Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70

Míg a világvége el nem választ (2012)

Seeking a Friend for the End of the World
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Nagy Zsolt   2019. 06. 19.

legújabb vélemény

Ilyennek képzelem a világvégét

Ez nem egy "Jönnek az űrlények és mi amerikaik, mint a világ urai, megmentjük F16-okkal!" film. Teljes egészében emberi.

 
indingo   2017. 04. 18.

Maga az ötlet, az elképzelés megfogott, tetszett, de úgy éreztem, hogy nem használtak ki minden lehetőséget. A stílusa is a dráma és a vígjáték között volt.


 
Tomi   2015. 06. 19.

Ez a film egy nagyon érdekes és nagyon jó film. Egyáltalán nem azt a történetet láthatjuk, hogy "itt a világvége mentsük meg a bolygót". Egy teljesen ötletes témát dolgoz fel mégpedig ha tudjuk hogy közeleg a világvége akkor mit tennénk. Steve Carell azért be tudja bizonyítani hogy nem csak a vígjátékokhoz "ért". Csak ajánlani tudom a filmet.

 
időjós   2017. 02. 24.

Erőtlen, vérszegény darabnak éreztem, ráadásul egy kicsit bugyutának. Az igazat megvallva, nem voltam rá fogékony, így nem is néztem végig, talán egyszer majd a rend kedvéért bepótolom.

 
pindurcat   2015. 06. 14.

Jól kidolgozott, nyugis film. A két főszereplő kiválasztása hibátlan. Adják a szerepüket, jók a jelenetek, és egyediek a stílusok. Pörgésre és sok izgalomra ne számíts!

Steve Carell
Keira Knightley

A film összbevétele 6 619 173 dollár volt (imdb.com).

 

Lorene Scafaria korábban is rendezett filmet, ami azon az alapötleten alapult, hogy két idegen közt egy váratlan utazás közben szerelem szövődik. A címe Dalok ismerkedéshez.

(kázsé)
 

Linda köptetője 2021. február 12-én jár le.

(kázsé)
 

Nancy Carell, Steve Carell való életbeli felesége játssza a filmbeli feleségét is.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.