Io

Io

IO

A nagyon távoli, poszt-apokaliptikus jövőben Sam, a kamaszlány az egyedüli emberi élőlény Földön. Komoly válaszút elé érkezik: vagy elhagyja ő is a bolygót, s csatlakozik az emberiség többi részéhez, vagy marad a Földön - kitaszítottként egy olyan hazában, melyet egyáltalán nem ismer.

(erare)

Premier: 2019.01.18. | Netflix (2019.01.19.)

Danny Huston

2025.07.28 Leslie77

Unalom

Egy posztapokaliptikus sci-fi film, amelyben Sam, a fiatal tudós (Margaret Qualley) egyike a Föld utolsó túlélőinek. Miközben az emberiség nagy része már elmenekült a Jupiter Io holdja körül keringő űrállomásra a mérgezővé vált légkör elől, Sam a bolygón marad, hogy tudományos megoldásokat keressen a földi élet megmentésére. Magányát egy titokzatos idegen, Micah (Anthony Mackie) zavarja meg, aki az utolsó űrhajót igyekszik elérni. A két főszereplő találkozása a túlélés reményéről, a Földhöz való ragaszkodásról és az emberi kapcsolatokról szól, miközben a civilizáció romjain a remény és a döntés felelőssége kerül előtérbe. Maga a sztori nem lenne rossz, csak szörnyen unalmas volt. Alig vártam, hogy leteljen a játékidő. A vége meg nem olyan, mint amire számítottam.

2021.01.11 stevepisti

Színészi alakítás teljesen rendben volt, a történet nincs agyonbonyolítva, jól átérezhető a drámai része. Nagy látványra nem kell számítani, bár amit megakartak mutatni, az jól megvan csinálva. A közepes szintet simán megüti ebben a kategóriában.

2023.12.02 puszpang

Pfff...

Az atmoszféra miatt eggyel több csillag, de a sztori, a szereplők, a rendezés az fájdalmas. Lerágott csont, sőt az is megemésztve N+1-szer. Megtoldva Netflix befejezéssel... baromira kellett... (?)

2019.02.04 pj19

Nekem pedig kifejezetten tetszett a film.Jól elmesélt történet,jó színészi alakításokkal.Érdemes megnézni!