejtette el, hogyan szórakoztassa a nézőit, ennél többet viszont ne nagyon várjunk a legújabb filmjétől. több»
 
A történet rémismerős: Annát, a család- és jövő nélküli fiatal és gyönyörű lányt beszervezni a titkosrendőrség, hogy bérgyilkos feladatokat lásson el. Ezúttal azonban a hírhedt KGB-ról van szó, ami akár izgalmas is lehetne, ha nem erről szólna a nem is olyan régen bemutatott Vörös veréb is, így jogos a kérdés, hogy egyáltalán milyen létjogosultsága is van ennek a műnek? Új élményt nem ad, cserébe viszont elvesz két órát annak az életéből, aki látott már legalább egy hasonszőrű filmet is. több»
 
Rettentően sajnálom a dolgot: belenyugodtam abba, hogy Besson nem akar többet csinálni, a következő filmjénél reménykedni sem fogok, hogy esetleg a rutinnál és a középszernél többet akar majd megmutatni abból, amire képes lenne. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.