Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
34
Képek
4
Videók

Vélemények: Anna (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Berto49   2019. 07. 18.
Önismétlés Besson módra

Elismerem, hogy sommásan elítélő vélemény, de sajnos Luc Besson „Az ötödik elem” óta nem készített jó filmet. Azóta eltelt 22 év! Ez a film a „Nikita” nyomdokvizein halad, csak Anne Parillaud ki lett cserélve egy szőke, egyszálbélű orosz szupermodellre. Attól, hogy valaki állandóan a divatlapok címlapjain szerepel, még nem lesz színésznő. Pedig M. Besson meg van győződve színjátszói tehetségéről, már az előző filmjében egy rövid szerepet is kiosztott rá a „Valerian és az ezer bolygó városa” című sci-fijében. Ettől még az a Sasha Luss marad, aki tökéletesen mutatna egy orosz partizános filmben. Ö lehetne a németek által meggyalázott Masenyka, aki szomorúan siratja elrabolt lányságát. A film két igazi színésze Helen Mirren és Cillian Murphy a rájuk jutó szűk műsoridőben mindent megtett, miattuk nem nézhetetlen az értékelésem.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 18.

Ritka rossz volt sajnos, bár ez sejthető volt már az előzetesekből is. Lapos, érdektelen történet, kaotikus vágás. A látvány mondjuk rendben volt, de ez sajnos kevés. A főszereplő nőről inkább ne is beszéljünk...ennél karakteresebb, erősebb szőke nőt nem találtak?...


 
Bady   2019. 07. 09.

Nem is tudom, nem lett rossz film az Anna, de nagyon kis üres, szellős, Luc Besson pedig mintha elfelejtett volna akciójeleneteket rendezni. Nem is arról van szó, hogy nem mutatnak jól, csak nincs bennük izgalom, meglepetés, az egész kiszámítható egy-két váratlan húzást leszámítva, ami meg hát masszív parasztvakítás. A történet faék egyszerűségű. Nézhető, ezt tudom rá mondani, ami nálam a közepes kategóriának felel meg. Persze, ha nincsenek nagy elvárásaid, csak kikapcsolódnál, az időt jól el lehet ütni vele. Kinek a pap, kinek a papné ugye...

 
quentin   2019. 06. 26.

Jobban jár a világ, ha Luc Besson ilyen zúzós akciófilmeket rendez, mint scifiket és nagyköltségvetésű filmeket. Ez az irány tényleg visszatérés az alapokhoz, kőkemény, zúzós, baromi pörgős és kimondottan brutális. Nagyon jót tett neki, hogy bevállalós lett, jár is a 18-as karika, viszont pont ez adja meg a lehetőségét annak, hogy ne egy matinémozi legyen belőle. Ilyennek kell lennie egy akciófilmnek, a maga műfaján belül szerintem megérdemli az 5 csillagot!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.