Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

A. I. Mesterséges értelem (2001)

Artificial Intelligence: AI
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
drg0602   2020. 02. 16.

legújabb vélemény

Zseniális....

Nagyon jó film, sok mondanivalója van, nagyon jó színészi teljesítményekkel. Zseniális film egyik legjobb Steven Spielberg alkotás. Kötelező darab.

 
gondi94   2018. 03. 23.

Elképesztő rendezés kegyetlen jövő és nagyszerű alakítások jellemzik Steven Spielberg Sci-fijét. Minden karakter a helyén van a színészek csak úgy kápráznak, főleg kiemelkedő a robot(android) gyereket alakító színész, hogy gyermekként is mit lehet alakítani. A jövő kép nagyon sötét, nagyon kegyetlen, ahol sokszor emberibbek a robotok, mint maguk az emberek. Elgondolkodtató jelenetek, feszültséggel teli képsorok és szerethető karakterek mind megtalálható a filmben. Egy csodálatos utazást tehetünk főszereplőnkkel az érzelmek vasútján ebben a remekműben.


 
Deku   2017. 07. 24.

Kora ellenére én még mai napig megtudom nézni ezt a csodálatos Steven Spielberg filmet. Nem csalódtam benne. Az ilyen kikapcsolódásra mondom, hogy megéri a pénzét. Ez olyan volt amit bármikor újra elővennék és megnézném egy nyugis délutáni szórakozás gyanánt.

 
Norbert93   2018. 11. 11.

A kora ellenére nem fakult, kiváló módon és nem szájbarágósan tárja elénk a mesterséges intelligencia és az emberi értelem között eltűnő vékony határvonalat. Mindenképpen szomorú alkotás, azt pedig mindenki döntse el szíve szerint, hogy a főhős csak "ragaszkodott" az anyjához vagy tényleg valós érzelmei voltak.

 
sabnock666   2019. 08. 31.

Egyszerűen érthetetlen a film az én számomra?Nem értettem az igazi lényeget,és ez baj.Műfajában nagyon hátul áll a sorban. Steven Spielberg túlgondolta. Nem ajánlott.

A film összbevétele 235 927 000 dollár volt (imdb.com).

 

A Warner Bros stúdió 160. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film első 35-40 perce egy az egyben Stanley Kubrick forgatókönyvéből szàrmazik.

(Bogi87)
 

A filmet 2001-ben a Velencei Filmfesztivàlon mutattàk be.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.